evli biri ile birliktelik

çok yangın görmusunuz onu diyorum 😘
Yani, hakettıgım yangın gormek mı?
Hakettıgını gormussun demedin mi bana sen simdi, ben yangın gormeyı neden hakedıyorum?
Metres Sevmedıgım ıcın yangın gormeye mı layığım, bunu mu diyorsun bana?

yüzünde yara olan sevgilimle yaşadığım sorunların sahibi benim ama bu konunun sahibi ben değilim üzüleceksiniz lincleyemecginiz için ama bu konuda aşağılayabilirsiniz. saygın birine ben mi para yedirecegim neyse savunacak durum yok buraya yeni üye oldum hatta kendi adıma soracaktım iyiki boyoe hata yapmamışım insanımız niye boyoe hemen yaralarına basmayı peşin yargıda bulunmayı sever sevgilimle yaşadığım durum bana ait ama bu evli ilişki bana ait degil

Yani, hakettıgım yangın gormek mı?
Hakettıgını gormussun demedin mi bana sen simdi, ben yangın gormeyı neden hakedıyorum?
Metres Sevmedıgım ıcın yangın gormeye mı layığım, bunu mu diyorsun bana?
🙌Sakin sakin ! Akli sıra herkesi banlatacak

yüzünde yara olan sevgilimle yaşadığım sorunların sahibi benim ama bu konunun sahibi ben değilim üzüleceksiniz lincleyemecginiz için ama bu konuda aşağılayabilirsiniz. saygın birine ben mi para yedirecegim neyse savunacak durum yok buraya yeni üye oldum hatta kendi adıma soracaktım iyiki boyoe hata yapmamışım insanımız niye boyoe hemen yaralarına basmayı peşin yargıda bulunmayı sever sevgilimle yaşadığım durum bana ait ama bu evli ilişki bana ait degil
İyi de ben ona bısey demedim kı, parasını yediren insanlar ıcın hakettıklerını yasasınlar dedım.
Ama sen geldin bana yangın gormeye layıksın dedın, hani vicdan?

İyi de ben ona bısey demedim kı, parasını yediren insanlar ıcın hakettıklerını yasasınlar dedım.
Ama sen geldin bana yangın gormeye layıksın dedın, hani vicdan?
çünkü sen yukarda o şahsın yorumuna hakeder tarzında yazarsan ben de böyle yazarm yuzumdeki yaralar benim saglik sorunum doğuştan gelen durum ben vicdansiz olamiyorum kimseyi kinayamiyorum sizin gibi. sizede kalbinizin ekmeğini yersiniz insallah diyorum kimseye koti lafim yok sevgilim bekar evli falan değil benim ama benim hatalarim başka ben hatalarımın zaten farkındayım o konuyla bu konuyu bağlayan şahsa diyorum ve size

çünkü sen yukarda o şahsın yorumuna hakeder tarzında yazarsan ben de böyle yazarm yuzumdeki yaralar benim saglik sorunum doğuştan gelen durum ben vicdansiz olamiyorum kimseyi kinayamiyorum sizin gibi. sizede kalbinizin ekmeğini yersiniz insallah diyorum kimseye koti lafim yok sevgilim bekar evli falan değil benim ama benim hatalarim başka ben hatalarımın zaten farkındayım o konuyla bu konuyu bağlayan şahsa diyorum ve size
Uzatma, ben para yediren insanlar ıcın dedım onu. Yazma bir daha bana.

hayir bak böyle boyle varmis bunlarda varmis ona gore davran soyle yap bakalim yalan mı söylüyor şeklinde aklık verecektim
Yalan söylüyor ama sevgilisine değil karısına. Nihayetinde evet adam yalancı. Arkadaşın metres. İkisi de fazla terbiye ahlak yoksunu gibi

Bu sey ya, evlı adamla sevgili olan insan cumlesı.
Mecbur boyle diyecek, ne desin. Hayır sevosmıyorlar dese ıyıce ıfsa olacak. Kendısı oldugu ortaya zaten cıktı ama yine de dalga gecer gibi yapıp ben o degılım demeye calısıyor. Mecbur boyle diyecek.
Baska alternatifi yok.
Suan bize ben o kadın degılım dıyıp canhıraş savunurken, adam karısıyla cay ıcıp masterchef izliyor.
Bu hep boyle oldu boyle olacak.
Ha adamın ayrıca Allah belasını versin orası ayrı.
Güzel yerden yakalamışsın 😘
Konu çözülmüstür kızlar :KK55:
Konu sahibi tez vakitte aklınızı başınıza toplayın !! pardon arkadaşınıza diyecektim :KK69:

Güzel yerden yakalamışsın 😘
Konu çözülmüstür kızlar :KK55:
Konu sahibi tez vakitte aklınızı başınıza toplayın !! pardon arkadaşınıza diyecektim :KK69:
yukarda bunun cevabını verdim bu kişice oyle baktı cevabına sizde olmadığınız icin voyle bakmaya devam edin cevaba😘

yukarda bunun cevabını verdim bu kişice oyle baktı cevabına sizde olmadığınız icin voyle bakmaya devam edin cevaba😘
Ne tarafa bakiyoruz tam olarak 😘
5efb30b20f25442a88a72f3d.jpg

inanın o kadar basitsiniz ki maalesef evet bu sevgili olayı yara olan benim. ama suanki durumun sahibi ben değilim oyle olsak zaten daha da yıkılirdimm.kimseyi kınayamam ama yapılan yanlış b7rayada yeni üye oldum boyoe saçma sapan aciz insanlarla karsilacagimi bilmiyordum
Burada kaç tane kendine koca satın almaya kalkan kadın vardır ki, herkesi kendinle karıştırma. Bu dilleri sevgiline yapamazsın, çeker gider çekmez nazını di mi?

cok yakinim olan birinin arasinda 15 yaş fark bulunan biriyle bir ilişkisi var. evli fakat eşini sevmiyormuş kiz cok vicdan azabı çekiyor. çok gel gitleri oldugu oldu. Eşiyle sorunları varmis eşi de onu sevmiyormuş.Ayrilmayi düşündüğü oluyor ama eşi istemeyebilirmis. Kiz olgun olusünü düzgün oluşunu değer vermesini sevmiş. ayrılıkları cok oldu ama birbirinden vazgeçemediler kiz hem cok istiyor evlenmek hemde istemiyor.Ama adam onu cok seviyormuş kız da adami seviyor sadece vicdanen yuva yikan mi oluyorum benim yuzumden mi diye dusundugu. adam senle alakasi yok demis.
not:hemen bana saldırmayın bende çok yakınım icin soruyorum. Ben kendisine diyeceğimi dedim o buraya yazdırmak istedi. Bu durumda sizce ne yapmalı? ben ne demeliyim ?
Hello metres welcome

X