Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evli bir adam sorunu : /
- Konu Sahibi Elulce
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evli erkek ihanet
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Haziran 2012
- 6.744
- 22.431
- 598
- 9 Eylül 2013
- 11.948
- 27.407
- 798
Mesajlasan arkadaşına söyle onu tanidim bu benim arkadaşımın kocası diye ağzının payını versin bulusmasinlarMerhaba arkadaşlar,
Dünden beri aklım o kadar karışık ki : (
Kısaca size olaydan bahsedeyim;
En yakın arkadaşıma sosyal hesabından hiç tanımadığı bir beyefendi arkadaşlık isteği göndermiş ve bir süre konuşmaya başlamışlar. Ancak arkadaşım pek güvenemediği için buluşma veya telefon ile herhangi bir irtibat sağlanmamış kısa bir süre orada yazışmaya devam etmişler. Banada aynı büroda olduğumuzdan dolayı ara sıra bahsediyordu.
Dün öğle arası bu konudan bahsederken haliyle fotoğrafını göstermeye geldi muhabbet ! Vee fotoğrafını gördüğümde şok geçirdim !
Başka bir arkadaşımın eşi kendisi ve yaklaşık 2 yıllık evliler . Kız arkadaşım bu beyefendi için birde yaşadığı şehri, ailesini bırakıp buraya gelmişti. Yeni doğum yaptı büyük ihtimal doğum izninde şuanda kendisi. Bebeği daha 2-3 aylıktır.
Daha sonra emin olmak adına birkaç soru daha sordurdum ismi aynı soyadı farklı, çalıştığı Kurumu başka söyledi. Numarasına kadar da yazdı.Sürekli de buluşmak için ısrar edip durmuş. Sadece birkaç tane kendine ait fotoğraf eklemiş. Büyük ihtimal bunun için ayrı bir sosyal hesap açmış kendisi.
Sizce ekran görüntüsünü alıp arkadaşıma ulaştırayım mı yoksa hiç mi karışmayım. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Teşekkür ediyorum şimdiden.
- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
- 19 Haziran 2015
- 2.015
- 3.013
- 133
- 37
- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Adamla gorusmen de bir seyi degistirmez.
O hesabi kapatir yeni fake hesap acar
O kizi birakir baska kiz bulur.
Sen karisma diyenleri anlamiyorum. Yazik degil mi kadina, sirtindan bicaklaniyor ve siz de birakin kendini aldatan adama aksam corba yapmaya devam etsin diyorsunuz. Niye enayi gibi otursun o herifin camasirini yikasin?
Sen karisma diyenleri anlamiyorum. Yazik degil mi kadina, sirtindan bicaklaniyor ve siz de birakin kendini aldatan adama aksam corba yapmaya devam etsin diyorsunuz. Niye enayi gibi otursun o herifin camasirini yikasin?
- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Arkadaşın susup oturacaksa söyleme.. Bazıları 10 defada aldatılsa affeder.. Aksi ise soyleYani şahsen ben kendimi arkadaşımın yerine koyduğumda bilmek isterdim diyebiliyorum. Aldatan ve terbiyesiz teklifler de bulunan bir kocayı bence kim olursa olsun hakettiğini düşünmüyorum.
Bunları düşününce bilmesi gerektiği kanaatine varıyorum. Yine de masum bir bebek var. Ben söyledikten sonra olacaklarını düşündükçe beynim yanıyor.
Hala çok kararsızım. Şimdi olmasa bile birgün söylemem gerekir sanki.
- 21 Ağustos 2015
- 217
- 269
- 33
- 33
Adamla gorusmen de bir seyi degistirmez.
Benim düşüncem söylemekten, bilmesinden yana. Ancak bebeği oldugu için hemen soylemeye vicdanim el vermiyor.
- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Lohusa mi 40 ini bekleyebilirBence adamı arayıp konuş terbiyesizliğini yüzüne vur. Karısı daha lohusa, bu acıyı nasıl kaldırsın kolay birşey mi. Karısına gerekirse herşeyi anlatacağını söyle. Tepkisi ne olacak. Karısına çokk üzüldüm. Allah adama hidayet versin.
- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Sen yükünü at kararını kendi versin ama emin ol ki arkadasinla kötü olmaBenim düşüncem söylemekten, bilmesinden yana. Ancak bebeği oldugu için hemen soylemeye vicdanim el vermiyor.
- 21 Ağustos 2015
- 217
- 269
- 33
- 33
Arkadaşın susup oturacaksa söyleme.. Bazıları 10 defada aldatılsa affeder.. Aksi ise soyle
Bunu inanın şuanda kestiremiyorum. Ben kendi vicdanimin gerektirdigini yaparim gerisi ona kalmis.
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.659
- 333
Bu ilkse eger güzel bir sekilde rezil edilse vazgecer mi acaba. Ne bileyim niyetine almis olmasi bile aldatma bence . Ama arkadasina bebeğe cok üzüldüm gerçekten. Ben olsam bilmek isterdim evet enayi yerine konmayi kimse haketmez. Ama su an da kocasına en fazla ihtiyaç duydugu dönem. Ne yapilmasi gerekir kararsiz kaldim. Acaba arkadasinla konuşsan evde esine karsi durumu nasil merak ettimEvet ailemle yaşıyorum, rahat bir ilişki istiyorum sorunsuz gibi cümleler kuruyor. Yazıklar olsun gerçekten ben utandım gencecik kız gelmiş buraya seni adam yerine koymuş birde evlat vermiş ! Yazık vallahi çok yazık...
- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.598
- 158
- 39
Muhtemelen karısı da bu adamdan şüpheleniyor.belkide kanıt bulmaya çalışıyor.ben olsam bilmek isterdim.ayrilir veya ayrılmaz bu onun bileceği iş.ama kız arkadaşınız acaba adama durumu anlatır mı?yani sen evliymissin, arkadaşım karını tanıyor diye söylerse adam hemen önlemini alır.sonraa siz iftiracı durumuna dusmeyin
- 21 Ağustos 2015
- 217
- 269
- 33
- 33
Kizlarrrr simdi arkadaşıma yazdim musaitsen bebeği biraz sevmeye geliyim diye, tam tahmin ettigim gibi şehir disinda olduğunu, gelince haber edeceğini söyledi.
Yani bu pislik herif evde tek oldugu icin firsattan istifade etmeye çalışıyor kesinlikle o arkadasim burada olsa bence cesaret edemez
Yani bu pislik herif evde tek oldugu icin firsattan istifade etmeye çalışıyor kesinlikle o arkadasim burada olsa bence cesaret edemez
- 16 Eylül 2017
- 305
- 222
- 18
- 31
Bebeği olan arkadaşınıza bence söylemeyin yazık daha bebek çok küçük.
Ayrıca kocası başınıza bela olabilir.
Diğer arkadaşa söyleyin o adam evli uzak dur diye onu da uyarın bile bile konuşursa onun ayıbı çaktırmadan uzaklaşsın adamdan.
Arkadaşınıza belki ilerleyen zamanda şöyleyebilirsiniz ama çok zor ya üzüldüm kadına.
Ayrıca kocası başınıza bela olabilir.
Diğer arkadaşa söyleyin o adam evli uzak dur diye onu da uyarın bile bile konuşursa onun ayıbı çaktırmadan uzaklaşsın adamdan.
Arkadaşınıza belki ilerleyen zamanda şöyleyebilirsiniz ama çok zor ya üzüldüm kadına.