Yıllardır matematik dersi veririm benim bu konuda matematiğim bitti. Ya da siz türkiyede değil çok daha ucuz başka bir türkiyede yaşıyorsunuz.
Her neyse arabanın evin kimin üzerine olduğu önemli değil. Resmi olarak evliyseniz ortak malınızdır. Bunu çok kafaya takmayın.
Açıkçası ben okuyan üç kardeşim varken ve yaşlı babam yeterli gıdayı alamıyorken başkasına yardım etmezdim. İlginç bir bakış açınız var. Eşşniz de ailesini koymuş ilk sıraya onlara yapıyor, onlara yapınca mutlu oluyor.
Kızının kocası var diye babalıktan vazgeçmeli miydi yani? Siz evlenince ailenizi geride bırakmış olabilirsiniz, eşiniz öyle yapmıyor. Her ne kadar hesabı bir türlü tutturamasam da sizi de eksik bırakmadığını anladık. Siz hem ev hem araba kredisi öderken aynı zamanda birikim de yapmak istiyorsunuz. 2400 lira maaşınızla bunların hangi birine sahip olabilirdiniz bir düşünün
Matematik okumanız değil insanı okuyabılmenız onemlı , bu konuda zayıfsınız anlaşılan .vardıgınız kanı duruma kırık bi aynadan bakmak gibi .dagılmıs.lütfen ders verın ,yorumunuza ihtiyac duymuyorum.