• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bayanlar benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

hayatında benm kadar ası bırı gormemıssndır emın ol sabahlara kadar eve gelmezdım bekarken taksımde rock barlardaydım .esımı tanıdım ufak ufak degıstrdı benı asktan tabı..
sımdı ewlıyız maystan berı baslarda yıne asılıklerım vardı suan kedı gbı oldum kedı mır mır mır:) oyle bı degıstırıyorkı ask...ne derse yapıyosun seve seve hemde...ben yola geldysem sende gelırsın
ama esım bnden 10 yas kadar buyuk. yanı tecrubelı akıllı bırı senınde esın akıllıysa senı yola getırr ama oda senle yasıt sa sanmıyorm canım malesef

nişanlımda benden 8 yaş büyük canım ve çok olgun,zaten hep o akıl veriyor bana.belki onun telkin ve yönlendirmeleri olmasaydı annemle aramda kapanması imkansız yaralar açılabilirdi...
o bana fevri davranmamam gerektiğini öğretti.çok şanslıym o yüzden.
bide bendeki şu da değil.beni rahat bıraksınlar istediğim yere gideyim,özgür takılayım...zaten ailemin o konuda hakkını yiyemem,beni çok fazla kısıtlamıyorlar ve bende sınırlarımı biliyorum.
kendimce kurallarım var ve onlara uyuyorum.benim tek derdim annemle aramdaki duvar...

merak etme eşine melek gibi olursun canımmmm. abim Benim için " Bu kız Bize karşı pitbull ama dişariya kedi yavrusu " der , haklı da =))) sonracığıma sen eşinle ve ailesiyle çook iyi anlaşirsin kendi ailen senin için " el iyisi " , " el yalakası " , " kaynana aşiği" gibi tabirler de kullanabilirler hiiiç kafana takma =) Ben sözlümle ve ailesiyle gayet uyumluyum sözlümü arada ısırıyorum ama genelde iyiyiz, annem sürekli laf sokuşturur, hiç sıkma canını, annen de olsa sinir ediyor işte insanı , Benimki de Beni arkadaslarıyla taniştiracaği zaman gördüğüm psikolojık tedavileri sayip "ruh hastası ama ısırmaz zararsızdır " muamelesi yapar.. sonra arkadaşlarının Bana acıyan Bakışlarıyla uğraş dur =))

güldürdün beni burcu : )
Allah iyiliğini versin emi: )
o zaman bende annenin tabiriyle o 'el iyisi'ndenim: ))
nişanlımla 6 aydır tanışıyoruz,2aydır nişanlıyız ama daha hiç tartışmamız olmadı,Allah a şükür,olsada küçük şeylerdi ve hemen çözüldü.
anlıyorumki sorun tek bende değil,çünkü bu çıkmazı sadece ailemle yaşıyorum

bende senin gibiydim bekarken ailemle anlaşamazdım giydiklerime karışırlardı gezmeme izin vermezdiler özellikle babam ve abim birazda dik dediği dedik biriydim hep sorun çıkardı evlenince rahat edicem diye sevinirdim severek evlendim eşimin ailesi çok rahat ama gelki eşim hiç bir yere göndermez hep yanında oturacağım giyimime karışmaz yağmurdan kaçarken doluya tutuldum:)ama yinede insanın kendi evi gibisi yok bi gün anlaşamazsan ertesi gün kumrular gibisin sevdiğini al mutlu ol güzelim:)

maşallah canım,Allah bozmasın :nazar:

nişanlımda benden 8 yaş büyük canım ve çok olgun,zaten hep o akıl veriyor bana.belki onun telkin ve yönlendirmeleri olmasaydı annemle aramda kapanması imkansız yaralar açılabilirdi...
o bana fevri davranmamam gerektiğini öğretti.çok şanslıym o yüzden.
bide bendeki şu da değil.beni rahat bıraksınlar istediğim yere gideyim,özgür takılayım...zaten ailemin o konuda hakkını yiyemem,beni çok fazla kısıtlamıyorlar ve bende sınırlarımı biliyorum.
kendimce kurallarım var ve onlara uyuyorum.benim tek derdim annemle aramdaki duvar...
bısey olmaz bnde anmle hergun kustum kavga dovus ooo neler neler nefret edıodm kendısınden...sımdı ewlendım hergu telle konusuyorm. kına gecende falan agladıklarında ıcın gıdıcek bak gorrsun

hiç kafa takma canım bende aynı senin gibiyim çabuk parlayan hemen sinirlenen birisiyim.ama evlendim herşey düzeldi dünyalar güzeli oğlum var.darısı senin başına

okurken ben acaba bu konuyu ne zaman açtım dedim :9::9: aynı senin gibiyimm.. evdekilerde hep söyler sen nasıl yuva kurcaksın aile geçindirceksin nasıl insanlarla anlaşıcaksın.. çok geçimsizsin huysuzsun.. sana nasıl tahammül ediyolar vs. vs. inşallah canım sen ben ve bizim yapımızdakiler hiiiiiiçç sorun yaşamayızz.. bende bekarım şu an.. burda sana yazılanlar banada umut oldu açıkçası iyiki açmışsın bu konuyuu :9:

Bende nisanliyim banada evdekiler cok gecimsizsin kopek gibi parcaliyosun herkesi kocan 2 gun sonra kapiya koyarsa sasirmayiz falan der ama disardakilerle cok iyi gecinirim universitedeyken yedi kralla barisik derlerdi bana anlamadimki evdekleremi kastimiz :)))

okurken ben acaba bu konuyu ne zaman açtım dedim :9::9: aynı senin gibiyimm.. evdekilerde hep söyler sen nasıl yuva kurcaksın aile geçindirceksin nasıl insanlarla anlaşıcaksın.. çok geçimsizsin huysuzsun.. sana nasıl tahammül ediyolar vs. vs. inşallah canım sen ben ve bizim yapımızdakiler hiiiiiiçç sorun yaşamayızz.. bende bekarım şu an.. burda sana yazılanlar banada umut oldu açıkçası iyiki açmışsın bu konuyuu :9:

faydası olduysa çok sevinirim canım.banada çok umut oldu ve bu konuyu açtığımdan beri kendime daha çok güvenmeye başladım.inşallah sonumuz çok güzel olur :31:

canım için rahat olsun ben ailemle hiç anlaşamadım bu zamana kadar.18 yaşımda evlendim eşimlede ailesiylede çok iyiyiz.kendi ailemle hala görüşmediğim halde çok iyi bir evliliğimiz var.

Son düzenleme:
canım için rahat olsun ben ailemle hiç anlaşamadım bu zamana kadar.18 yaşımda evlendim eşimlede ailesiylede çok iyiyiz.kendi ailemle hala görüşmediğim halde çok iyi bir evliliğimiz var.

maşallah canım :nazar:
Allah bozmasın,umarım benimde evliliğim beklediğimdende güzel olur...

arkadaşlar merak ettiğim bi soru var,özelliklede evli bayanlar cevaplarsa çok sevinirim.
aranızda bekarken kendi ailesiyle geçinemeyip fakat evlendiğinde eşiyle arası çok iyi olanlarınız var mı?
yani kendi ailesiyle anlaşamayan,kendi kurduğu yuvada da geçimsiz olur diye birşey var mıdır?
benim ailemle yıldızm pek barışmıyor(iyilerdir sağolsunlar ama pek anlaşamıyoruz...)
yapı olarak sinirli biriyimdir.evlenince bu geçer mi?ya da azalır mı?
nolur bunun mümkün olduğunun örneklerini verin bana...inanın içim içimi yiyor...
nişanlanmak üzereyim ama şu düşünceden kendimi alamıyorum:
'ailenle anlaşamıyorsun,eşinle çocuuklarınla nasıl anlaşacaksın..?'
dediğim gibi sinirli bi yapıya sahibim(çok değil ama ani parlamalarım oluyor bazen).
nişanlım çok iyidir ve ona haksızlık diyormuşum gibi geliyor...
lütfen bana eşimle,çocuklarımla mutlu yaşayabileceğime dair ümit veren yaşantınızı,deneyimlerinizi anlatın: (
inanın buna çok ama çok ihtiyacım var....inanın...
not:nişanlımla aram Allah bozmasın çok iyi.tek sorun ailemle anlaşamamam
ve birşey daha...normal hayatta çok sevilen,cana yakın bi yapım vardır.bu sinir,hırs sadece aieme karşı böyle...bunu nasıl geçirebilirim ben?

Bi an ben yazdım sandım.:26::1:

Back
X