Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deneyimli kimse yok cnm ben halledceğim artıkBende önce kuaför sonra foto çekim sonra ev sonra salon oldu o evden çıkış anı unutulmaz zaten insan çok fena oluyor benim boğazlarıma ağrı girmişti üzüntüden ama salonda gelin odasında makyajının üzerinden geçebilirsin yada deneyimli bi arkadaşında yapabilir benim kuaför akrabam olduğu için tekrar yenilemişti
Üzerinden geçersin artık canım çok belli etmeden ama inşallah bir ömür boyu mutlu olursun eşin ve yeni hayat katacak bebişlerinizle :)deneyimli kimse yok cnm ben halledceğim artık
süpersiiinn canımmm çoookk teşekkür ederiimm doğru anladım değil mi ama göz kapağında farklı far olunca ne olacak sadece şu kipriğin dış kısmına siyah eyeliner yada kalem süreceğimiz kısma ince bir şekilde mi far kullanalım :)Sadece göz makyajı için bir deneyimim var, sürme kullanıyorum. Veya göz kalemi de olabilir, her neyse. Bunun akmaması için, sürme çekeceğim o kirpik bitimlerinin olduğu düz bölüme sürme'den önce siyah far sürüyorum sonra üstünden sürme/ göz kalemi ile geçiyorum. Nişanımda gözümeki sürmenin akmasını engellemişti saatlerce. Deneyebilirsin
amiin inşallah canıım beniim sendee eşinle vee bebişin varsa bebişinle birlikte ailecek muussmutluu olursunuzz iinnşaalllaahhÜzerinden geçersin artık canım çok belli etmeden ama inşallah bir ömür boyu mutlu olursun eşin ve yeni hayat katacak bebişlerinizle :)
Bebişim yolda geliyor inşallah canımmamiin inşallah canıım beniim sendee eşinle vee bebişin varsa bebişinle birlikte ailecek muussmutluu olursunuzz iinnşaalllaahh
aayy maşallah Allah bağışlasın caanıım sağ salim doğar inşallahhhBebişim yolda geliyor inşallah canımm
süpersiiinn canımmm çoookk teşekkür ederiimm doğru anladım değil mi ama göz kapağında farklı far olunca ne olacak sadece şu kipriğin dış kısmına siyah eyeliner yada kalem süreceğimiz kısma ince bir şekilde mi far kullanalım :)
İnşallah canımm benim darısı başına :)aayy maşallah Allah bağışlasın caanıım sağ salim doğar inşallahhh
evett cnm bu sefer tam anladıımm deneyeceğim mutlaka çookk teşekkür ederiimCanım hani kirpiklerimizin iç kısmı var ya, kalemi o dümdüz bölümden geçiriyoruz. Kirpik diplerimize değil, onun üst kısmındaki düz çizgiye.
İşte oraya hangi renk göz makyajı yapacaksan, hangi renk kalem ve far kullanacaksan, o renkte bir far alıp sürüyorsun. Orası zaten ıslak olduğu için direk üzerinde topluyor , dağıtmıyor farı. Daha sonra da farınla aynı renk kalemini sürüyorsun üstüne. Tamamdır. Anladın mı canım?
amiin canıımmİnşallah canımm benim darısı başına :)