evli biri ile birliktelik

çok yangın görmusunuz onu diyorum
Yani, hakettıgım yangın gormek mı?
Hakettıgını gormussun demedin mi bana sen simdi, ben yangın gormeyı neden hakedıyorum?
Metres Sevmedıgım ıcın yangın gormeye mı layığım, bunu mu diyorsun bana?

yüzünde yara olan sevgilimle yaşadığım sorunların sahibi benim ama bu konunun sahibi ben değilim üzüleceksiniz lincleyemecginiz için ama bu konuda aşağılayabilirsiniz. saygın birine ben mi para yedirecegim neyse savunacak durum yok buraya yeni üye oldum hatta kendi adıma soracaktım iyiki boyoe hata yapmamışım insanımız niye boyoe hemen yaralarına basmayı peşin yargıda bulunmayı sever sevgilimle yaşadığım durum bana ait ama bu evli ilişki bana ait degil

Sakin sakin ! Akli sıra herkesi banlatacak

İyi de ben ona bısey demedim kı, parasını yediren insanlar ıcın hakettıklerını yasasınlar dedım.
Ama sen geldin bana yangın gormeye layıksın dedın, hani vicdan?

İyi de ben ona bısey demedim kı, parasını yediren insanlar ıcın hakettıklerını yasasınlar dedım.
Ama sen geldin bana yangın gormeye layıksın dedın, hani vicdan?
çünkü sen yukarda o şahsın yorumuna hakeder tarzında yazarsan ben de böyle yazarm yuzumdeki yaralar benim saglik sorunum doğuştan gelen durum ben vicdansiz olamiyorum kimseyi kinayamiyorum sizin gibi. sizede kalbinizin ekmeğini yersiniz insallah diyorum kimseye koti lafim yok sevgilim bekar evli falan değil benim ama benim hatalarim başka ben hatalarımın zaten farkındayım o konuyla bu konuyu bağlayan şahsa diyorum ve size

Uzatma, ben para yediren insanlar ıcın dedım onu. Yazma bir daha bana.

hayir bak böyle boyle varmis bunlarda varmis ona gore davran soyle yap bakalim yalan mı söylüyor şeklinde aklık verecektim
Yalan söylüyor ama sevgilisine değil karısına. Nihayetinde evet adam yalancı. Arkadaşın metres. İkisi de fazla terbiye ahlak yoksunu gibi

Güzel yerden yakalamışsın
Konu çözülmüstür kızlar
Konu sahibi tez vakitte aklınızı başınıza toplayın !! pardon arkadaşınıza diyecektim

Güzel yerden yakalamışsın
Konu çözülmüstür kızlar
Konu sahibi tez vakitte aklınızı başınıza toplayın !! pardon arkadaşınıza diyecektim
yukarda bunun cevabını verdim bu kişice oyle baktı cevabına sizde olmadığınız icin voyle bakmaya devam edin cevaba

Burada kaç tane kendine koca satın almaya kalkan kadın vardır ki, herkesi kendinle karıştırma. Bu dilleri sevgiline yapamazsın, çeker gider çekmez nazını di mi?

Hello metres welcome

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…