- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Biliyorum maalesef. Şeyma ile başladı. Onun kitabını okuyanlar da izinden gidiyor işteDuymadın mı sen yeni moda meslek şimdilerde metreslik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum maalesef. Şeyma ile başladı. Onun kitabını okuyanlar da izinden gidiyor işteDuymadın mı sen yeni moda meslek şimdilerde metreslik
yanimda olduğundan onla birlikte cevaoliyoruz ama bu dusuncenizede saygı duyuyorum siz haklisiniz
arkadaşım degil
iyi vicdanli duygusal bir8Kezban degil
Mimar
Saygın aileye sahip
Baska neler var henüz üzülemedim çünkü
benneyanginlargordum ne çeşit bir fantazi dünyası var arkadaşın laflara bakbende kanitlamak isterdim biliyor musun
iste nasihat vermek gerek böylesine kötüyü yanlışı göstermek bu şekilde ancak o yanlışa baglaniyorlarPardon da bu konuda akıl almasına gerek var mı gerçekten?
10 yaşındaki çocuğa sorsan bizim vereceğimiz cevabı verir?
Yaaaiyi vicdanli duygusal bir8
doğruyu gormesi için tabi kanıtlamak isterdmbenneyanginlargordum ne çeşit bir fantazi dünyası var arkadaşın laflara bak
En başta söyledik zaten.iste nasihat vermek gerek böylesine kötüyü yanlışı göstermek bu şekilde ancak o yanlışa baglaniyorlar
tanimadiginizdan boyle diyorsunuz ama tanisaniz sizde saygi duyarsiniz tabi bu durumu bilmeyeceginiz icinYaaa
Görüyor musun ne kadar iyi ne kadar duygusal ve vicdanlı.
Şirinlik ayağı.Adama karısı ile arasını düzeltsin diye nasihat bile vermiş lütfen öyle deme
Bu sey ya, evlı adamla sevgili olan insan cumlesı.benneyanginlargordum ne çeşit bir fantazi dünyası var arkadaşın laflara bak
Ozaman bırak ne hali varsa görsün sen de kendini bu konularla germe.doğruyu gormesi için tabi kanıtlamak isterdm
hatali oldugunu soyleyen duzgun mesajinizi hatirlatirmisinizEn başta söyledik zaten.
Sürekli "ama adam çok düzgün, ama adam seviyomuş, ama adam saygınmış bla bla" yapan siz pardon arkadaşınızdı? Yanlış miyim? Yanı hatalı olduğunu söylüyoruz hala ama ama ama ..?
Vicdanlı kesinlikle degiliyi vicdanli duygusal bir8
Söyle arkadaşına yaşattiklarini yaşamadan ölmez otursun müge anlı Esra Erol izlesinde ibret alsın biraz bekar erkeklerin kökümü kesilmiş acabacok yakinim olan birinin arasinda 15 yaş fark bulunan biriyle bir ilişkisi var. evli fakat eşini sevmiyormuş kiz cok vicdan azabı çekiyor. çok gel gitleri oldugu oldu. Eşiyle sorunları varmis eşi de onu sevmiyormuş.Ayrilmayi düşündüğü oluyor ama eşi istemeyebilirmis. Kiz olgun olusünü düzgün oluşunu değer vermesini sevmiş. ayrılıkları cok oldu ama birbirinden vazgeçemediler kiz hem cok istiyor evlenmek hemde istemiyor.Ama adam onu cok seviyormuş kız da adami seviyor sadece vicdanen yuva yikan mi oluyorum benim yuzumden mi diye dusundugu. adam senle alakasi yok demis.
not:hemen bana saldırmayın bende çok yakınım icin soruyorum. Ben kendisine diyeceğimi dedim o buraya yazdırmak istedi. Bu durumda sizce ne yapmalı? ben ne demeliyim ?
Ben söylememiş ama ima etmişimdir çünkü kabak tadı verdi bu evli adama aşık aygın baygın tipler ama düzgünce cevap veren onlarca insan var açıp baştan okuyun.hatali oldugunu soyleyen duzgun mesajinizi hatirlatirmisiniz
canim nerde canhiras savunuyorum. arkadaş karısıyla sevistiklerini biliyorum ama ispatlayamam demis bende ispatlamak isterim kiz soğusun diye dedim siz mesajı okumayı bilmiyorsunuz okumayı öğrenince gorusuruzBu sey ya, evlı adamla sevgili olan insan cumlesı.
Mecbur boyle diyecek, ne desin. Hayır sevosmıyorlar dese ıyıce ıfsa olacak. Kendısı oldugu ortaya zaten cıktı ama yine de dalga gecer gibi yapıp ben o degılım demeye calısıyor. Mecbur boyle diyecek.
Baska alternatifi yok.
Suan bize ben o kadın degılım dıyıp canhıraş savunurken, adam karısıyla cay ıcıp masterchef izliyor.
Bu hep boyle oldu boyle olacak.
Ha adamın ayrıca Allah belasını versin orası ayrı.
Siz tanıyıp hala nasıl iyi, vicdanlı, duygusal diyebiliyorsunuz peki?tanimadiginizdan boyle diyorsunuz ama tanisaniz sizde saygi duyarsiniz tabi bu durumu bilmeyeceginiz icin
bak soylememisiniz o yüzden bir de ben iyi ablayimm rolüne burunmeyinBen söylememiş ama ima etmişimdir çünkü kabak tadı verdi bu evli adama aşık aygın baygın tipler ama düzgünce cevap veren onlarca insan var açıp baştan okuyun.
Arkadaşın Kezban değil. Kezbanlar evli heriflerle takılmaz. Kezbana kurban olsun.inan bende çok zorluklar çeken biriyim ama ben konuya daha uzak olduğumdan daha soğuk bakabiliyorum zaten kendi bu yüzden yazmak istemedi ve kiz sandığınız gibi kezban degil maalesef üzüleceksiniz ama gerçektende düşene tekme atma huyu var gerçekten ama