Psikologların tedavi yöntemleri arasında sarılarak ya da orasını burasını okyaşarak teselli etme yöntemi yeni mi çıktı yoksa vardı da benim haberim mi yoktu .))
İlginç ..!
Müstehak demiştim öbür sefer ban yemiştim 1 hafta polemikten :)) Bu sefer yer miyim bilmiyorum ama MÜSTEHAK..!
19 Yasındasın şu durumuna dön bir bak..Vallahi ben korkardım o yaşlarda bu kadar olaya dalmaya çıkmaya...Cesaretinize hayran kaldım.
Annen kemiklerini kırsaymış yeriymiş..Kırdı mı bilmiyorum okumadım oralarını..Kırsaymış en azından totonun üzerine oturur belki bu kadar karmaşık ilişki yumagında kendini heba etmez annenin kırdıgı yerlerin kaynamasını beklerdin..
Allah çok büyük. Ben bu konulara ters bakan biri değilimdir aslında ama güvenebilmem önemli, tahmin edersiniz ki henüz bu yaşa kadar da bunu yaşayabileceğim kadar güvendiğim bir erkek olmamıştı. Bu yaşlarda da olmuyor pek zaten. Ona çok güveniyordum. Tam bu adam olabilir o kişi demiş ve eczaneden gidip doğum kontrol hapı almıştım. Ona da sürpriz olsun diyordum. Onun öncesinde bu olayı paylaştığım tek bir arkadaşım vardı. O cicegmm sana bir şey söylemem lazım dedi Ve çat diye söyledi. Meğer dayısının arkadaşıymış, konuşurlarken duymuş. Allah çok çok büyük bunu bir kez daha anladım. Ya öğrenmese ve yapsaydım? Ya arkadaşım bekleseydi bana bunu söylemek için... O kadar çok ya var ki ... yoluna gitmekten ucuz kurtuldum...
Burası küçük bir yer. Kimin kimle ne yaşadığı duyuluyor hemen. Karısını da biliyorum, o yüzden. Ben esas bunu nasıl umursamadığına şaşırıyorum, hiç mi namusuna laf gelir diye korkmuyorsun diyorum, boşanın ikiniz de öyle yapın yapacağınızı diyorum, umrumda değil naparsa yapsın diyor.
küçük bir yerde yaşıyorsunuz,kimin kimle ne yaşadığını biliyorsunuz,adamın karısının yaptıklarını da biliyorsunuz ama ne hikmetse evli olduğunu bilmiyorsunuz:44:
Yine bence erken öğrendim, bunu da arkadaşımın dayısından öğrendim, hiç araştırma gereği hissetmemiştim herkesten gizlemeye çalıştığım için yasak ilişkiyi soramadım. Şimdi diyorum ki iyi ki o kıza anlatmışım. Daha büyük şeyler kaybedecektim.
madem kadının yaptıklarını herkes biliyor,ne güzel işte adam ispatlardı 5 kuruş vermeden boşanırdı,değil mi.tabii gerçekten boşanmak isterse
Herkes diyemeyiz kötülemeyeyim şimdi de dediğim gibi küçük bir yer yine annemin çalıştığı yer vasıtasıyla geldi o da kulağıma. Ama ispat konusunda uğraşmak istese yapar haklısınız ama o kadın da yapar, beni bulsa gıkını çıkaramaz
bu işin senden öncesi de varmış adam annesiyle yaşadığına göre demekki.
Psikologların tedavi yöntemleri arasında sarılarak ya da orasını burasını okyaşarak teselli etme yöntemi yeni mi çıktı yoksa vardı da benim haberim mi yoktu .))
İlginç ..!
Müstehak demiştim öbür sefer ban yemiştim 1 hafta polemikten :)) Bu sefer yer miyim bilmiyorum ama MÜSTEHAK..!
19 Yasındasın şu durumuna dön bir bak..Vallahi ben korkardım o yaşlarda bu kadar olaya dalmaya çıkmaya...Cesaretinize hayran kaldım.
Annen kemiklerini kırsaymış yeriymiş..Kırdı mı bilmiyorum okumadım oralarını..Kırsaymış en azından totonun üzerine oturur belki bu kadar karmaşık ilişki yumagında kendini heba etmez annenin kırdıgı yerlerin kaynamasını beklerdin..
Herkes diyemeyiz kötülemeyeyim şimdi de dediğim gibi küçük bir yer yine annemin çalıştığı yer vasıtasıyla geldi o da kulağıma. Ama ispat konusunda uğraşmak istese yapar haklısınız ama o kadın da yapar, beni bulsa gıkını çıkaramaz
Ayağa kaldırdım, ellerinden tuttum, ilk defa gözlerinin için güldü, aşkla dans etti, utanmadı şarkılar söyledi, şiirler ezberledi, ölene kadar bu kadının peşindeyim diye bağırdı. Kendine çeki düzen verdi, meğer o simsiyah kıyafetlerin altında ne kadar çocuksu bir gülüşü varmış, ilk defa ben gördüm Ve aşık oldum Ve emindim ki o da deli gibi aşık olmuştu. Aramızdaki çekimi tarif etmek imkansızdı. "Çocuklarım senden olmazsa diye çok korkuyorum, ne olur son ana gelip de bırakma beni" diye ağlıyordu
Bak arkadaşım
Şu yukarıda yazdıklarında zafer çığlıkları varken daha sonra nasılsa mağdur oluyorsun.
Sen ne mağdursun nede kullanılmışsın.
İlk olarak 19 yaşında daha hayatın başında parlak bir öğrenci iken 39 yaşında bir adamla ilişki yaşadığın için
Adamın evli olduğunu öğrendiğin halde devam ettiğin için
Bu adamın senin tüm zaaflarını kullanmasına izin verip kendine bu hayatı bilerek isteyerek devam ettiğin için
Onun kariyerine zarar gelmesin deyip onun oyununa ortak olduğun için
Şimdide sanki yıllarını fedakarlıkla geçirmiş kandırılmışsın gibi bir resim çiziyorsun.
Sana şunu yap bunu yap demek benim haddim değil muhakkak ama ne olmasını bekliyordun
kimseyi kınamamak lazım. çünkü onu yaşamadan ölmezmiş sin.
kardeşim (diyorum büyüğün olarak) eğer bir şeylerin farkına varıp doğruyu seçtiysen onu yap canım.
o adamdan karısına gelmediği gibi sana da hayır gelmez.
herkes hata yapar, içine dön kendine bak yanlışlarını düzelt doğrularını çoğalt.
boş bir anına yenik düşmüş kapılmışsın bundan sonra kendine dikkat et, eğitimine bak.
bir süre kendini suçlayacaksın,kızacak veya üzeleceksin ama yaralarını saracaksın.
hatanın farkına varmışsın ki yardım istiyorsun, akıllı bir kızsın.
Allah yardımcın olsun, dilerim herşey düzelir,mutlu olursun...
Teşekkür ederim artık orasından şüpheliyim, kurnazlık falan. Evet ondan da kendimden de diğer ikisinden de tiksiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?