Ne Olur Kendinize Dikkat Edin

hepsini okudumcn içim gitti rabbim böylelerini ıslah etsin
allahım teyzene yardım etsin cnm benim çok ama çok
geçmiş olsun son durumlardan haberdar et bizi cnm

son durum bu işte kimyoncummm teyzemin içinde parça kalmış lanet olsası heriflereee( doktor bile demek istemiyorum)dava açıcazzz :KK43: annemler p.tesi akşam 9'da yola çıkıyorlar ben malesef işe başlicam için gidemiyorum ablamlarda kalıcam 1 hafta yada 2 hafta yokum p.tesinden itibaren

Yurt dışından emekli olmuş bir komşum var.Ona ne zaman yurt dışında yaşamaktan vazgeçeceksin dediğimde"Sağlık sorunlarınızı halledin kalayım" demişti!..Ne kadar da haklıymış!......

belınaycım cok gecmıs olsun allah buyuk ama acın dava nasıl bı toplum nasıl ınsanlık nasıl hastane akıl almıyo cok gecmıs olsun

inanamıyorum yaa çok üzüldüm belinaycım off off senağlama
çook geçmiş olsun bodrum devlet hastanesi bayağı kötü bi hastaneymiş
ben tatilde rahatsızlandım devlete gidecektik
ordan bi arkadas aman sakın ha ağıyan yerini götürür Allah korusun dedi
bizde özele geçmiştik
lanet olsun ne diyim ya yazık valla yazık
benimde bir kulağım hiç duymuyor yanlış ameliyat sonucu taa o zamandan beri doktorlardan nefret ederimÇok üzgünüm çoook

lady34 sağolasın canım iyiide gitmemişsin resmen adamlar eni mahvedip öyle yolluyorlarr. sanada büyük geçmiş olsun bitanemm

kuzum şok oldum ya maalesef bu ülkede her şeye çare bulundu ama sağlığa bulunamadı rabbim o doktor olacak insanların cezalarını veririr en kısa zamanda dua edelimki teyzene bişeycik olmasın offffffffffffffff bu nebiçim insaniyet ya...

bitanecimm çok geçmiş olsunn :KK43:(
çok üzüldüm yaaa :KK43:(

çok geçmiş olsun canım..çok üzüldüm..ben de bir sağlıkçıyım ve insan hayatının asla ihmale gelemeyeceğini her an ispat eden olaylar yaşıyorum.Ama ne yazık ki, araştırma hastaneleri ve fakülteler dışında çoğu hastanede acilde pratisyen hekimler nöbet tutar, uzmanlar ancak telefonla onları yönlendirir..şu anda nöbetteyim ve bizde de durum aynı ..ancak 1-2 ilaç yazmasını bilen pratisyen hekimler eğer hakim değilse acil müdehalelere hastalar Allaha emanet demektir..:1no2:

belınaycım cok gecmıs olsun.Bu yazdıklarını okuyunca gozlerım doldu ınan.cok ıyı bılırım bu duyguları belkıde daha fazlasını cunku bende bebegımı kaybettım bılıyosun.en azından benım doktorlarım co cok ıyıydı bana doktorum sağolsun cok destek oldu.Allah kımselere yasatmasın bu acıları guzelım.

nisanurum bilmezmiyim yaşadiklarinii bitanemmm rabbim bidaha sanada yaşatmasin bu duyguyu

biopelin
AHH CANIMM DEMMKİ EN EN EN EN EN İYİ SEN ANLARSINNNNN BU DURUMU :KK43:

canım çok geçmiş olsun inşalllah tez zamanda toparlanır teyzeciğin...

sayfayı gezinirken yazın ilgimi çok çekti. Bende bodrumda oturuyorum ve bende devlet hastanesinden çok çektim. Okurken aynı şeyler gözümün önüne geldi. Çok geçmiş olsun. Teyzenede geçmiş olsun verilmiş sadakası varmış.

X