evli biri ile birliktelik

iste nasihat vermek gerek böylesine kötüyü yanlışı göstermek bu şekilde ancak o yanlışa baglaniyorlar
En başta söyledik zaten.
Sürekli "ama adam çok düzgün, ama adam seviyomuş, ama adam saygınmış bla bla" yapan siz pardon:KK70: arkadaşınızdı? Yanlış miyim? Yanı hatalı olduğunu söylüyoruz hala ama ama ama ..?

benneyanginlargordum benneyanginlargordum ne çeşit bir fantazi dünyası var arkadaşın laflara bak
Bu sey ya, evlı adamla sevgili olan insan cumlesı.
Mecbur boyle diyecek, ne desin. Hayır sevosmıyorlar dese ıyıce ıfsa olacak. Kendısı oldugu ortaya zaten cıktı ama yine de dalga gecer gibi yapıp ben o degılım demeye calısıyor. Mecbur boyle diyecek.
Baska alternatifi yok.
Suan bize ben o kadın degılım dıyıp canhıraş savunurken, adam karısıyla cay ıcıp masterchef izliyor.
Bu hep boyle oldu boyle olacak.
Ha adamın ayrıca Allah belasını versin orası ayrı.

cok yakinim olan birinin arasinda 15 yaş fark bulunan biriyle bir ilişkisi var. evli fakat eşini sevmiyormuş kiz cok vicdan azabı çekiyor. çok gel gitleri oldugu oldu. Eşiyle sorunları varmis eşi de onu sevmiyormuş.Ayrilmayi düşündüğü oluyor ama eşi istemeyebilirmis. Kiz olgun olusünü düzgün oluşunu değer vermesini sevmiş. ayrılıkları cok oldu ama birbirinden vazgeçemediler kiz hem cok istiyor evlenmek hemde istemiyor.Ama adam onu cok seviyormuş kız da adami seviyor sadece vicdanen yuva yikan mi oluyorum benim yuzumden mi diye dusundugu. adam senle alakasi yok demis.
not:hemen bana saldırmayın bende çok yakınım icin soruyorum. Ben kendisine diyeceğimi dedim o buraya yazdırmak istedi. Bu durumda sizce ne yapmalı? ben ne demeliyim ?
Söyle arkadaşına yaşattiklarini yaşamadan ölmez otursun müge anlı Esra Erol izlesinde ibret alsın biraz bekar erkeklerin kökümü kesilmiş acaba

Bu sey ya, evlı adamla sevgili olan insan cumlesı.
Mecbur boyle diyecek, ne desin. Hayır sevosmıyorlar dese ıyıce ıfsa olacak. Kendısı oldugu ortaya zaten cıktı ama yine de dalga gecer gibi yapıp ben o degılım demeye calısıyor. Mecbur boyle diyecek.
Baska alternatifi yok.
Suan bize ben o kadın degılım dıyıp canhıraş savunurken, adam karısıyla cay ıcıp masterchef izliyor.
Bu hep boyle oldu boyle olacak.
Ha adamın ayrıca Allah belasını versin orası ayrı.
canim nerde canhiras savunuyorum. arkadaş karısıyla sevistiklerini biliyorum ama ispatlayamam demis bende ispatlamak isterim kiz soğusun diye dedim siz mesajı okumayı bilmiyorsunuz okumayı öğrenince gorusuruz😁🙃

tanimadiginizdan boyle diyorsunuz ama tanisaniz sizde saygi duyarsiniz tabi bu durumu bilmeyeceginiz icin
Siz tanıyıp hala nasıl iyi, vicdanlı, duygusal diyebiliyorsunuz peki?

O dediklerinizin biri olsa, başka bir kadının ve iki çocuğun hakkına giremez.

Sevgi falan demeyin.

inan bende çok zorluklar çeken biriyim ama ben konuya daha uzak olduğumdan daha soğuk bakabiliyorum zaten kendi bu yüzden yazmak istemedi ve kiz sandığınız gibi kezban degil maalesef üzüleceksiniz ama gerçektende düşene tekme atma huyu var gerçekten ama 🙃😁
Arkadaşın Kezban değil. Kezbanlar evli heriflerle takılmaz. Kezbana kurban olsun.

X