• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli birine aşığım

yalandunya2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
5
0
86
Belçika
Slm arkadaslar

Boyle bir baslik actim ki daha cok yardim eden olsun nasiyatlarinizi bekliyorum ablalar.

Benim 6 yillik bir evliligim oldu ve ilk iki yilimiz iyiydi ben yurt disinda yasiyorum ayrildigim eski esim turkiyeden geldi buraya. iki yil iyi gecti sonra cocuk olsun istedim 1 yil bekledim sonra doktora bas vurduk esimde sperm yetersizligi ve hareketsiz oldugu icin normal sekilde cocugumuz olamaiyacagini ancak tub bebek yoluyla olur dediler 3 yil boyunca tub bebek denemedi yaptik bir cok kez baktim ki olmuyor cok uzuluyordum cok istiyordum anne olmayi pes ettim dedim ki esim cok degisti zaten baslamadanda sorumsuzdu surekli uyumayi seven eviyle ilgilenmeyen tembel vs bir cok huyu yuzunden tartisiyorduk oyuzden bir yil ara verdim bekliyeyim dedim bu adam adam olursa yaparim. sonra esim kalki dedi ben cocuk istiyorum olursa degisecem soz vermeler zaten bundan once cok soz veriyordu bende ona inandim son denemeyi yapayim dedim yaptim hamile kaldim ikizlerim oldu hamilelik doneminde cok uzdu beni cok hemde depresyona soktu hamilelik boyunca annemde kaldi cunki ikiz tasidigim icin cok kotuydu durumum son 3 ayim hamileligim cok kotu gecti 7 aylik hamileyken aldatigini duydum ozaman cocuklarimi kaybetmedigime cok sasirmitim bir gun boyunca surekli durmadan agladim sonra gelip gonlumu aldi yok dedi kimse o bir abla once calistigim yerde tanistik vs gonlumu aldi inandik salaktim ya. ikinciye cocuklar dunyaya geldikten sonra tektrar duydum bu sefer msj yakaladim kadinin ona yazdigi mesaj anlati ki yuzde yuz vardi birseyler ama beni salak yerine koymustu tekrar effetim ailsiyle gorustum dedim ki oglunuzu yanina cagirin askerligini yapsin iki cocuk icin degisin gelsin adam olsun ailesi viy viy yapti yok ne isi askerde calisin calisiyormu kumar icki vs yalan her pisligi vardi ailesinden allah razi olmasin ben yuvam icin cabaliyordum babasiz buyumesinler onlar arkadamda olacagina. sonra gitmedi bu sefer arastiracam dedim ki bu kadin diye ogrendim yakin bir komsu iki kiz annesi evli 36 yaslarinda esimde 26 yasinda kadini gorseniz nasil asik olmus ona anlamiyordum butun yaptigi pislikleri ogrendim nereye gitmisler nasil tanismilar sanki allah elimle koydugum gibi bulmus oldum onlari hakinda hersey ogrendim vs annemle kadinin evine gittim esini gorseniz tam bir saf oturmus ben anlatiyorum karisinin yaptiklari tabii biliyorlar ondan oyle iyi davrandilar kimse duymazsin vs esi benim esim yapmaz dedi boynuzlu erkek ne olacak esini inandirmis bende ses kaydiini gosterdim tabiki sordum bu sen degilmisin evet hayir dedi evde olan herkes onun olmadigina inandi kizlarinin pisligini ort pas etmek icin bizde ayrildik dedim ki seni allaha havale ediyorum . yuva yikanin yuvasi olmaz yalancinin mumuda hatsiya kadarmis dedim. sonra esimin bu yaptiklari yuzunden bosanma davasi actim kadinin esi kahveye gidip esimle tartismaya calismis fakay korkak erkek adami benim esim cikip konusacagina kacip gitti turkiyeye ogun bugundur 2008 ikinci ayindan itibaren yok turkiyede sonra duydum askere gitmis askerligini yapiyor bastan karsi cikan aile. neyse yani bosandik sayiliriz bu ayin sonunda bir mahkeme daha var bir yildan fazla burda olmadigi icin ikinci mahkmede hemen bosuyacaklar.2 yil olacak yanliz buyutuyorum kizlari cok SIKINTILAR YASADIM depresyon vs onun yaptiklarini unutmak icin hayatimla oynadi yap dedi cocuk iyi olacam dedi olan bu iki kiza oldu onu birakmadim allahtan korktugum icin sorun onda oldugu halde ona destek verdim ne tedavi gerekiyorsa yardim ettim dil bilmiyordu hep ben kosuyordum nankorun tekydi iste allaha havale ediyorum. gelelim asil konuya esimden once evlenmeden once biz ailece yaz tatile giderdik orda birtane gencle tanismitim ogretmendi cok iyi biriydi msn adresimizi verdik bu zamana kadar hep gorustuk arada sirada arkadasca esiminde ilgisizligi yuzunden cok konusyorduk butun sorunlarimi biliyordu ona asla kotu gozle bakmadim. sonra evli oldugunu soyledi ozaman bekar oldugunu soylemisti vs cok kizdim neden yalan attin arkadasligimiz bitmisti gorusmuyorduk eskisi gibi arada sirada slm derdi vs okadar. 1 yildir 2009 temmuz yaz tatilinden bu yana tekrar gorusmeye basladik sevgiye cok ihtiyacim vardi bosluktaydim cok zor gunler yasamistim kendisi turkiyede bende yurt disinda yasiyorum. uzaktayiz saf o cok cabaladi beni kazanmak icin iste kizlarin saci uzunb akli kisa olur benimki bir bosluktu. seviyoruz birbirimizi onu dusunmeden bir dk bile kendimi ali koyamiyorum. sizlerin cogu bana salak vs basla kelimeler etmeyin cunki ben onu unutmak istiyorum nasil basaracam onu ailesini dusunmekten bir cok kez ayrilmaya karar verdik olmadi yapiyoruz onunda cocuklar var kucukler esinde benim yasadigim sikintilari yasamazsin bedua almak istemiyorum gunaha girmek istemiyorum yanlislara sapmak istemiyorum . surekli dua ediyorum yarabim ne olur eger cocuklarimin babasi adam olacakca iyi biri insan olacakca askerlikten sonra cok degisen oluyor oda oyle olacaksa once benim icime sevgi yerlestir onu affetmek icin kolaylik olur cocuklarim icin ve yanlislara sapmiyayim diye onu bari oylelikle unuturum ama cocuklarimin babasindan nefret ediyorum igreniyorum ondan. ondan vaz gecmek istiyorum bu yaz tatile gitmek istiyoruz oda biliyor gorusmek niyetindeyiz ve bu aralar vaz gectim gitmekten bir istiyorumù bir istemiyorum bir gormek istiyorum bir gormek istemiyorum uzaklasmak istiyorum elim pc basindan ayrilmiyor onun gelecegi vakti iple cekiyorum vs. neolur ayiplamayin beni bana kotu gozle bakmayin sadece asigim yanlis birine . allahim kimseye kotu gunler yasatmasin . allahim benide islah etsin herkeside herkesin basina gelir kimse kimseyi kinamazsin.ben daha buyuk yanlislar yapmamak icin sizden yardim istiyorumm ondan nasil vazgecebilirim??
:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
yanlış yaptığını biliyorsun. vazgeçmek için yapacağın tek çözüm, bir zamanlar konuştuğun adamın, eşinin yerindeydin sende.. neler hissettin - yaşadın en iyi sen bilirsin.. eğer konuştuğunuz ortaya çıkarsa onun da yuvası dağılacak. çocukları ortada kalacak..
varsayalım boşandı seninle evlendi.. yuva yıkanın yuvası olmaz sen de biliyorsun zaten..
eğer mümkünse ailenden manevi destek iste, yanlız kalma ve lütfen netten uzak dur...

Öncelikle bu ilk mesajınmış hoşgeldin diyim sana...

Yaptığının yanlış olduğunu biliyorsun zaten ,artı sana kimse salak aptal demez zaten.

Keşke demenin hiç anlamı olmucak ama keşke evliyken her ne kadar ilgisizlikten şikayetçi de olsan konuşmasaydın bu adamla..

O da evli sen de .Tabi şuan boşanma aşamasındasın.

Sen nasıl eşinin seni aldattığı kadına öfkelisin nefret duyuyorsun o kadının yerinde de olmak istemezsin öyle değil mi.

Unutmak istiyormuşsun zaten o halde çabala...Tatile onun gittiği yere gitme engel ol kalbine.

Biliyorum kalbine söz geçirmek zor ama bunu yapmalısın,çocuğun için de yapacaksın.O kadın gibi olma.

Başka bir yere git tatile.Onu da msn den sil birdaha ekleme hatta kendi msnini de iptal et,birdaha asla da görüşme ancak bu şekilde unutabilirsin.

görüşmeyi kesin. bilgisayardan uzak durun. telefonunu açmayın. yok olun birden..
yaşadıklarınızı, aldatıldığınızda o duyduğunuz acıyı düşünün. ve bu acının aynısın onun eşi tarafındanda yaşanacağını , unutmayın.
empati bile yapmanıza gerek yok. çünkü o acıyı yaşamışsınız. sadece geçmişi düşünün. o yıkım anınızı.
işte o kadıncağızda bunu yaşayacak. o yüzden yapmayın bunu.
bitirin.
ve o eşiniz olan adamı da bırakın gitsin.
elle tutulacak hiçbir yanı yok zaten. güçlü olun sadece. belki ilerde bekar ,sizi seven biri çıkacak karşınıza. gençsiniz daha.
yanlışı daha fazla uzatmayın.

zaten sorunun cevabı yazında saklı.
arkadaşım zor zamnlar geçirmişsin.
destek görmemişsin.
fakat bu bir hatanın sebebi olamaz.
bu işten olabildiğince hızlı kopman lazım.
msn açma, mail gelirse okuma,kararlı olman lazım.
nolur iki evladın var.
kınadğın eşinin durumuna düşme.
Allah yardımcın olsun.

ahh sagolun cok dogru seyler yazmisiniz tek care o yazdiklariniz basaracam bu sefer ben ailemden destek gordum annem bana hamileligim boyunca bakti halende yardimci oluyor once allah icin sonra o asik oldugum kisinin esi ve cocuklar icin sonra cocuklarim icin kendim icin annem icin ondan vazgececem.ALLAH yardim eder insallah

yaşadıklarınızın aynısını baska bı kadına yaşatmayın..
esınızle bırlıkde olan kız drumundan daha acı bı hale dusurmeyın derım kendınızı..
sız onu sevmıyosunuz sadece cevrenızde var dıye sızle konusuyo dıye sız onu sevdıgınızı sanıyosunuz..
ama bu ask sevgı degıl sadece kendınıze guvencek bı lıman arıyosunuz ve ılk lımanada gırmeyın lütfen :(..onunda evlatları var yuvayı sız yıkmayın uzak durun gorusmemeye calısın ılgınızı baska yonlere cekın suan o sıze ulasılmaz geldıgı ıcın gozunuzde kocaman bı kral gıbı ama oyle degıl ..
tamam yenıden yuva kurmak hakkınız ama yuva yıkarak yapmayın..
ve adım gıbıde emınım kı allahına kutabına kadar da sevıyorum desenız sonunuz olmaz o adamla!..
ıcınde bulundugunuz ucurumda ona sıgınmak yerıne sosyal falıyetlere katılarak kendınızı cocuklarınıza bı sre adayarak devam edın ..

Bir an önce uzaklaşmaya bakın,arkadaşlar demiş zaten söylenecek şeyleri...
Ne başkasını üzün,ne de üzülün...

Benimde söyleyeceklerim arkadaşların dediklerinden ibaret, uzak durun ne kendiniz üzülün ne de bir başkasının üzüntüsüne sebep olun, bunu da sizin sınavınız gibi görün...

Bir de lütfen rica edeceğim; şöyle sevdim böyle sevdim içimden atamıyorum diye iyice kaptırmayın kendinizi...

Son düzenleme:

Kızlarınıza yavrularınıza babası bi yanlış yaptı bide siz yanlış eklemeyin...
Zaten babasız büyüolar bide sizden sogutmayın onlarıolumunekankayizsmile

Bilgisayarı kaldırıp atın cöpe...
Uzak durun...Çalışıyorsanız işinize gücünüze verin kendinizi...
Aklınıza getirmeyin... Çocuklarınıza yazık etmeyin...
Ve karşınında eşi cocugu var onlarıda düşün...
Hem yanından birilerine bak her daim yanında olabilcek birine...

Eski eşinizlede barışmayı affetmeye yanaşmayın...
Tek başınıza mücadele vermişiniz...Hayatınızda varlıgıyla yoklugu bir...
Tek başınızada mücadele edebiliyorsunuz...Görüşme dahi..olumunekankayizsmile

yanlış üzerine yanlış:olmaz: be kızım yapmayın sizin yuvanız yıkılmış bide başkasının yuvasını yıkıyorsunuz bu ne turşu bu ne perhizzz gerisini siz düşünün diyorummm:bbo:

Yazınızın ilk 10 satırını bile zor okudum kötü bir yazı karakteri seçmişsiniz..En azından Bold yapmayın..
Gözüm şaşı oldu bıraktım. O yüzden yorum da yapamıycam..

henüz bi hataya bulasmamisin...o senin esinle iliski yasayan kadindan ne farkin olacakki sende evli bir adamlan iliski yasasan...bol bol dua et...hata yapmaktan sakin..kafani baska seylere yor..sonra unutursun...kul hakki alma..o evli adamin karisi yakana yapicacak birgün hesap soracak senden..o zaman vay haline..yazik olacak sanada..zaman gelecek sükredeceksiniz...iyiki o hatayi yapmamisim diye..cocuklarinizida gözünüzün önüne getirin..

Sana yapılan yanlışı sen de başkasına yapma, asla görüşme. Uzak dur, zamanla alışırsın, zaten senin hayatında sadece nette olan biri, yani senin hayatında öyle büyük yeri olan biri değil, çok daha kolay hayatından çıkarabilirsin. Ayrıca eski eşimle barışayım diye de dua etme bence, hayırlısı için dua et. Tek çıkış yolu tekrar sana bu kadar şeyi yaşatan eşle tekrar barışmak değil. Hayat devam ediyor, düzgün biriyle tanışma ihtimalin elbette var. Tekrar tekrar kendini aynı yanlışların içine atma. Eski eşinin durumu ne olur bilemem ama eski eşinide, nette görüştüğün bu insanıda , kendinden uzak tut bence.

öncelikle lütfen ama lütfen yazı yazarken noktalama işaretleri kullanalım. ara sıra satır başı yapalım
cümle sonlarına nokta bile koymamışsınız okuması o kadar zor oluyor ki.

konunuza gelirsek.
sizin içiniz, vicdanınız kendi yaşadıklarınızı başka bir kadına yaşatmaya el veriyorsa yolunuz açık olsun.
yok ben bu vicdansızlığı yapamam derseniz o adamla tüm ulaşım yollarınızı kesin.
hiiç boşuna yapamam, çok seviyorum falan demeyin; kimse sevdiğinden ayrıldı diye ölmez meraklanmayın..

Kızların saçı uzun aklı kısamı olurakannehir
Yapmayın Allah aşkına ,kendi adınıza konuşun lutfen.
Genelleme çok yanlış:olmaz:

zor bir durum
kizlarin saci uzun akli kisada ne demekmis
gayetde güzel herseyin farkindasiniz
bana kalirsa bu türkiyedeki sahis sizinle
yurtdisinda oldugunuz icin ilgileniyor
kendinizi kullandirtmayin
belki bir esiniz yok sizi seven ama sizin
iki tane evladiniz var onlarla avunun
hersey sevgili ask degil yani kendinizi baska bir
sekilde mutlu etmeye calisin
esinize gelincede askerligin onu degistiricegini
hic sanmiyorum bir insan yedisinde neyse
yetmisinde odur kimse degismez canim!!

Okuyamadım ki, bir tane bile imla işareti olmaz mı yahu? Anlaşılmıyor hiç.
Başından sonundan anladığım kadarıyla tek diyeceğim, ikisinden de uzak dur. Eşinden de o hoşlandığın adamdan da hayır yok.

siz zaten aldatılmanın nasıl bir şey oldugunu yaşadıgınız üzüntüyü yazmışınız..
böyle yaparsanız seviyorum dediginiz kişinin eşide aynısını yaşıyacak.
bu durumda yuva yıkan kişi olucaksınız.işte bu duruma düşerseniz vicdanınız dahada rahatsız olur.üzüntünüzde katlanır.hem kendiniz için hem onun eşi için hem yıkılan yuva için hemde gurunuz için üzülür bedelide agır olabilir...
o yüzden hayatınızdan çıkarın gitsin..zararın neresinden dönersen kar derler....sizde bu yoldan bir an evvel dönün derim..

yani ilk anlattığın eşinle beraber olan kadının yaptığını şuan sen yapıyorsun farkında mısın?
kadına o kadar laf saymışsın ama ondan ne farkın var anlamadım
unutamıyorum yapamıyorum diye bişey yok, anlıyorum, sevgiye ilgiye muhtaçsın, ve bu ilgiye onunla kolayca ulaşıyorsun ama inan bana bu duygularını tatmin edecek, bekar erkeklerde var, hemde tonla
onu bırakırsam yanlız kalıcam saplantısından vazgeç, bence sevmiyorsun senin ki, birine yaslanma bir dala tutunma ihtiyacı, yani bu aşk bir yanılsama. Ne kendinin ne kendi çocuklarının gözyaşlarını akıt, ne onun çocuklarının göz yaşlarını akıt
zaten yaptığın yanlışın ne ne yapman gerektiğininde farkındasın

Back