- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
ayrıca sen bana nişan çikolatandanda yollayabilirsiiinn yaniiiii![]()
aklıam gelmedi değil: )
tabiki yollarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca sen bana nişan çikolatandanda yollayabilirsiiinn yaniiiii![]()
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım,darısı başıma
ben İİBF ekonometri bölümü okuyorum.mezun olunca bankalarda,hazine müsteşarlığında,gümrük müfettişliğinde,SGK da,maliye bakanlığında müfettiş veya uzman olarak çalışabiliyorum ya da TÜİK e girebiliyorum.ben SGK da çalışmak istiyorum çünkü nişanlımda o kurumda.nişanlım eczacı,SGK da.o eczacılık mezunu.
evlenince hemen alandan dersaneye yazılacağım,inşallah yerleşirim güzel bi kuruma![]()
hmmm güzelmiişşş inşallah istediğin puanlarla istediğin kurumaa yerleşirsin
oooh bide evlenirsin değme keyfineee
işleriniz garanti buda iyi
işsizlik çekmezzsiniz barii
allah yüzünü güldürsün inşallah
aklıam gelmedi değil: )
tabiki yollarım![]()
ayy sağol ben sana ne yollayayım hmmmmm dur bak:
+,+,+, enerjiler gidin civcive gidin onu mutlu edinnn
bak bende dua edeyim çikolata karşılığında sana
ALLAHIM CİVCİV KULUNUN MUTLULUĞUNU DAİM ET(ya civciv komik oldu)
ONU EŞİYLE MUTLU ET
HAYIRLI İŞLER HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET
ÖMÜR BOYU MUTLU ET
ANNE BABASINA HAYIRLI EVLAT ET
ANNE BABASINI DA ONA HAYIRLI ET
GÜZELLER GÜZELİ GELİN ET
AAAMİİİİİNNNN
amin canım,cümlemizin...
hayat zor,bi yerinden tutmak lazım,heleki ailenin eksikliğini hissedince inan bambaşka oluyor,derslerime daha sıkı tutunuyorum şimdi.ya ortada kalırsam,ya yük olursam korkusu var.
peki eşin ne iş yapıyor?sen çalışmayı düşündün mü hiç?
canım benim
amin ecmain
Rabbim benim için düşünüp,dilediklerinin kat be kat katlasını versin sana
ayrıca tüm pozitif enerjileride kaptım
çok neşeli ve hayat dolusun maşallah subhanallah![]()
![]()
canım benim eşim kazan operatörü ama şirketlerde işçi olarak geçiyo
ben nişanlıyken çalıştım canım muhasebeciydim bende
ama eşim sen evimin kadını,çocuklarımın anası ol ben bakarım sana dedi
bende evimin hanımı oldum ama çocuk yapamadım henüzz
valla çalışmamaktanda memnunum allaha şükür sıkıntımız yok yiyom yatıyom
alıyom arabamı geziyom hayat bende tatlım
keyfim yerinde anlaayacağın
eşim hiç para mevzusu yapmaz oyüzden eksiklik hissetmiyorum
maşallah canım ya,ne güzel.Allah evinizin bereketini artırsın
hayırlı kazançlar nasip etsin.aslında seninde mesleğin güzel ama madem emir büyük yerdenevinin muhasebecisi ol o zaman
canım ben çıkıyorum,biraz ders çalışıp yatayım.yarın erken kalkıp ders çalışmam lazım.
seninle muhabbet etmek çok güzel.Allah razı olsun senden...
sayende kendimi daha iyi hissettim canım.
iyi geceler Allah'a emanet ol![]()
Canım evlenince farklı oluyr,hatta ailene bile tahamülün artıyor..
Ben 18 imde evden çıktım, öz ailem olmadıkları için hırçınlık yapmıyordum ama zor katlanıyordum.. Ailemle farklı dünyaların insanıyız.. Hatta şuan eşimin ailesiyle de öyle.. Sadece sevgi saygı var ailelerimizle aramızda,gideriz gönüllerini alırız onlarda sık sık gelir fakat aynı dilden konuşmayız..
Eşimle de aksine çok iyi anlaşıyoruzzz.. Hatta bu sene yeğeni de bizimle,onun yetiştirilme tarzı bile bize tuhaf geldi,hatta ilk zamanlar ben depresyona girdim, amaann şimdi de gün sayıyorum :)
bende eşimden başka kimseyle mutlu olamam gibi, insanlar beni seviyor ben genelde alttan alan tipimdir ama ben başkasına zor tahammül ediyorumm..
eşini gerçekten seviyorsan korkma :)) mutlu böcük bir çift olursunuz inşş :))
civciv nerdesin yaa haberlerini merak ediyorumm
arkadaşlar merak ettiğim bi soru var,özelliklede evli bayanlar cevaplarsa çok sevinirim.
aranızda bekarken kendi ailesiyle geçinemeyip fakat evlendiğinde eşiyle arası çok iyi olanlarınız var mı?
yani kendi ailesiyle anlaşamayan,kendi kurduğu yuvada da geçimsiz olur diye birşey var mıdır?
benim ailemle yıldızm pek barışmıyor(iyilerdir sağolsunlar ama pek anlaşamıyoruz...)
yapı olarak sinirli biriyimdir.evlenince bu geçer mi?ya da azalır mı?
nolur bunun mümkün olduğunun örneklerini verin bana...inanın içim içimi yiyor...
nişanlanmak üzereyim ama şu düşünceden kendimi alamıyorum:
'ailenle anlaşamıyorsun,eşinle çocuuklarınla nasıl anlaşacaksın..?'
dediğim gibi sinirli bi yapıya sahibim(çok değil ama ani parlamalarım oluyor bazen).
nişanlım çok iyidir ve ona haksızlık diyormuşum gibi geliyor...
lütfen bana eşimle,çocuklarımla mutlu yaşayabileceğime dair ümit veren yaşantınızı,deneyimlerinizi anlatın: (
inanın buna çok ama çok ihtiyacım var....inanın...
not:nişanlımla aram Allah bozmasın çok iyi.tek sorun ailemle anlaşamamam
ve birşey daha...normal hayatta çok sevilen,cana yakın bi yapım vardır.bu sinir,hırs sadece aieme karşı böyle...bunu nasıl geçirebilirim ben?
civciv allah tamamına erdirsin ilk önce..
evlilikte esas özveri ve fedakarlık..buna egolarımzda dahil her şeyde özveri..bir tarafın diğerinden baskın olması evliliği yıpratabilir..zaten aynı eve girmeden hiç bir şey belli olmaz..
Öncelikle mutluluklar diliyorum sana...Bende senin gibiydim annemle bırak anlaşabilmeyi bir konu üzerinde yarım saatten fazla konuşamazdık...Aynen senin annen gibi benim annemde kendi istediği gibi biri olmam için çabaladı durdu...Temizlik yapmadığım için kızdı yapmaya başladım eksik yaptığım için kızdı ve tıpkı senin annenin yaptığı gibi babamla gizli gizli konuştu kızın böyle şöyle diye...Baktım ki onu memnun edemiyorum bende tamamen uzaklaştım ondan kafama buyruk asi sinirli biri oldum...Yapma dediklerini özellikle yapardım canım isterse temizlik yapardım...Zamanla ailemden akrabalarımdan elimi eteğimi çektim...Kendi kabuğuma saklandım öyle mutlu şekilde de devam ettim...Şimdi evliyim eşimle 4 senelik flörtün sonunda evlendim...Sevgili dönemlerimizde bile şiddetli tartışmamız olmadı...O bana karşı oldukça anlayışlı yumuşak davrandıkça bende ister istemez davranıyorum...Kızarken bile sesimiz yükselmez evimizdeAnnemlere haftada bir gidiyorum şimdi annem oldukça iyimser bana karşı şu an ben aramasam o arar sorar nasılsın diye...Bazen eşim annenle bu kadar iyimi anlaşıyordunuz siz diye takılır...(Zamanında eşimle görüşmeye giderken tam kapıda lafını söylerdi ağlatarak yollardı beni eşimin yanına...) Ailemizi seçemiyoruz ama eşimizi biz seçiyoruz ailemiz bizim isteklerimize önem vermiyor ama eşimiz veriyor bu yüzden anlaşabiliyoruz bence...
sanki beni anlatmışsın bu güne kadar dışardan kimseyle kavga etmemiş biriyim ben ama aile ortamındanmı yoksa baskılardanmı evde hep bir sinir harbi yaşamışımdır şimdi iki yıllık evli bir kız bebek annesiyim eğer o günkü sinirli ben olsaydım evliliğim yürümezdi tabi bunda sakin eşiminde çok katkısı var allah razı olsun sakindir ve kavgacı olmayışı benide sakinleştirdi galiba