Kaçırılıp pavyona mı satıldınız? Eskiden telefon yok internet yok haberleşme yok, kadınlar kaçmayı bırak dışarıya mesaj bile gönderemezmiş. Bin tane iş arasından kolay para getireni seçmişsiniz. Markette kasiyerlik yapsan olmaz, beleş zahmetsiz bir hayat lazım. Bir de yanlış anlamayın yatmıyorum diyorsunuz, her akşam adamlar oranızı buranızı elliyor taciz ediyor, ne farkı var? Şu konuda dürüst olun, ben kader kurbanı cart curt vs değilim, bu işi kendi isteğimle yapıyorum çünkü kolay para kazanmak istiyorum deyin.
Yargılamayın herkesin başına gelebilir ne demek? Yargılayan pavyona düşecek, arkasından metres olacak öyle mi? Pavyonu konsomatrisliği övelim mi? Siz bu aşamayı da geçmiş, evli adamlara metreslik yapıyorsunuz. Bu kadar değersiz misiniz, hiç mi hayaliniz yok? Okul, kurs, hobi, iş, meslek, kendine yatırım... Aklınız sadece pavyonda milletin kucağına oturacak şekilde mi çalışıyor? O yetmezmiş gibi üstüne evli erkeğe metreslik yapmak ne katıyor size maneviyatınıza? Her koyun kendi bacağından asılır. Kendinize bu hayatı layık görüyorsanız devam edin ama yok ben bu dünyaya bir kere geldim, herkes gibi benim de kaliteli huzurlu düzgün yaşama hakkım var diyorsanız ne yapacağınızı biliyorsunuz.