Gizlice numaraya bakma şansınız yok mu? Bir bahane ile telefonu alabilirsiniz arkadaşınızdan
Bakın kanıt toplamak için mecbur biseyler yapmak zorundasınız. Allah korusun,tutun ki o kisinin resimleri kullanıldı o zaman daha kötü:/Gizlice numaraya bakmama gerek yok çalıştıkları Kurum da başka birinden öğrenip teyit ederim. Belki de bunun içinde 2. bir hat almıştır beyefendi? Kim bilir.
En mantıklısı görüntülü aramak ama numaramızın onda olması da bence hiç doğru olmaz
sapla samanı ayırt edemeyenler var.
biri geçmiş gitmiş kadın o hayatı yaşamıyor hala ve adamla birlikteyken olan bir durum değil biri şimdiki zaman ve aldatılan bir insan.
konu sahibesi ben olsam öğrenmek isterim yeni doğum yapmış olmam birşeyi değiştirmez salak yerine konulmaktan hoşlanmam..
ortada bir bebek varsa bu sadece kadının değil . baba olarak uçkuru yerine evladının derdine düşeymiş..
Bakın kanıt toplamak için mecbur biseyler yapmak zorundasınız. Allah korusun,tutun ki o kisinin resimleri kullanıldı o zaman daha kötü:/
Dediğim gibi ben olsam o kizin yerinde buluşrum bir kac da foto cekerim. Ama su an lütfen söylemeyin biraz kendini toparlasn kadın. Ne kadar üzülecek kim bilirEvli arkadaşımla bir süredir konuşmuyoruz bugün arayacağım tahminlerim beni yanıltmıyorsa kendisi şehir dışında doğum izninde olduğu için bebeği ile ailesinin yanına gitti. Ona göre daha sağlam deliller toplamak gerekli sanırım. Günün birinde söyleyeceğim çünkü asla haketmiyor arkadaşım.
Bak anlatmayi dusunuyorsan bile sakin bebek 6 7 aylik olmadan anlatma. Kadin aptal yerine konmasin diye o cocugun en cok saglikli ve mutlu anneye ihtiyaci oldugu zaman. Lohusalik cok zor bir dönem sütü kesilebilir depresyona girebilir.
Dedigim gibi her seyden öte su an imkani olmadigi icin bosanamayabilir ve bu adama aynı evde katlanmanin eziyetini cilesini yasar.
Cok pesine de dolanma bence sana düsmez. Zamani geldiginde 5 6 ay sonra kadina gorduklerini duyduklarini anlatırsin.
Kimse hemen gidip söyleyin demiyor ki. Bekleyin zamani gelince söyleyin diyor ?:/peki arkadaşlar emzikli bebekle boşanma davası açsın. çocuğunun aşısında ateşlenmesinde hastalanmasında hep tek başına olsun. taksilerde elin adamlarıyla kucağında bebek muhatap olsun. yahu bi durun ya. bu nedir? evli adam kadınsız yaşar ama bu kadın hele de çalışmıyorsa ona buna yüz suyu dökerken zaten gurur filan kalmaz. aldatma varsa çocuğunu bi büyütsün. en azından bi yürütsün la. sonra boşatırsınız kadını. çocuk bi annesinin sütünü stressiz emsin doya doya. kadına gurur yaptırcam diye her şeyi tepetaklak etmeyin. lütfen. her şeyin bi sırası yolu yordamı var.
yahu aynısını ben de dedim.Bak anlatmayi dusunuyorsan bile sakin bebek 6 7 aylik olmadan anlatma. Kadin aptal yerine konmasin diye o cocugun en cok saglikli ve mutlu anneye ihtiyaci oldugu zaman. Lohusalik cok zor bir dönem sütü kesilebilir depresyona girebilir.
Dedigim gibi her seyden öte su an imkani olmadigi icin bosanamayabilir ve bu adama aynı evde katlanmanin eziyetini cilesini yasar.
Cok pesine de dolanma bence sana düsmez. Zamani geldiginde 5 6 ay sonra kadina gorduklerini duyduklarini anlatırsin.
öyleyse tamamdır.baya üzüldüm deKimse hemen gidip söyleyin demiyor ki. Bekleyin zamani gelince söyleyin diyor ?:/
Evli adamla yazışan arkadaşınıza adamın evli oldugunu söylemedinizmi?
Adamın mayası bozuk demekki...Aslında başka bir gerçek daha var. Evli arkadaşım ilişki sürecinde bahsederken eşinin çalıştığı yerden bizim büroya bir arkadaş gelmişti. Bende aaa demek X orada çalışıyor bizim büroya da oradan birisi geldi demiştim. Ve bürodaki arkadaş X için pek güven veren bir tip değil, alkol problemi var, pek sevilen birisi de değil arkadaşın çok iyi araştırsın benden tavsiye demişti.
Bende ya artık mutlu belli bir yol almışlar aileleri tanışmış yeterince araştırmışlar artık karışmayım gölge olmasın mutluluğuna dedim.
Ve kader mi bilmiyorum yine bu adam yine bir olay !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?