Evet söyledim. Şimdilik yazdıklarına cevap vermiyor. Bugün yine orda mısın? cevap verirmisin? beni ararmısın? nerdesin buluşalım gelip seni alayım? tarzında şeyler yazmaya devam ediyor,
Allahım niçin böyle bu hayat.
Büyük ihtimal kadın şok olur.
Bence 2 ay daha sabredin , bebenin sütü gitmesin ..
Ve sonrasında tabii ki hemen söyleyin. Adama bak bi eli yağda bi eli balda pislik !
Of off... Arkadaşım da o kadar iyi bir insan ki. Tüm düzenini bozup tayin isteyip buraya geldi. Aklıma arkadaşımın doğum izninde olduğu için ailesinin yanına şehir dışına gidebileceği geldi bu pislikte fırsattan istifade ne yaparsam kâr diye düşünüyor sanırım
Arkadaşın adamın evli olduğunu öğrenip hala hayatından çıkarmadımı?Mesajlara cevap vermeme nedir.Neden silmiyor.
Hepsinin ekran görüntülerini alsın arkadaşın.... adamın resimleri, mesajlar olan kısımları özellikle.
Yarın öbürgün face'i iptal, durumu inkar eder şerefsiz.
Evet ailemle yaşıyorum, rahat bir ilişki istiyorum sorunsuz gibi cümleler kuruyor. Yazıklar olsun gerçekten ben utandım gencecik kız gelmiş buraya seni adam yerine koymuş birde evlat vermiş ! Yazık vallahi çok yazık...
Yani küçücük masum bebeklerini düşündükçe içim parçalanıyor. Gerçekten hala şok içerisindeyim ve bu adamın niyeti iğrenç. Olaya müdahale etmek istemedim ama biraz nasıl bir ilişki istiyorsun tarzında şeyler yazdık herşey olur tek gecelik vs. sorunsuz gibi şeyler yazdı. Hepsinin ekran görüntüsünü aldık yinede
Sizce ekran görüntüsünü alıp arkadaşıma ulaştırayım mı
Bazı kadınlar fiziksel aldatmayı aldatma saymıyor. Duygusal aldatmaya karşılar. Tanıdığım birinin karısı böyleydi. Bu şerefsiz heriflerde o nedenle yapıyor. Ama bunu bilip kabul eden kadınlarda da bence haysiyet yok !
Konu sahibi arkadaşım tabiki yazdıklarım farklı bir şey... Bence net kanıt varsa arkadaşına demelisin. Yazık günah. 2 yıllık evli gencecik bir kadın.
Ben ne yapardım bilemiyorum...çok zor bir durum. Evet maalesef, kötü olma gibi bir ihtimaliniz var, yarın bir gün hiç bilmeseydim keşke, onun ki geçici hevesti, senin yüzünden yuvam yıkıldı bile diyebilir.Evet hepsini aldı. Bir süre bekleyip başka bir hesap açıp oradan göndermeli mi sizce? Yani arkadaşımla da kötü olmak istemiyorum kendim söyleyerek.
Yani zor karar, benim de içim içimi yerdi söyleyene kadar,ağırlık olurdu. Sussam da sorumlu hissederdim.
Adamı bi korkutun diyeceğim ama bugün size tövbe çeker yarın başka hesaptan başka hatunlara yazar. Yani işte bir zaman sonra arkadaşınız ile kem küm ederek açarsınız konuyu en oluru bu gibi. Ya da hiç bulaşmayacaksınız, vicdanı susturup nasıl olsa ortaya çıkar diyecek akışa bırakacaksınız.
belki konuştuğu kişi arkadasınızın eşi değil baska bir kişi o kişinin fotoğraflarını koyup konusuyor olabılır mı? eğer durum düşündüğünüz gibiyse her iki kişiye de açıklamanız gerekiyor. karışın tabi ki de
Gerçekten çok çok üzülür. Günahlarına girmek istemiyorum. Ancak söylemeyerek mi günaha giriyorum diye de vicdanım hiç rahat etmiyor. Dünden beri uzun uzun düşünüyorum.
Adamın evli olduğunu bildiğini adama söylesin. Kadına soylemek icin acele etmeyin,bebeği cok küçük. Samimiyseniz laf arasında ağzını ararsınız yeri gelince de söylersiniz. Böyle iğrenç biri ile yaşayacağına bir kere aglasn daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?