evli bayanlar benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

bu arada kızlar dün nişanlımla düğün salonumuzu tuttuk.
Allah nasip ederse 3 HAZİRANda yeniden doğacağım :123:

canımm çok mutlu oldummm
hadi gözün aydınn ,allah tamamına erdirsin mutlulukla inşallah
ailenle buzların erimesinede çook sevindimmm
dil yarası unutulmaz derler ama yok sayarsınn olur biter
nişan resimlerini eklede göreyimmm
merak ettiimm
allah mutlu etsin canımmmm

bu arada kızlar dün nişanlımla düğün salonumuzu tuttuk.
Allah nasip ederse 3 HAZİRANda yeniden doğacağım :123:

ayy desene seni burda göremeyizz artık
düğün hazırlıkları başlıyor demek oooohh
hadi bakalım evlen de sonrada bebek hazırlıklarını konuşuruzzzz
gözün aydın canımmbenim

çok sağol canım
buzlar eridi çok şükür ama izi hala duruyor.
nişan fotolar tam ulaşmadı elime,herkes ayrı ayrı çektiği için toparlamak zor olacak ama bi kaç resim var bende,albüm oluşturacağım sayfamdan bakarsın

ayy desene seni burda göremeyizz artık
düğün hazırlıkları başlıyor demek oooohh
hadi bakalım evlen de sonrada bebek hazırlıklarını konuşuruzzzz
gözün aydın canımmbenim

evet düğün hazırlıklarımız ufaktan başladı
7 ay bile kalmadı :18:
beyaz eşyalarımız alındı.çatal bıçak setlerini nişanlım bana sürpriz olarak almış 89 parça.
bi 89 parçada annem almıştı bana eskiden,çeyizim için.
tv,pc gibi şeyleri zaten yeni nişanlımın.çeyizlerde tamam.
nişanda takılan paraları,bayramda verilen harçlıklarımı anneme verdim tabak,tencere takımları alsın diye.
geriye sadece oturma grubumuz kalıyor onuda nişanlım bi ara geldiğinde beğeneceğiz artık.
hayırlısıyla geçer inşallah şu 6,5 ay.
içim öyle huzurlu ve kıpır kıpır oluyorki düşündükçe...
nişanlımla yuvamızın hayalini kuruyoruz şimdi....Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin.

Canım konuyu açalı baya olmuş bütün sayfalarıda okumadım ama hiç böyle şeyi dert edenide görmediydim
Gençlerin çoğu hatta belkide hepsi ailesiyle sürtüşmeler yaşıyolardır özelliklede kızları daha çok koruma kollama derdinde aileler ben neler çektim bilsennn! Kuşak çatışmasıda var elbet bizler belki daha anlayışlı olacağız zaten bakıyorumda genç ailelerde işler iyi gidiyo ama bize denk gelmedi malesef.
Vee ben eşimi resmen kurtuluş olarak gördüm hiçbişeye karışmaz sağolsun. Aileme kıyıpta naparsanız yapın eyvallah diyebildim mi hayır çok yakınlarında oturuyorum nerdeyse hergün görüşüyorum hala sinir olmalarımda zaman zaman devam etmekte ama eski sorunlar kalmadı nereye gittin nerden geldin kimle konuştun hesap vermek bitti eşimde hiç karışmayınca özgürlüğüme kavuştum resmen gerçi ev kuşu oldum çıktım ama olsun eve biraz geç gelsem suçlayıcı bakışlar ne halt yiyosun tavırları yok ya!
Annen baban başka eşin başka ve inan bana evlenince önce kendi evim demeye başlıyosun ama anlayışlılığında artıyo eskisi kadar kızmıyosun karşı tarafta artık çocuk değil kocası karışır diye düşünmeye başlayıp dırdırı kesiyolar nihayetinde artık misafir gibi gidip gelceksin ters bişe olursa hadi eyvallah der evine gidersin olur biter hiç takma bunları asıl çok daha güzel günler bekliyo inşallah seni.

çok heyecanlı dimi bak sana böyle şeylerle ilgilenince moralinin düzeleceğini söylemiştimm
senin adına çok seviyorum,ayrıca annenle aktif olarak konuşmaya başlamana da çok sevindim
amin inşallah o günlerde de sevincine ortak olmak istiyorumm
ayyyy en heyecanlısı gelinlikkkkkkk
onu seçme zamanın geldiğinde hıhıhıh içim hopluyorrrr ben hala heyecanlanıyorummm gelinlik lafını duyuncaaa
bi karşılaşamadık burda özledim senle konuşmayıııı
kendine iyi bak inşallah en kısa zamanda karşılaşırızzz

İnsan tabiki üzülüyor elinde olan birşey değil üzülmemek sonuçta ailen ve onlardan beklentilerin var gerçekleştiremedikleri...Annem bana hep evlenince napcan durmadan beni ararsın heralde yemek nasıl yapılıyor nasıl ediliyor derdi...Dört aylık evliyim annemi bir kere aradım yemek için...Temizlik yapmazsın sen derdi evim pırıl pırıl eşim yeter artyık bırak diye bana kızıyor...Bunlar insanın içinde olan şeyler ben istemesem yapımda olmasa gene yapmazdım...Seninle artık iyi olurlar çünkü elalem derdine düşmüşlerdir...Aaaa kızımla kavga ettiğimi anlaşamadığımı görürse damadım,dünürüm komşular ne der mantığı... Umarım nişanlınla çok çok mutlu olursunuz.Hayırlı olsun gününüzü de almışınız....

Çatal bıçak takımının birini günlük kullanıma ayırırsın

benimki tam tersı bır olay bekarken ailemle cok ıyı anlasıyordum evlendınkten sonra ailemle aram cok sogudu hatta ılk yıllarımda annemle bıle kustum bana akıl verıyordu her zmaan ama dogru soyledıgını 2 yıl sonra anladım suan 3 yıllık evlıyım vee annemle aram maşallah bekarlıgımdan daha daha ıyı ama ailemle berbat...annemde olmasa kafayı yerım herhalde

benimki tam tersı bır olay bekarken ailemle cok ıyı anlasıyordum evlendınkten sonra ailemle aram cok sogudu hatta ılk yıllarımda annemle bıle kustum bana akıl verıyordu her zmaan ama dogru soyledıgını 2 yıl sonra anladım suan 3 yıllık evlıyım vee annemle aram maşallah bekarlıgımdan daha daha ıyı ama ailemle berbat...annemde olmasa kafayı yerım herhalde

evlenince ailenin sana senin ailene yaklasımın değişiyor cnm inan. daha iyi oluyor. ailenin yanında yasadığın sorunu kendi evinde yasamıyorsun korkma. kendinide ona şartlandırma sakın

Allah'a şükür ailemin beni kısıtlama gibi huyları yok,sosyal yaşantıma karışmazlar pek fazla.
o yönden rahatım.fakat bu zehir zemberek sözler yaraladı beni...inan beni dövselerdi belki 1 hafta küser sonra barışırdımiunutulur giderdi...ama o ağızdan çıkanlar unutulmuyor.
evlenince biliyorumki aramız çok iyi olacak,çünkü farklı şehre gideceğim.annem bana düşkündür aslında.kızdığında dili durmuyor sadece.
bende ona o laflar yüzünden tavır alacak değilim,annem sonuçta fakat unutmayacağım o sözleri....

şuan hayatım güzel gidiyor erenay efe.tek yaptığım olanları unutmaya çalışıp,görmezden gelmek.
şuan daha hayırlı şeyler için yoruyorum kendimi: )
bugün arkadaşlarımla eyecanla gelinliğimi konuştuk: )
benim okulum 1 haziranda bitiyor,2 gün sonrasında da düğünüm var: ))
haliyle düğünden önce hiç bişeyle uğraşamam,ders çalışmam lazım: )
gelinliğimi ara tatilde yani ocakta alayım diyorum.1 aylık bi tatilim olacak,nişanlımda nikah işlemleri için 1 hafta rapor alıp gelecek yanıma.o sırada alayım diyorum: )
öncesinde arkadaşlarımla gzip dolaşıp,istediğim gelinliğe karar vereceğim,nişanlım gelincede onada gösterip,beğenirse alacağım: )
annemde internetten yatak örtülerine,çelik tencere takımlarına bakıyor,sağolsun o hallediyor yoksa zorlanırdım.
şuan sınav dönemindeyim,yarın son sınavıma gireceğim inşallah
o yüzden pek giremiyorum,rastlaşamıyoruz,senle sohbet etmeyi bende çok özledim.sınavlardan sonra 9 gün tatlim var,umarım karşılaşırız: )

annem aynı dedğin mantıkta...'EL NE DER...'
hayatı boyunca hep el için yaşadı,hiç kendi gibi olamadı,doğal olamadı...
olduğu gibi davranmak yerine görünmek istediği gibi davrandı...
en basitinden biriyle telefonda konuşurken bile normal konuşmasıyla,ses tonu ve mimikleriyle alakası yok...
öyle kibar,öyle tiz ve ince bi sesle konuşuyorki...yapmacık olduğu öyle belliki.
nişanda hiç bişey takmadı demesinler diye,yeni evliyken aldığı incecik bi yüzüğü(yüzük güzel,7 tane taş halka şeklinde birarada,uzaktan tektaş gibi duruyor ama değil,fiyatıda çeyrek altın kadar zor eder) taktı ve anons ettirirken annesinden tektaş dedirtti.
halbuki 'annesinden kızına ebedi hatıra bi yüzük' dedirtseydi ben daha çok mutlu olurdum.
ama o benim değil,elin ne düşündüğüne kaptırdı kendini....

şimdi iyiysiniz ya gerisi önemli değil,Allah bozmasın

evlenince ailenin sana senin ailene yaklasımın değişiyor cnm inan. daha iyi oluyor. ailenin yanında yasadığın sorunu kendi evinde yasamıyorsun korkma. kendinide ona şartlandırma sakın

inşallah dediğingibi olur canım.
artık bu konuyu açtığım zamandaki kadar korkmuyorum.
bu konuyu açtığım gün o konuşmalara şahit olmuştum,psikolojim alt üst olmuştu çok panikleyip size danıştım.
ama görüyorumki,ailesiyle anlaşamayan kendi yuvasında da geçimsiz olacak diye bişey yok.
nişanlım sağolsun anlayışlı ve bana değer veriyor.onun sevgisine,saygısına,samimiyetine güveniyorum.
Rabbimin izniyle ben eşimi mutlu etmek için elimden geleni yapacağım,onu mutlu gördükçede ben mutlu olacağım

ben sadece bu sorunu yasıyorum sanıyordum.meger ne cok varmıs.ömrüm annemin bir tek takdiri için uğraşmakla gecti.hala kararlarımda acaba ne der sorusu vardır
bende evlıyım ve evlılıgımde cok mutluyum şükür.çünkü eş ve anne bambaska insanlar.zaten sen senın gıbı dusunen ve anlayıslı bı es secmıssındır ve sorun yasıycanı hiç zannetmiyorum rahat ol.açıkçası kendı evımde kafam daha rahat:))))))

ne güzel canım canım
Allah bozmasın
bende biran önce nişanlımla yuvamızı kurup huzura ermek istiyorum,eminimki insanın kendi yuvası bambaşkadır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…