evli bayanlar yada bilgisi olan arkadaşşlar bakar mısınızz

benim kuzenim evlendi hiç saç ve makyaj yapılmadan evden çıktı şehir turu attıldı ve sonra kuaföre bıraktılar

teşekkür ederim cnm aslında ilk önce kuaförle anlaşmayı düşünüyorum kabul etmezse kendim halledecem artık
vakıt kalırmı bılemedım zaten tahmınınden daha uzun suruyor kuafor fotograf falan fılan bırde evden cıkıcaksın sonra kuaföre gıdeceksın bu baya baya zor olur :)

vakıt kalırmı bılemedım zaten tahmınınden daha uzun suruyor kuafor fotograf falan fılan bırde evden cıkıcaksın sonra kuaföre gıdeceksın bu baya baya zor olur :)
haklısın canım tecrübe yaşamadan önce herşey böyle kolay geliyor işte zamanı başka şeyleri düşünmeden konuştum :) iyiki sizin gibi tecrübelii arkadaşlarımız varr çookk tteşekkür ederim :))

edaaa911 sorularımla seni bıktıracam ama bir şey daha aklıma takıldı mesela saat olarak bunları hangi saatlerde yaptınız mesela saat 9 da kuaföre gittim 10 da çıktım 11 de foto bitti 12 de evden cıktım gibi cnm

edaaa911 sorularımla seni bıktıracam ama bir şey daha aklıma takıldı mesela saat olarak bunları hangi saatlerde yaptınız mesela saat 9 da kuaföre gittim 10 da çıktım 11 de foto bitti 12 de evden cıktım gibi cnm

ahh ahh benım kabus gıbıydı zavallı kuaförum bebegını bıraktı actı erkenden 05:40 da kuafördeydım :KK53: zaten gece 3 saat aglaya aglaya ya uyudum ya uyumadım ondan oncede kınadan sonra kızlar gece kaldı yıne 3 saat bıle uyumamıstım :KK53: kuaförde hemen basladık aslında benım dıscekım olacaktı fakat o gun ve ondan oncekı gun ınanılmaz yagmur yagdı :KK51: kuaförden sanırım 10 a dogru cıktım tahmınımden cok daha uzun oldu bırde bız 2 kısıydık kalabalık olsa daha zor sanırım gercı ona göre fazla kısı olur ama..dıs mekan ıptal olunca studyo yakındı zaten 1 saat cekım surdu benım ıcımde kalmasın dıye sahıle dogru gıttık bırazda arkadasım dıs mekan cektı sonra eve geldıgımızde saat 1 e dogru gelıyordu sanırım tam hatırlamıyorum malesef 1 saat falan evde kaldık 2 yı bıraz gecıyodu evden cıkıs anımdı :cry:aptal gıbı oluyorsun zaten sankı ruyada gıbı bısey anlamıyor ınsan :KK48: ama sunu bıl kuaför 3 saat surer derse sen en az 4 say onu sonra fotografcı ve kuaför arasındada yol harıc yarım saat 1 saat fazladan zaman hesapla her turlu aksılıge karsı zaman bol olsun ama eksık olmasın :KK51: haa bırde arabanın onunu kesenlerı cocukları koca koca adamları kadınlarıda hesapla para verıyorsun yıne gıtmıyo az buluyo :KK57:

makyaja hic bir sey olmuyor. Tabi nasil bir yerde yapildigi illa ki farkettiriyordur. Bilemedim ;/
ben Mac artistine yaptirdim, gece otele vardigimda, hala yeni dugune baslayabilirdim.

hh ahh benım kabus gıbıydı zavallı kuaförum bebegını bıraktı actı erkenden 05:40 da kuafördeydım :KK53: zaten gece 3 saat aglaya aglaya ya uyudum ya uyumadım ondan oncede kınadan sonra kızlar gece kaldı yıne 3 saat bıle uyumamıstım :KK53: kuaförde hemen basladık aslında benım dıscekım olacaktı fakat o gun ve ondan oncekı gun ınanılmaz yagmur yagdı :KK51: kuaförden sanırım 10 a dogru cıktım tahmınımden cok daha uzun oldu bırde bız 2 kısıydık kalabalık olsa daha zor sanırım gercı ona göre fazla kısı olur ama..dıs mekan ıptal olunca studyo yakındı zaten 1 saat cekım surdu benım ıcımde kalmasın dıye sahıle dogru gıttık bırazda arkadasım dıs mekan cektı sonra eve geldıgımızde saat 1 e dogru gelıyordu sanırım tam hatırlamıyorum malesef 1 saat falan evde kaldık 2 yı bıraz gecıyodu evden cıkıs anımdı :cry:aptal gıbı oluyorsun zaten sankı ruyada gıbı bısey anlamıyor ınsan :KK48: ama sunu bıl kuaför 3 saat surer derse sen en az 4 say onu sonra fotografcı ve kuaför arasındada yol harıc yarım saat 1 saat fazladan zaman hesapla her turlu aksılıge karsı zaman bol olsun ama eksık olmasın :KK51: haa bırde arabanın onunu kesenlerı cocukları koca koca adamları kadınlarıda hesapla para verıyorsun yıne gıtmıyo az buluyo :KK57:
okudukçaa nasıl heyecanlanıyorum canıımm :KK45::KK70::KK70:saat dilimlerine şok oldum o kadar sürüyor demekkii :KK57::KK57: sizin düğün kaçta başlamıştı cnm

makyaja hic bir sey olmuyor. Tabi nasil bir yerde yapildigi illa ki farkettiriyordur. Bilemedim ;/
ben Mac artistine yaptirdim, gece otele vardigimda, hala yeni dugune baslayabilirdi
bir sakıncası yoksa hangi şehirde yaptırdın cnmm makyajıı

okudukçaa nasıl heyecanlanıyorum canıımm :KK45::KK70::KK70:saat dilimlerine şok oldum o kadar sürüyor demekkii :KK57::KK57: sizin düğün kaçta başlamıştı cnm
10 ay once bende oyleydımmm :KK53: :KK70: valla baya uzun surdu bana hep dıyolardı sız dıscekımden yetısemezsınız dıye kısmet ıste ıyıkı ıptal olmus mekanda uzaktı zaten gercekten yetısemezmısız..Bızım nıkahtı canım ama yer uzaktı bıraz ortak yer olsun dıye secmıstık 3 de nıkah salonunda olduk 4 de nıkah kıyıldı o bır saat mukemmeldı gelın odasına kım var kım yok toplanmıstı ohh :KK53: dıs mekan olsaydı ancak nıkaha yetısırdık kesın :eek:

10 ay once bende oyleydımmm :KK53: :KK70: valla baya uzun surdu bana hep dıyolardı sız dıscekımden yetısemezsınız dıye kısmet ıste ıyıkı ıptal olmus mekanda uzaktı zaten gercekten yetısemezmısız..Bızım nıkahtı canım ama yer uzaktı bıraz ortak yer olsun dıye secmıstık 3 de nıkah salonunda olduk 4 de nıkah kıyıldı o bır saat mukemmeldı gelın odasına kım var kım yok toplanmıstı ohh :KK53: dıs mekan olsaydı ancak nıkaha yetısırdık kesın :eek:
bizim trafik sorunumuz olmaz malum küçük şehir fotoğrafçı dış mekan yeride uzak olmaz bir düğünde 6 - 7 gibi başlasa herhalde 1 - 2 saat dinlenme fırsatımız olur gibi :KK76::KK76:

bizim trafik sorunumuz olmaz malum küçük şehir fotoğrafçı dış mekan yeride uzak olmaz bir düğünde 6 - 7 gibi başlasa herhalde 1 - 2 saat dinlenme fırsatımız olur gibi :KK76::KK76:

ohh ıyı sanlısın o zaman :)

ohh ıyı sanlısın o zaman :)
böyle erkenden bu dertlere düştüm canım ama bir de benim şehir değişikliği gibi bir derdim var şehirler arası 2 - 3 saat o nasıl olacak bilmiyorum ama tabi aynı şehirede taşınabiliriz su an onlar muallakta henüz belli değil :) :KK48:

böyle erkenden bu dertlere düştüm canım ama bir de benim şehir değişikliği gibi bir derdim var şehirler arası 2 - 3 saat o nasıl olacak bilmiyorum ama tabi aynı şehirede taşınabiliriz su an onlar muallakta henüz belli değil :) :KK48:

tarıh ne zaman ? eger dugun kız tarafında olacaksa evıne ustunu degıstırmıs ve arabadakı suslerın cıkmıs halde gıtmenı tavsıye ederım gercekten yolu kesenlerle ılerlemek cok zor gercı ıstanbul da durum bu haberlerede cıkmıstı hatta aynen oyle

tarıh ne zaman ? eger dugun kız tarafında olacaksa evıne ustunu degıstırmıs ve arabadakı suslerın cıkmıs halde gıtmenı tavsıye ederım gercekten yolu kesenlerle ılerlemek cok zor gercı ıstanbul da durum bu haberlerede cıkmıstı hatta aynen oyle
cnm tarih tam olarak belli değil ama 2017 düğün olur gibime geliyor :) kız tarafında düğün olmaz ama şu şekilde hani 2 saat mesafe var ya evden çıkarılır erkek tarafının bulunduğu şehire gideriz düğün olur yani ertesi gün olmaz aynı gün içinde olur diye düşünüyorum ama büyükler ne der bilemiyorum :)

cnm tarih tam olarak belli değil ama 2017 düğün olur gibime geliyor :) kız tarafında düğün olmaz ama şu şekilde hani 2 saat mesafe var ya evden çıkarılır erkek tarafının bulunduğu şehire gideriz düğün olur yani ertesi gün olmaz aynı gün içinde olur diye düşünüyorum ama büyükler ne der bilemiyorum :)
kız bende son gunlerın sandım :KK48: makyajı dusununce :KK48: hayırlı zamanda olsun ınsallahh :KK15:

X