evli bayanlar benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

hmmm güzelmiişşş inşallah istediğin puanlarla istediğin kurumaa yerleşirsin
oooh bide evlenirsin değme keyfineee
işleriniz garanti buda iyi
işsizlik çekmezzsiniz barii
allah yüzünü güldürsün inşallah

amin canım,cümlemizin...
hayat zor,bi yerinden tutmak lazım,heleki ailenin eksikliğini hissedince inan bambaşka oluyor,derslerime daha sıkı tutunuyorum şimdi.ya ortada kalırsam,ya yük olursam korkusu var.
peki eşin ne iş yapıyor?sen çalışmayı düşündün mü hiç?

aklıam gelmedi değil: )
tabiki yollarım

ayy sağol ben sana ne yollayayım hmmmmm dur bak:
+,+,+, enerjiler gidin civcive gidin onu mutlu edinnn
bak bende dua edeyim çikolata karşılığında sana
ALLAHIM CİVCİV KULUNUN MUTLULUĞUNU DAİM ET(ya civciv komik oldu )
ONU EŞİYLE MUTLU ET
HAYIRLI İŞLER HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET
ÖMÜR BOYU MUTLU ET
ANNE BABASINA HAYIRLI EVLAT ET
ANNE BABASINI DA ONA HAYIRLI ET
GÜZELLER GÜZELİ GELİN ET
AAAMİİİİİNNNN

canım benim
amin ecmain
Rabbim benim için düşünüp,dilediklerinin kat be kat katlasını versin sana
ayrıca tüm pozitif enerjileride kaptım
çok neşeli ve hayat dolusun maşallah subhanallah

canım benim eşim kazan operatörü ama şirketlerde işçi olarak geçiyo
ben nişanlıyken çalıştım canım muhasebeciydim bende
ama eşim sen evimin kadını,çocuklarımın anası ol ben bakarım sana dedi
bende evimin hanımı oldum ama çocuk yapamadım henüzz
valla çalışmamaktanda memnunum allaha şükür sıkıntımız yok yiyom yatıyom
alıyom arabamı geziyom hayat bende tatlım
keyfim yerinde anlaayacağın
eşim hiç para mevzusu yapmaz oyüzden eksiklik hissetmiyorum

canım benim
amin ecmain
Rabbim benim için düşünüp,dilediklerinin kat be kat katlasını versin sana
ayrıca tüm pozitif enerjileride kaptım
çok neşeli ve hayat dolusun maşallah subhanallah

ben hayata şanslı doğanlardan olduğuma inanıyorum
hayatta istediğim herşeye sahibim bence bi evladım eksik oda benim sınavım diyorum hayırlısını allah bilir diyorum canımı sıkmıyorum
herkese istediklerini versin allah
neler çekenler var neler duyuyoruz
ayrıca hayat çok güzel üzülmeye değmiyo
elinden gelen birşey yoksa üzülmeyeceksin bunu öğrendimm ben
elimden geleni zaten yapıyorummm
canım seni biraz olsun eğlendirdiysem biraz derdini unutturabildiysem ne mutlu bana

maşallah canım ya,ne güzel.Allah evinizin bereketini artırsın
hayırlı kazançlar nasip etsin.aslında seninde mesleğin güzel ama madem emir büyük yerden evinin muhasebecisi ol o zaman
canım ben çıkıyorum,biraz ders çalışıp yatayım.yarın erken kalkıp ders çalışmam lazım.
seninle muhabbet etmek çok güzel.Allah razı olsun senden...
sayende kendimi daha iyi hissettim canım.
iyi geceler Allah'a emanet ol

allah zihin açıklıığı versin iyi geceler

Canım evlenince farklı oluyr,hatta ailene bile tahamülün artıyor..
Ben 18 imde evden çıktım, öz ailem olmadıkları için hırçınlık yapmıyordum ama zor katlanıyordum.. Ailemle farklı dünyaların insanıyız.. Hatta şuan eşimin ailesiyle de öyle.. Sadece sevgi saygı var ailelerimizle aramızda,gideriz gönüllerini alırız onlarda sık sık gelir fakat aynı dilden konuşmayız..
Eşimle de aksine çok iyi anlaşıyoruzzz.. Hatta bu sene yeğeni de bizimle,onun yetiştirilme tarzı bile bize tuhaf geldi,hatta ilk zamanlar ben depresyona girdim, amaann şimdi de gün sayıyorum :)
bende eşimden başka kimseyle mutlu olamam gibi, insanlar beni seviyor ben genelde alttan alan tipimdir ama ben başkasına zor tahammül ediyorumm..
eşini gerçekten seviyorsan korkma :)) mutlu böcük bir çift olursunuz inşş :))

inşallah bizimde öyle olur canım.biz nişanlımla çok iyi anlaşıyoruz.
onun ailesiylede aram çok iyi.
umarım evlenincede böyle devam eder....

civciv nerdesin yaa haberlerini merak ediyorumm

merhaba erenayefe.nişan hazırlıklarından dolayı pek girme fırsatım olmadı.2 gün önce çok güzel ve kalabalık bi törenle nişanlandım: )
öyle güzel geçtiki...
annemle bayramda ufaktan konuşmaya başladık,buzlar eridi.hatta nişanda iyi bile sayılabilirdi.fakat hala kırgınım...
babamla o konuştukları hiç gitmiyor aklımdan.unutamıyorum...
unutamadıklarım saplandı yüreğime...
anneme karşı gayet içten e sygılı davranıyorum,istediklerini hemen yapmaya çalşıyorum şuanda.7 ayım kaldı,elimden geldiğince aramız güzel olsun istiyorum.
fakat o yaşanılanları unuttun mu desen...yok...hayır..
unutamıyorum.aramız ne kadar iyide olsa,içim buruk.garip bi durgunluk var.
bana güç veren nişanlıma olan büyük sevgim

civciv allah tamamına erdirsin ilk önce..
evlilikte esas özveri ve fedakarlık..buna egolarımzda dahil her şeyde özveri..bir tarafın diğerinden baskın olması evliliği yıpratabilir..zaten aynı eve girmeden hiç bir şey belli olmaz..

Öncelikle mutluluklar diliyorum sana...Bende senin gibiydim annemle bırak anlaşabilmeyi bir konu üzerinde yarım saatten fazla konuşamazdık...Aynen senin annen gibi benim annemde kendi istediği gibi biri olmam için çabaladı durdu...Temizlik yapmadığım için kızdı yapmaya başladım eksik yaptığım için kızdı ve tıpkı senin annenin yaptığı gibi babamla gizli gizli konuştu kızın böyle şöyle diye...Baktım ki onu memnun edemiyorum bende tamamen uzaklaştım ondan kafama buyruk asi sinirli biri oldum...Yapma dediklerini özellikle yapardım canım isterse temizlik yapardım...Zamanla ailemden akrabalarımdan elimi eteğimi çektim...Kendi kabuğuma saklandım öyle mutlu şekilde de devam ettim...Şimdi evliyim eşimle 4 senelik flörtün sonunda evlendim...Sevgili dönemlerimizde bile şiddetli tartışmamız olmadı...O bana karşı oldukça anlayışlı yumuşak davrandıkça bende ister istemez davranıyorum...Kızarken bile sesimiz yükselmez evimizde Annemlere haftada bir gidiyorum şimdi annem oldukça iyimser bana karşı şu an ben aramasam o arar sorar nasılsın diye...Bazen eşim annenle bu kadar iyimi anlaşıyordunuz siz diye takılır...(Zamanında eşimle görüşmeye giderken tam kapıda lafını söylerdi ağlatarak yollardı beni eşimin yanına...) Ailemizi seçemiyoruz ama eşimizi biz seçiyoruz ailemiz bizim isteklerimize önem vermiyor ama eşimiz veriyor bu yüzden anlaşabiliyoruz bence...

sanki beni anlatmışsın bu güne kadar dışardan kimseyle kavga etmemiş biriyim ben ama aile ortamındanmı yoksa baskılardanmı evde hep bir sinir harbi yaşamışımdır şimdi iki yıllık evli bir kız bebek annesiyim eğer o günkü sinirli ben olsaydım evliliğim yürümezdi tabi bunda sakin eşiminde çok katkısı var allah razı olsun sakindir ve kavgacı olmayışı benide sakinleştirdi galiba

iyi dileklerin için sağol canım.
ben yapı olarak fazla sivri değilimdir.bu agresifliğim baştada dediğim gibi sadece aileme karşı böyle.
çevremdekiler aileme karşı o halimi görseler eminim şok yaşarlar...(gerçi artık eskisi gibi değilim,mümkün olduğunca susuyorum ve onlara ters tepki vermiyorum)
aynı evde nasıl oluruz bilmiyorum ama şuana kadar çok çıkmaza girdiğimiz bi tartışma hi yaşanmadı Allah'a şükür
umarım evlilik hayatımda da böyle devam eder

çok güzel anlatmışsın canım.eksiksiz aynı şeyleri yaşıyorum.
beni bi kalıba sokmaya çalıştıkça inadına tersini yapasım geliyor.
bende son 1 aydır çareyi uzaklaşmakta buldum.bu seferde babamla arkamdan daha önceki sayfalarda yazdığım konuşmaları yaptılar...
inan psikolojim bozuldu.babamın 'bu kız çok gösterişli değil,okumuş olmasa isteyeni olmazdı',annemin 'keşke okutmsaydık,bu evlenince çok çektirir kocasına,kesin boşanır'...bu sözler beni öyle incitti ki...
iyice uzaklaştım onlardan.
bana bunlar söyleyen annem ve babam hiç ama hiç anlaşamazlar.bunuda belirtmek isterim.babam kaç kez annemi dövmeye yürümüştür.bir ayda mutlaka 1 haftası küs geçer.
yani beni bu şekilde yargılayan anne babamın evliliğide güllük gülistanlık değil.
ben çok güzel bi evliliğim olsun,onlar gibi olmayayım diye uğraşacağım.
evliliklerinde annemin babama karşı hatalarını gözlemledim ben hep.sırf ilerde eşime bunu yapmayayım diye...
annem her tartışmalarında ta nişanlılık döneminde yaşanılanları,10 sene öncesini,babannemden(kayınvalidesinden) ne kadar nefret ettiğini,babamın işlerinin kötü gittiği dönemde babamı suçlaması,hep kabahatı başkasında araması,kendisinin adeta melek olduğunu sanması...
ben bunları göre göre büyüdüm ve aklımda yer ettim,eşime bunları yapmayacağım ben.
şimdiye kadar nişanlımla hiç bi tartışmamda geçmşi deşmedim,kayınvalidem iyidir hamdolsun ama aklıma onunla ilgili bişey takılsa dahi nişanlımla yerercesine konuşmadım,nişanlımdan maddi olarak çok beklenti içine girmedim,tartışmalarımızda sesimi yükseltmedim ve o haksız diye başının etini yemedim,haksız olsa bile tek bi özürüyle kusursuzlandı gözümde ve o tartışmayı unuttum gitti ve ona sadece sevgimi verdim.
işte bu yüzden nişanlımdan Allah razı olsunki bana değer veriyor.
Rabbim izin verirse güzel,hayırlı bi yuva kurmak istiyorum.
şimdi annem ve babamla aram iyi.barıştık.
gel görki,benim hakkımda düşündükleri hiç aklımdan çıkmıyor.
düşündükçe gözlerim doluyor...

ne mutlu sana....
Rabbim eşin ve kızınla güzel bi ömür nasip etsin sana.annenle sen olmasada inşallah kızınla sen çok iyi anlaşırsın
ben bazen çok korkuyorum,ya bi gün kızım olurda benim anneme çektirdiğimi o da bana çektirirse...
çünkü ben çevreme karşı çok iyiyken,olması gerekene,esas hakedenlere karşı(anne-babam) agresif davrandım.
o yüzden hep dua ediyorum Rabbim beni eşim ve çocuklarımla sınama diye.
inşallah benimde mutlu bi yuvam olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…