- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 30
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Az bile bu tepkilero da bu şekilde tepkiler okumamak için ama bu kadarını beklemiyorduk hatta ben kendi adıma yazacaktim geri vazgeçtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az bile bu tepkilero da bu şekilde tepkiler okumamak için ama bu kadarını beklemiyorduk hatta ben kendi adıma yazacaktim geri vazgeçtim
davranislarini huyunu biliyorum cünküSiz tanıyıp hala nasıl iyi, vicdanlı, duygusal diyebiliyorsunuz peki?
O dediklerinizin biri olsa, başka bir kadının ve iki çocuğun hakkına giremez.
Sevgi falan demeyin.
Allaha şükür iyi bir ablayim, aşk adı altında evli adama metres olmaktan iyidirbak soylememisiniz o yüzden bir de ben iyi ablayimm rolüne burunmeyin
bilmem boyle aşk olur mu saplantı mi yasak diye mi bilmiyorumVicdanlı kesinlikle degil
Iyi biri hiç degil
Duygusal sadece aptalı oynayan bir aşık
Davranışları ortada işte.davranislarini huyunu biliyorum cünkü
Metreslere verecek aklımız yok, taze bitti. Sen o adamın karısını getir, bak gör ne akıllar veriyoruz.hayir verilen cevaplara küfür mü edeyim sizden akıl almak isteyen biri var ama lincleme dalga geçme amann kime ne anlatıyorsam
o zaman buraya ne diye yazıyorsunuz metresiniz mi var verecek aklınız bitti anlamadımMetreslere verecek aklımız yok, taze bitti. Sen o adamın karısını getir, bak gör ne akıllar veriyoruz.
kiz bu arada baya zeki ve çok iyi bir bölüm mezunu olan biri ama hataları olan biri yinede sen bilirsin
boyle yazınca çirkef olunmuyor bel altı konuşunca çirkef olunuyor canim. ben huyunu bildiğimden zaten bende tepkimi gösterdim ama cok ağladı vs daha bilmediğiniz cok sey ama burası hu konu için yanlış yerDavranışları ortada işte.
Evli adamla birlikte.
İnsanların asıl karakterleri böyle konularda ortaya çıkar.
Aşık olabilir evli bir adama ama birlikte olup olmamak onun karakterini yada karaktersizligini gösterir.
Böyle yazınca cirkef oluyoruz ama doğrular acıtıyor.
inan bende inanamyrum biliyor musun bu tarz olaylar cidden varInanırım.
Eşeklik baki olayı.
Böyle bir tanıdık vardı bizim.
Adam işsiz, evinin kirasını ödeyemiyor.
Okul desen yok.
4 çocuklu.
Sen git doktor bir kadını tavla.
Onun peşine düş bırak karını, çocuklarını.
O doktor kadının epey parasını yedi.
Sonra neden bilmem ayrıldılar döndü evine.
Hayır tipi olsa ona baktı diycem.
O da yok adamda.
Sonra düşündüm onun şeyi de altındandı belki de. Doktor hanım ona gitmiştir dedim.
iyi bir abla iyi yol göstericidir aşağılayan hakaret eden degil sen ablalık kursuna git ama bu saaten sonra isine yaramazlıAllaha şükür iyi bir ablayim, aşk adı altında evli adama metres olmaktan iyidir
Aşkım eğer kendisi ise durum vahim. Konu sahibinin mevcut sevgilisi yüzündeki yaralardan dolayı çürük mal diyor, parasını yemiş kadının, aldatmış üstünü iyi örtmüş herif. Eski sevgililerini mi övüyormuş ne bi de yanlış hatırlamıyorsam. Ha bir de konu sahibi bu kıymetliyi kaybetmemek için babam zengin demiş, adam evlenince çalışmıcam iş kurcam istediğim zaman gitcem diyormuş. :))) Bil bakalım kimin parasıyla? Çürük mal alacam diyormuş, para istiyormuş üstüne herif ya. Bi de üstüne evli çocuklu, sevgilisine karımla beraber yatıyorum diyecek kadar pişkinse tadından yenmez valla.Bu sey ya, evlı adamla sevgili olan insan cumlesı.
Mecbur boyle diyecek, ne desin. Hayır sevosmıyorlar dese ıyıce ıfsa olacak. Kendısı oldugu ortaya zaten cıktı ama yine de dalga gecer gibi yapıp ben o degılım demeye calısıyor. Mecbur boyle diyecek.
Baska alternatifi yok.
Suan bize ben o kadın degılım dıyıp canhıraş savunurken, adam karısıyla cay ıcıp masterchef izliyor.
Bu hep boyle oldu boyle olacak.
Ha adamın ayrıca Allah belasını versin orası ayrı.
cok yakinim olan birinin arasinda 15 yaş fark bulunan biriyle bir ilişkisi var. evli fakat eşini sevmiyormuş kiz cok vicdan azabı çekiyor. çok gel gitleri oldugu oldu. Eşiyle sorunları varmis eşi de onu sevmiyormuş.Ayrilmayi düşündüğü oluyor ama eşi istemeyebilirmis. Kiz olgun olusünü düzgün oluşunu değer vermesini sevmiş. ayrılıkları cok oldu ama birbirinden vazgeçemediler kiz hem cok istiyor evlenmek hemde istemiyor.Ama adam onu cok seviyormuş kız da adami seviyor sadece vicdanen yuva yikan mi oluyorum benim yuzumden mi diye dusundugu. adam senle alakasi yok demis.
not:hemen bana saldırmayın bende çok yakınım icin soruyorum. Ben kendisine diyeceğimi dedim o buraya yazdırmak istedi. Bu durumda sizce ne yapmalı? ben ne demeliyim ?
Herkes hakettıgını yasar katibimAşkım eğer kendisi ise durum vahim. Konu sahibinin mevcut sevgilisi yüzündeki yaralardan dolayı çürük mal diyor, parasını yemiş kadının, aldatmış üstünü iyi örtmüş herif. Eski sevgililerini mi övüyormuş ne bi de yanlış hatırlamıyorsam. Ha bir de konu sahibi bu kıymetliyi kaybetmemek için babam zengin demiş, adam evlenince çalışmıcam iş kurcam istediğim zaman gitcem diyormuş. :))) Bil bakalım kimin parasıyla? Çürük mal alacam diyormuş, para istiyormuş üstüne herif ya. Bi de üstüne evli çocuklu, sevgilisine karımla beraber yatıyorum diyecek kadar pişkinse tadından yenmez valla.
Siz nasil tepkiler bekliyordunuz ? Bence sizin caniniz sikilmis ve oyüzden böyle cok tartisilacak bir konu actiniz.o da bu şekilde tepkiler okumamak için ama bu kadarını beklemiyorduk hatta ben kendi adıma yazacaktim geri vazgeçtim
inanın o kadar basitsiniz ki maalesef evet bu sevgili olayı yara olan benim. ama suanki durumun sahibi ben değilim oyle olsak zaten daha da yıkılirdimm.kimseyi kınayamam ama yapılan yanlış b7rayada yeni üye oldum boyoe saçma sapan aciz insanlarla karsilacagimi bilmiyordumAşkım eğer kendisi ise durum vahim. Konu sahibinin mevcut sevgilisi yüzündeki yaralardan dolayı çürük mal diyor, parasını yemiş kadının, aldatmış üstünü iyi örtmüş herif. Eski sevgililerini mi övüyormuş ne bi de yanlış hatırlamıyorsam. Ha bir de konu sahibi bu kıymetliyi kaybetmemek için babam zengin demiş, adam evlenince çalışmıcam iş kurcam istediğim zaman gitcem diyormuş. :))) Bil bakalım kimin parasıyla? Çürük mal alacam diyormuş, para istiyormuş üstüne herif ya. Bi de üstüne evli çocuklu, sevgilisine karımla beraber yatıyorum diyecek kadar pişkinse tadından yenmez valla.
Noldu zoruna mı gitti?o zaman buraya ne diye yazıyorsunuz metresiniz mi var verecek aklınız bitti anlamadım
evet sizin gibiHerkes hakettıgını yasar katibim
Kım, kendine neyi layık gorurse onu yasar.
Yiyene kızmıyorum buyuzden.
metresin varsa beni ne bağlarNoldu zoruna mı gitti?
Mesela?evet sizin gibi