- 22 Kasım 2020
- 470
- 1.190
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Metres olmak onursuz olmak hoşuna gidiyor demek ki. Çok da anlamayacak bir şey yok. Bazıları onuruyla yaşamayı sevmez istemeziste ben bunu anlamıyorum neyini kabul ediyor daha yani etmediği eziyet kalmadi aslında çok terketti kızı kiz onu bıraktı sonra barıştılar sonrada boyle demesi ilginc
He yine "bir arkadaşım" vakası yani...Güya arkadaşı.
12 yılNe kadar süredir birlikteler ?
Neeeeeee12 yıl
ben kendimi izah etti. yukarda mesajları okursanız anlarsınız bu vatandaş her yerden çıkıyor surekli burdaHe yine "bir arkadaşım" vakası yani...
aynen bu kadar yıl tanıyorum dedi ama ilişki anlamında tam ne kadar bilmiyorumNeeeeeee
Kardeş sen misin arkadaşın mı çok önemli değil yapılan yanlış ortada ama Allah aşkına 12 yıl doğru mu?ben kendimi izah etti. yukarda mesajları okursanız anlarsınız bu vatandaş her yerden çıkıyor surekli burda
12 yıldan beri taniyormus ama ne kadardır ilişkisi var tam demiyor 12 yıldır tanıyorum diyorKardeş sen misin arkadaşın mı çok önemli değil yapılan yanlış ortada ama Allah aşkına 12 yıl doğru mu?
Yazık etmiş kendine..O adam asla asla asla boşanmayacak.. Geçmiş olsun.aynen bu kadar yıl tanıyorum dedi ama ilişki anlamında tam ne kadar bilmiyorum
bencede oyleYazık etmiş kendine..O adam asla asla asla boşanmayacak.. Geçmiş olsun.
Araştırmalar sonucu evliyken biriyle ilişkiye başlayan kişi 1 sene içinde boşanmiyorsa o ilişkiye biçtiği değer sadece cinsellik.Yani seven adam tak diye boşuyor..1 sene içinde boşanma gerçekleşmezse adam bir daha boşanmazmış.Karısı terkederse o ayrıbencede oyle
bunu bende duydum evet resti çek diyorum sonucta sorunlu evliliği varsa zaten biter o kendi arasında ama araları iyiyse kendine çekilmek duserAraştırmalar sonucu evliyken biriyle ilişkiye başlayan kişi 1 sene içinde boşanmiyorsa o ilişkiye biçtiği değer sadece cinsellik.Yani seven adam tak diye boşuyor..1 sene içinde boşanma gerçekleşmezse adam bir daha boşanmazmış.Karısı terkederse o ayrı
İşte bunları okut arkadaşına aklı başına gelir inşaallahbunu bende duydum evet resti çek diyorum sonucta sorunlu evliliği varsa zaten biter o kendi arasında ama araları iyiyse kendine çekilmek duser
çok sagolunİşte bunları okut arkadaşına aklı başına gelir inşaallah
12 yıldır neden boşanıp seni almadı madem? Pardon arkadaşını12 yıl
Kandirilinca inaniyorsunuz iste.Nesine güveniyo yahu adam evli evli . Eşini sevmiyomuş istemiyomuş. Arkadaşınız bu basit yalanlara nasıl inaniyo
Siz yada bir başkası konu aynı değil mi evli erkek merakı nedir ya bekar dururken milletin yuvasından ellerinizi bir çekin artık bide buraya konu açıyorsun ne diyecez iyi yapıyor mu diyeceğiz biraz Allah korkusu olsun be içinizdeyaziyi tam okumadiniz sanirim
Karısını aldatan ahlaksız mı düzgünmüş.Beyin bedavaKiz olgun olusünü düzgün oluşun