evli biri ile birliktelik

ağır burda mantıklı akli başında bir yorum olsa vazgeçirmek için tamam diyeceğim kiz ayol 😁milletin derdi kötülemek küfür etmek hakaret etmek aman iste herkes özünü yaşıyor
Kötüye kötü demek için icazet almaya gerek yok tabi.

Herkes özünü ve hakettiğini yaşıyor kesinlikle.

inan bende çok zorluklar çeken biriyim ama ben konuya daha uzak olduğumdan daha soğuk bakabiliyorum zaten kendi bu yüzden yazmak istemedi ve kiz sandığınız gibi kezban degil maalesef üzüleceksiniz ama gerçektende düşene tekme atma huyu var gerçekten ama 🙃😁
Kızın özelliklerinden bahseder misin biraz ...
Ilkini söyledin tamam..
Kezban degil ✅
(Not: kezban yakıştırmasını hic sevmem !)

cok yakinim olan birinin arasinda 15 yaş fark bulunan biriyle bir ilişkisi var. evli fakat eşini sevmiyormuş kiz cok vicdan azabı çekiyor. çok gel gitleri oldugu oldu. Eşiyle sorunları varmis eşi de onu sevmiyormuş.Ayrilmayi düşündüğü oluyor ama eşi istemeyebilirmis. Kiz olgun olusünü düzgün oluşunu değer vermesini sevmiş. ayrılıkları cok oldu ama birbirinden vazgeçemediler kiz hem cok istiyor evlenmek hemde istemiyor.Ama adam onu cok seviyormuş kız da adami seviyor sadece vicdanen yuva yikan mi oluyorum benim yuzumden mi diye dusundugu. adam senle alakasi yok demis.
not:hemen bana saldırmayın bende çok yakınım icin soruyorum. Ben kendisine diyeceğimi dedim o buraya yazdırmak istedi. Bu durumda sizce ne yapmalı? ben ne demeliyim ?
Bu aralar ne çok kadın metres olma peşinde 🤦‍♀️

X