- 19 Mayıs 2020
- 46.355
- 207.353
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Bunu sevgiline anlat cicim, senin durumunla dalga geçen o.çünkü sen yukarda o şahsın yorumuna hakeder tarzında yazarsan ben de böyle yazarm yuzumdeki yaralar benim saglik sorunum doğuştan gelen durum ben vicdansiz olamiyorum kimseyi kinayamiyorum sizin gibi. sizede kalbinizin ekmeğini yersiniz insallah diyorum kimseye koti lafim yok sevgilim bekar evli falan değil benim ama benim hatalarim başka ben hatalarımın zaten farkındayım o konuyla bu konuyu bağlayan şahsa diyorum ve size
E adam bariz yalan söylüyor, oyalıyor zaten atıp tutamadığınız yakınızı . Ateşle barut aynı yatakta yatacak da ortalık alev almayacak. Çatır patır seviş sonra da sevmiyorum ama boşanamıyorum da seninle de ilgili değil de. Belki arada onu da yatağa at bedavadan ,evde eşle, dışarda metresle gönül eğle ohh. adamı anası kadir gecesi doğurmuş herhalde ki metresin de bu kadar safını bulmuşhayir bak böyle boyle varmis bunlarda varmis ona gore davran soyle yap bakalim yalan mı söylüyor şeklinde aklık verecektim
birde sensin cicim beni alıntılama ya erkekmisin bellisizBunu sevgiline anlat cicim, senin durumunla dalga geçen o.
kadın adama o kadar çok güveniyorkiE adam bariz yalan söylüyor, oyalıyor zaten atıp tutamadığınız yakınızı . Ateşle barut aynı yatakta yatacak da ortalık alev almayacak. Çatır patır seviş sonra da sevmiyorum ama boşanamıyorum da seninle de ilgili değil de. Belki arada onu da yatağa at bedavadan ,evde eşle, dışarda metresle gönül eğle ohh. adamı anası kadir gecesi doğurmuş herhalde ki metresin de bu kadar safını bulmuş
o kadar doğru sozlerki bencede boyle. ama inanmış resmen körükörüne seviyor birde adam demis ki herşeyi ona verirsem beni severmisin yinede benle olur musun demis olurum dediEvli erkekle ilişki konularında içeriği okumama bile gerek yok.Cunku artık erkeklerin sıraladığı bahaneleri ezberledim.
Karımı sevmiyorum, ayrı yatıyoruz karım deli çocuklar küçük zorla evlendim mutsuzum boşanıcam ama en uygun zamanı bekliyorum ben sana aşığım
Bu liste böyle uzar gider,ne o adam karısından vazgeçer,ne de ikinci kadın onurlu davranır yoluna bakar.Film ne zaman kopar?Adamın karısı öğrenince...
Genelde kadınlar bosanmaz,adam bir iki dırdır çeker evde, günün sonunda ortada bırakılan ikinci kadın olur...
senden alacağım terbiyeyle anca neyse güle güle taylimBenim metresim olamaz canım, ben eyvallah etmem üstüme gül koklayan ayıya. Gel de sana dik duruş öğreteyim, ihtiyaç sahibisin.
Sen bırak benim cinsiyetimi de cevap ver. Şu ağızların kaçta kaçını sevgiline yapabilirsin? Seni insan yerine koymayan o, lafı yiyen biz. Herife dolup dolup gelmişsin buraya. Yazık.birde sensin cicim beni alıntılama ya erkekmisin bellisiz
Sen git metreslere arkadaşlık et. Maşallah terbiyene.senden alacağım terbiyeyle anca neyse güle güle taylim
dediğini anlamadım ama sen çok yapıyorsun sanirim baya bilgimizin bu konudaBurada kaç tane kendine koca satın almaya kalkan kadın vardır ki, herkesi kendinle karıştırma. Bu dilleri sevgiline yapamazsın, çeker gider çekmez nazını di mi?
Ne kadar süredir birlikteler ?o kadar doğru sozlerki bencede boyle. ama inanmış resmen körükörüne seviyor birde adam demis ki herşeyi ona verirsem beni severmisin yinede benle olur musun demis olurum dedi
Eee zaten her şeyi ona vermiş. Nikah onda cocuk onda evbark onda. Bunu da kullanıyor işte. Gönül eğlendiriyor. Adam metres bulmuş kendine kaçırır mı. Al arkadasını vur adama. İkisi de nefret edilesio kadar doğru sozlerki bencede boyle. ama inanmış resmen körükörüne seviyor birde adam demis ki herşeyi ona verirsem beni severmisin yinede benle olur musun demis olurum dedi
Benim kocamı mutfak tüpü kılıklı sevgilinle karıştırma.dediğini anlamadım ama sen çok yapıyorsun sanirim baya bilgimizin bu konuda
iste ben bunu anlamıyorum neyini kabul ediyor daha yani etmediği eziyet kalmadi aslında çok terketti kızı kiz onu bıraktı sonra barıştılar sonrada boyle demesi ilgincEee zaten her şeyi ona vermiş. Nikah onda cocuk onda evbark onda. Bunu da kullanıyor işte. Gönül eğlendiriyor. Adam metres bulmuş kendine kaçırır mı. Al arkadasını vur adama. İkisi de nefret edilesi
Aaaaa konu sahibi mi evli biriyle birlikte olan..Sen bırak benim cinsiyetimi de cevap ver. Şu ağızların kaçta kaçını sevgiline yapabilirsin? Seni insan yerine koymayan o, lafı yiyen biz. Herife dolup dolup gelmişsin buraya. Yazık.
hahahah tamam en hakli sensin kardeş bu arada telefon elinden düşmüyor bakiyorum surekli burdasın az evinle ilgilen kizBenim kocamı mutfak tüpü kılıklı sevgilinle karıştırma.
Güya arkadaşı.Aaaaa konu sahibi mi evli biriyle birlikte olan..
benimde haberim yok kendisini oyle yazdı şuan öylede ciziyorlaAaaaa konu sahibi mi evli biriyle birlikte olan..
E iyi bari, evliyiz diye siyam ikizi mi olacaz adamla, Allah iyiliğini versin.hahahah tamam en hakli sensin kardeş bu arada telefon elinden düşmüyor bakiyorum surekli burdasın az evinle ilgilen kiz