- 2 Mayıs 2013
- 393
- 275
Çok üzüldüm, çok kızdım durumunuza. Bana kalırsa karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapmalısınız, konuşmanızı da en ince yerlerine kadar planlamalısınız, mümkünse mektup gibi yazabilirsiniz de. Çünkü konuşma esnasında insan en önemli şeyleri söyleyemiyor bazen. Konuşmada şunlar kesinlikle olmalı: Ortak geçmişinizde onu ne denli sevdiğiniz, hiçbir şeyi ve hiç kimseyi önemsemeden sadece kendinizi onunla bir geleceğe adadığınızı , o bakir mi ya da siz birlikteyken başkaları ile birlikte olmuş mu diye ona soru sormadığınızı çünkü ona, onun sözüne güvendiğinizi, sizin için ilişkiye girmek bile zorken sorduğu sorular ve tavırlar karşısında ne kadar üzüldüğünüzü, kırıldığınız, bunları haketmediğinizi...
Bu konuşmadan sonra kesinlikle doktora birlikte gitmeniz gerektiğini anlatın.Onun bulduğu bir doktora birlikte de gidin. Ben olsam doktor ne derse desin ondan sonra senin yanında değilim derdim. Çeker giderdim. Ama sizin durumunuz şartlarınız ve ilişkinizin boyutu bunları çözer diye düşünüyorum. 10 yıllık birliktelik. Neleri aşmışsınız. Ama seni ezmesine izin verme. Rabbim ikinize de huzur ve mutluluk versin.
Bu konuşmadan sonra kesinlikle doktora birlikte gitmeniz gerektiğini anlatın.Onun bulduğu bir doktora birlikte de gidin. Ben olsam doktor ne derse desin ondan sonra senin yanında değilim derdim. Çeker giderdim. Ama sizin durumunuz şartlarınız ve ilişkinizin boyutu bunları çözer diye düşünüyorum. 10 yıllık birliktelik. Neleri aşmışsınız. Ama seni ezmesine izin verme. Rabbim ikinize de huzur ve mutluluk versin.