böyle belinaycım ne yazıkki artık doktorlar... annem kemoterapi alırken ya da radyoterapi alırken o doktorların tavırlarını konuşmalarını hatırlıyorum da çok çok özür dilerim bi ağır ithamım için ama veteriner kedime o doktorların hastalara davrandığından çok daha iyi davranıyor.... kendilerini savunmaları da hazır; eğer duygusal yaklaşırlarsa kaldıramazlarmış bu mesleği o yüzden robotlaşmış gibi yaklaşıyorlarmış... insan düşmanı olsa kalkar gider ki sen yemin etmişsin bu insanların sağlığı için... boşuna mı bas bas bağırılıyor hipokrat yemini diye!!!!!!!!!! lanet olsun böyle insanlara, insanlık öldü bu ülkede.... kim bilir belki zamanında müdahale etseydi o aptal adam belkide kaybetmiycekti teyzen, belki sadece istirahat ederek bebeğine sahip olabilicekti....
annem öldüğünde onun moralini o kadar bozan hastalığının ilerlemesine sebep olan o aptal doktora hiç bişey demedim, içimden geçenler ayrı... ama alma mazlumun ahını demişler, baban annemin dosyasını götürdüğünde adam eşinin de aynı hastalığa yakalandığını söylemiş, yıkık durumdaymış, asla eşinin bu durumundan mutlu olmam kızlar sakın yanlış anlamayın ama o adam belki anlamıştır insan hayatını hiçe saymanın ne demek olduğunu... gene de umarım eşi iyileşmiştir tabiki
neyse çok dağıttım konuyu, belinaycım çok çok geçmiş olsun teyzene... ne güzel ona destek olucak bi ablası var, benim başıma gelse bu olay ablam denen insan bana ne der döner gider, hiç bişeye olmasa buna şükretsin teyzen... üzmeyin kendinizi, neyseki teyzen iyi...