Evli biriyle beraberim

Gms1gms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
2
-10
Arkadaşlar merhaba herkese yaklaşık 5 yıldır evli bi adamla birlikteyim 23 yaşındayım o ise40 yaşında. Herşey güzel gidiyordu fakat artık karısıyla konuşmasına dahi tahammül edemiyorum sürekli onu takip ediyorum. Artık takıntı haline geldi ve ben artık çok yoruldum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen

Arkadaşlar merhaba herkese yaklaşık 5 yıldır evli bi adamla birlikteyim 23 yaşındayım o ise40 yaşında. Herşey güzel gidiyordu fakat artık karısıyla konuşmasına dahi tahammül edemiyorum sürekli onu takip ediyorum. Artık takıntı haline geldi ve ben artık çok yoruldum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen
Inşallah fakesindir eğer gerceksen allahindan bulmani temenni ediyorum. 🙏

Neyi bilelim ya adam seni kandırmıs karısını kandırmış onu bırakıp sana gelecegini mi düşünüyorsun bide ayakta uyutmuş adam seni haberin yok bence bi an önce aklını basına topla zaten aldatan adamların hiçbiri eşimle aram cok iyi demez.!

Salak mısın ya

Niye suç bende mi? 18 yaşında hayata yeni atilmisken beni kandırdı vaatler verdi. Ben kimsenin yuvasını dağıtmaya da çalışmadım zaten düzgün giden iluskisi yoktu olsaydı ben olmazdim zaten. Lütfen bilmeden yorum yapmayın

...dedi pisi pisine hayatını mahveden kadın.

Niye suç bende mi? 18 yaşında hayata yeni atilmisken beni kandırdı vaatler verdi. Ben kimsenin yuvasını dağıtmaya da çalışmadım zaten düzgün giden iluskisi yoktu olsaydı ben olmazdim zaten. Lütfen bilmeden yorum yapmayın
Suç tamda sizde kusurada bakabilirsiniz kafaniza silah mı dayadı çocuk değilsiniz kendinizi 10 yaşındaki çocuk gibi anlatmayın madem kandırdı neden bırakıp ilişkinizi (!) Bitirmiyosunuz! Bide kalkmış karısını kıskanıyorum yok efendim iliskisi iyi olsaydi ben olur muydum falan filan adam karisiyla sevisiyoda sariliyoda uyuyoda öpüyoda ne sandin sana sadik kalacaginimi(!) Karısina ihanet eden neler yapmaz sen düsün. Ayrıca halinden memnunsunki adamın karısını dert etmişsin bi tek pes yani SENIN TERCIHIN SONUCLARINA KATLANMAK ZORUNDASIN

Ah canım adam ikinizi de götürüyor. Ama sonuç olarak biri nikahli karısı diğer dış kapı mandalı. Sen müsait olursan gelip " 18 yaşında hayatının baharın(!) da seni avlayan çok olur!" gayri resmi olan sensin. Adam ne kadar mutsuz olursa olsun hadi öyle varsayalım sen kendi hemcinsine bi kadına bunu nasıl yapabilirsin? Güvenme gençliğine senden gençleri de var unutma 😉

Valla seni en iyi ben anlarim bir ara bir cocukla flortlestik adam 7/24 surekli ariyordu sonra bir gun trafikte polise verdigi kimlige dikkat ettim de😭😭😭 Allah karisina sabir versin. Insallah bir daha yeltenmemistir boyle biseye.
Yalniz farkimiz bu adam benim 2 katim yasta degildi sadece 2 yas buyuktu. Muhtemelen sen evli oldugunu bilerek basladin. Ondan mustehak sana diyebiliyorum.

Valla seni en iyi ben anlarim bir ara bir cocukla flortlestik adam 7/24 surekli ariyordu sonra bir gun trafikte polise verdigi kimlige dikkat ettim de😭😭😭 Allah karisina sabir versin. Insallah bir daha yeltenmemistir boyle biseye.
Yalniz farkimiz bu adam benim 2 katim yasta degildi sadece 2 yas buyuktu. Muhtemelen sen evli oldugunu bilerek basladin. Ondan mustehak sana diyebiliyorum.
Marifet gibi söylemekte büyük bi Erdem olsa gerek...

Kıyametin kopması lazimda kopmuyor neden peygamber efendimiz hürmetine h.z Allah bütün zina yapan topluluğu helak etti lakin ümmeti Muhammedi helak etmiyor halimize şükretmemiz lazım lütfen siz de haklınızı başıniza devşirin daha yaşınız küçük ve evli bir adam nasıl yelteniyor Allah korusun öyle bir şey başımiza gelse katil olurduk Rabbim bizlerden uzak eylesin sizin gibilerini kusura bakma neyin ne olduğunu güzel de anlatırsın ona göre sana da hüküm veririz yok bana vaatlerde bulundu da yok şöyle yap da kusura bakma senin nikahlı kocan değil neyin deyil elin adamı adamın karısının yerinde olmak istermiydin kimse öyle insanlari aleme ibret için asmak lazım daha gençliğinin baharında sın kendine gel yaptığın zinadan dolayı Allah'a dua et Rabbim duaları kabul edendir. Daha yaşın küçük olduğundan hiçbir şey anlamıyorsun ama büyüyünce çok pişman olacağın şeyler yapma sana bir abla tavsiyesi olarak lütfen günahlarından tövbe eyle.. benim söylediklerim de lütfen yanlış anlama Allah yardımcın olsun..

Allah ıslah etsin başka bişey diyemiyorum kendine acımıyosun bari o kadına hatta belki çocuklarına acı ne kadar kötü bir ilişkisi olursa olursun adam illaki aldatacaksa ikinci kişi sen olmak zorunda değilsin.Bu bahane değil.

Düzgün gitmeyen ! bir evlilik 5 yıldır devam ediyor sizce bu mantıklı mı?Bu arada çocuk da olmuştur belki..

X