Evli bir sevgilim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki size bu yalanlari soyleyip her aksam karisi ile uyumasi yemek yemesi evine ekmek fln almasi cay icmeleri gercegi :)))
Size de ancak teselliler, kesin sorunlu evliliktir hatta adamin gazozuna ilac asdfhghh

Evet sevineyim ilk defa geldim ilk defa yazıyorum buraya normal degil mi güzel bir konu seçtim kabul et . Sohbet edecek iki insan buldum kendime bak
Kendime sövdürecek demek istedin herhalde konu acemice ama biraz daha pratik yaparsan ilerde bakarsın imza gününe geliriz, içerik yalan dolan olacağı için kitabının ismi hazır bile " Yalandan kim ölmüş? " Tarciniko gururla sunar, lütfen kitapçınızdan ısrarla istemeyi unutmayın !

Okumadım ama bu konuyu açma amacın nedir?

Mide ameliyatı olmayı düşündünüz mü ya da omurga ameliyatı .

Bravo.

Herif imam olursa vay o cemaatin haline pavyondan cumaya giderler artik Ar damariniz catlamis herhalde, insan cekinir esi ögrendi bana yakismaz diyip görüşmez ama sen masallah.Öyle herife Ayse Fatma farketmez sen gidersin öbürü gelir karakteri bu serefsizin ama sen kendine nasil yakistirip devam edebiliyorsun ?

Güzel senaryo şahsen ben inandım

Beni bırakmak için çok çaba harcıyor şuan. Çağırıyorum geliyor ama ben aramadan aramıyor.

Ne yapacağım ondan uzaklaşmak için bilmiyorum.
uzaklaşmak için yapman gereken ARAMAMAK, ENGELLEMEK

adamın umrunda değilsin cinsellik için geliyordur yapılan ahlaksızlığı geçtim kendine bu kötülüğü yapma. Genelde bu durumlarda kaybeden hep oyalanan senin gibi ''ikinci kadınlar'' oluyor. Adamlar ilk eşlerini asla boşamıyor (keşke kadın boşayıp adamın donuna kadar alsa keşke).

Altı üstü 20 tane mesaj yazılmış. Ben okuyup amaaan troll işte deyip geçmiştim. Çoğu kişi de böyle yapmış. Sen bunu ilgi görmek mi sanıyorsun?
Yaşadığı ahlaksızlığı aşk sanan biri için normal değil mi

Zina suç mu ki davası olsun ?

Önce araştırın bilgilenin, sonra konu (senaryo) yazın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…