Evli bir adam sorunu : /

genelev kadınının eşine bunu söyleme dediysek bu adamın karısına da söyleme demeliyiz. herkesin yaptığı kendine ya hani. ne çabuk unuttuk. söz konusu kadın olunca hemen bilmesi gerekir diyoruz. öyle şey olmaz. lütfen tutarlı olalım.
bence hiç karışmayın. sizi ilgilendirmez. sonra yuva yıkan siz olursunuz.

Evet bu da bir ihtimal. Eğer ki arkadaşım tamam devam ettirelim derse buluşmaya kimin geleceğini net görürüz veya whatsap dan önce görüntülü aramasını rica ederiz, böylelikle alenen ortaya çıkar.
bence önce adam gercekten o adam mı onu öğrenmelısınız çünkü bu sefer öğrenemezsenız her iki tarafa da bsy ispat edemezsınız. görüşme talep edın görüşmeye sizde gidin yüzüne vurun konuşmalarda zaten kayıt altında olacak.

Yani evli olduğunu bildiğini söylerse ben o değilim aslında öylesine bir resim koydum kuzenim şu bu bişiler bulmaz mı ? inkar eder geçer gider yani olay.
Bulussun.? Ben olsam buluşur kanıt toplarım. Adamin evli olduğunu bilmeseydi zaten buluşacakti degil mi ? Ayrıca telefon numarası kanit degil mi ? Farklı bir numara mi kullanıyor?

Her iki arkadasinizin da durumu bilmeye hakları var kesinlikle.Elinizdeki kanitlari evli arkadasiniza fake bir hesaptan yollayin bence, en garantisi.

Yani şahsen ben kendimi arkadaşımın yerine koyduğumda bilmek isterdim diyebiliyorum. Aldatan ve terbiyesiz teklifler de bulunan bir kocayı bence kim olursa olsun hakettiğini düşünmüyorum.

Bunları düşününce bilmesi gerektiği kanaatine varıyorum. Yine de masum bir bebek var. Ben söyledikten sonra olacaklarını düşündükçe beynim yanıyor.

Hala çok kararsızım. Şimdi olmasa bile birgün söylemem gerekir sanki.

Herkes bir değil tabi bilemem ama ben bilmek isterdim.Şu hayatta evliliği bitirmeye sebep iki şey var benim için.Biri şiddet biri aldatma.Bunun yanında en nefret ettiğim şey aptal yerine konmak.Ana baba eş arkadaş kim olursa olsun izin vermem buna.O yüzden de bilmek isterim.Gerekeni yaparım.Bu adam arkadaşınız cevap vermezse başkasına da yazabilir.Belki de birkaç kadınla görüşüyor şu an bilemeyiz.Çok zor evet ama bilmeden sürdürmesi de çok acı.Kendinizi açık etmeden söylemenin bir yolunu bulun bir an önce derim.

Arkadaşının tepkisi ne oldu ? Bence herşeyi bilmeli kadın. Ne biliyorsunuzda yuvayı yıkmayın diyoruz. Belki kadın hissediyor ama ispatlayamıyor kim böyle biriyle yalandan evlilik oyunu yasamak ister ki öğrenmeli .net.

Bence bu adamin kimliginden emin oldugunuz an arkadasiniza anlatin.Arkadasiniz goruntulu konussun yada anlik resim istesin.Bunlari kopyalayip arkadasiniz ile aldatilan zavalli arkadasiniza durumu anlatin.Ben olsam ne durumda olursam olayim gercegi bilmek isterdim.

sadece kıza söylesin. adamın karısını perişan etmesin bence.

Bulussun.? Ben olsam buluşur kanıt toplarım. Adamin evli olduğunu bilmeseydi zaten buluşacakti degil mi ? Ayrıca telefon numarası kanit degil mi ? Farklı bir numara mi kullanıyor?

Arkadaşımın kocasının numarası bende yok. Bunun teyidini sadece kendisine sorarak öğrenebiliriz .
Her iki arkadasinizin da durumu bilmeye hakları var kesinlikle.Elinizdeki kanitlari evli arkadasiniza fake bir hesaptan yollayin bence, en garantisi.

Bende buna yoğunlaştım. Fake bir hesap açıp ekran görüntülerini atayım. Kendisi de isterse başka bir fake hesaptan takip edip, normal konuşup, buluşma ayarlayıp kocasının suratına tükürmeyi belki tercih eder !

Bence adamı arayıp konuş terbiyesizliğini yüzüne vur. Karısı daha lohusa, bu acıyı nasıl kaldırsın kolay birşey mi. Karısına gerekirse herşeyi anlatacağını söyle. Tepkisi ne olacak. Karısına çokk üzüldüm. Allah adama hidayet versin.

Arkadaşımın kocasının numarası bende yok. Bunun teyidini sadece kendisine sorarak öğrenebiliriz .

Bende buna yoğunlaştım. Fake bir hesap açıp ekran görüntülerini atayım. Kendisi de isterse başka bir fake hesaptan takip edip, normal konuşup, buluşma ayarlayıp kocasının suratına tükürmeyi belki tercih eder !

Bence cok dogru dusunmussunuz. Evli arkadasiniz sizin karsinizda kucuk düşmeden ogrenmis olur. Gerisi zaten onun bilecegi is.

Kız da şok oldu, ağzı açık kaldı tepki veremeden. Daha sonra resimleri iyice karşılaştırdık. Israrla bir takım sorular sordurdum hep kaçamak ve kısa cevaplar verdi.
Şuanda bebeği olmasa hiç düşünmez alır karşıma anlatırdım gösterirdim mesajlarını devam ettirmek isterse de buluşma vs. ayarlar sen git derdim. Ancak şuanda hiç doğru zaman değil hadi sütü kesilirse

böyle yaparsanız lohusa bir kadının sütünün kesilmesine bile sebep olursunuz. bence hiç de iyi niyetli bir davranış değil.

O kadın zorunlu yapmış ve üzerinden zaman gecmis. Bu adam keyfi yapıyor ve üstelik evliyken yeni bebegi varken. İkiside ayni şey değil bence. Ben adamla buluşalım der kendim giderdim rezil ederdim birsuru laf ederdim. Belki adam utanır birdaha yapmaz

Gizlice numaraya bakma şansınız yok mu? Bir bahane ile telefonu alabilirsiniz arkadaşınızdan

adamla görüşsün karısına sakın anlatmasın.

sapla samanı ayırt edemeyenler var.
biri geçmiş gitmiş kadın o hayatı yaşamıyor hala ve adamla birlikteyken olan bir durum değil biri şimdiki zaman ve aldatılan bir insan.
konu sahibesi ben olsam öğrenmek isterim yeni doğum yapmış olmam birşeyi değiştirmez salak yerine konulmaktan hoşlanmam..
ortada bir bebek varsa bu sadece kadının değil . baba olarak uçkuru yerine evladının derdine düşeymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…