• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli arkadaşlarım desteğinize ihtiyacım var

Anliyorum ama bu kiz zaten zor yetismis buyumus bir kere denemeli kocasida buna kendini tedavi ettirerek kendi acisindan destek olmali.Siddet huzursuzluk varsa bosan diyenlerin en basinda ben geliyorum bosan demek kolay mi diyenlerede evet kolay eziyetten daha kolay diye ben karsi cikiyorum ama bu durum az da olsa farkli.
Kucucuk cocuklar evlenmis yokluk nedir bilmeden gecim derdine dusmusler.Neyse....

Kk da bir kadin vardi defalarca kocasiyla alakali konular acti ne denilenleri yapiyor nede ayni konuyu acmaktan geri kalmiyordu.Bir noktasi dahi farkli olsa konu tekrar sayilmiyormus artik ordan ogrendik o yuzden bu konu devam tekrar falan sayilmaz.

Neyse bir sene falan gecti bu kadin devam ediyor ehh artik bu kadina yazmayalim dendi ve diyenler suan yoklar :KK66:
Ah canım gerçekten bir kere denemeliyim dediğim için kendine böyle çağreler arıyorum kafam bulanık gönlüm sıkısık :(

Ah canım gerçekten bir kere denemeliyim dediğim için kendine böyle çağreler arıyorum kafam bulanık gönlüm sıkısık :KK43:
Esinle konus ben esinin boyle seyler yaptigini bilmiyordum eliniz ekmek tutan geciminiz super boyle seyler yasayan insanlar olmasaniz ben bosan derdim.Ama bu kadar sıkıntinin icerisinde diyemiyorum.

Esinle bu aksam konus ben yaptiklarimdan ozur diliyorum seninde ozur dilemeni istiyorum de boyle baslayin.Esin bir psikologa gitsin devlette falan var arastirin.

senin kocan normal bir insan değil, psikolojik sıkıntıları var belli ki. borçtu harçtı stresti falan deyip kendini avutmana acıyorum. bu insanın öfke konusunda çok ciddi sorunları var, yani bu sana dünya kadar küfür ediyor, hakaret ediyor, şiddet uyguluyor, seni sokaklara atıyor, eski sevgilisinin konusunu açıyor, seni sevmediği her yönden belli ama kendisi de kimi sevdiğini, sevmediğini bilmiyor ve sen buraya gelip 3. şahıs diyorsun, yardım istiyorsun. buradaki kadınlar zaten sana gereken aklı fikri verdi. devam niteliğinde ya da aynı içerikte konu açman zaten yasak. sana bir sürü insan zaten önceki konunda aklı verdi, bu evliliğin nesini kurtaracaksın? herif seninle sevişmiyor bile. kocan güya ama sana zerre kadar bile saygısı yok, sevseydi sana öyle davranmazdı. gerçekten saf falan olduğunu düşünüyorum yani düzeleceğine inanman falan. yok arkadaş siz karı koca hakikaten sağlıklı düşünemiyorsunuz, o bir alem sen ayrı bir alem. ben sana söyleyeyim senin rezil gibi bir hayatın var, evliliğin zaten evlilik değil çünkü senin kocan adam değil. adam olsaydı sana yaptıklarını yapmazdı. sen belli ki bu kafadan çıkamayacaksın, düzelemeyeceksin çünkü anlamıyorsun, sana tek tavsiyem Allah'ını seviyorsan şu rezil dünyana bir çocuk getirme, kimsenin günahına girme. bak ben senden insan olarak sadece bunu rica ediyorum, ne olur çocuk yapma. şu lanet kocanı baba yapacak kadar vicdansız olma lütfen. kendin kendine ne yaparsan yap, ye dayağını küfrünü otur arkadaş, sana "git kocana cıvılda" diyen üyeyi ti'ye aldık ama haklıymış kadın, sizin gibilere ne desek boş. biz iyiliğinizi istedikçe siz kötülük istiyorsunuz. o kadar çok alışmışsınız ki değersiz olmaya, size değer verip akıl veren insanları hiçe sayıyorsunuz. git cıvılda arkadaş, inşallah çocuk yapmazsınız ne diyelim?

sen mutlu olamazsın bu sözde koca ile, hani şu karısını sokaklara atan... senin bir yuvan falan yok, toparlanacak birşey yok, sen 3. şahıs diye düşünmeye devam et çünkü senin algıların, her şeyin kapanmış. sen git bunun ayaklarına kapan, kocam de, git cıvılda tamam mı, düzelecek diye kocaman bir hayal dünyasında yaşamaya da devam et ama madem aklı selim insanları dinlemeyeceksin, burada kimsenin vaktini alma bari. senin duymak istediğin şey belli: git kocana süslen, iyi davran, her yaptığını sineye çek, dayağını ye çünkü o senin kocan, küfür de eder, başkasını da sever, aldatır da tamam mı, sen boşanma da ne yaparsan yap... bunu duymak istiyorsun belli ki.
Tabiki onu duymak istiyor.Ama nedense konu açıyor aynı yere çıkıyor..kendine garezi var.Dünden beri şu cıvılda kelimesine takıldım gülüp duruyorum:)))

Arkadaşlar öncelikle şunu kabul edelim kocalarımız bi brad pitt değiller, :işsiz:
bütün kadınlarda işi gücü bırakıp bizim heriflerin peşinde pervane olmuyor.
Tabi ki elle tutulur, somut aldatma kanıtları olur dertlen derim ama fol yoook yumurta yoook,
böyle şeylerle kafanı doldurup adamı da seni de perişan etme canım benim yaşamana bak.
Mutluluklar dilerim :)

yaşadıklarına çok çok üzüldüm canım. Seni çok iyi anlıyorum. Daha doğrusu anlamaya çalışıyorum. Eminim çok zor bir hayatın oldu ve sana ilk el uzatana sarıldın bu yılan olsa bile.

Canım bence öncelikle şunu yapmalısın.

Öncelikle madem okulun bitmiş. İlk iş bir iş bul kendine. (bu arada lütfen bir şekilde korun çünkü çocuk da eklenirse düzen kurmadan tamamen yıkılırsın, dibe ceker seni bu hayat)

Sonrası kendiliğinden gelir zaten. Orada yeni bir cevren olacak. iş arkadaşların, kafanı dağıtacak bir ortam. Bu arada eşin sana engel olmak isteyebilir, ne bileyim çalışıyorsun ne yapıyorsun kibilir orada vb diye hakaret vb edebilir bunu tatlılıkla geçiştir. Çünkü halen öğrenci. Bu durumu bizzat yasadım. çalışma ortamına girmeyen anlayamıyor malesef.

Bu arada eşin paranı vb almaya kalkarsa da hepsini verme lütfen. sana ait bir kısım mutlaka ayır. Çünkü ne olur ne olmaz. Bir birikimin olsun. bunu ilerde gerekirse kendi evin araban için vb kullanırsın.

İnan işe başla gerisi kendilğinden gelecektir. Eşini düzletmeyi en sona bırak. Düzelmezse de sen zaten hayatını kurmuş olacaksın. Bas tekmeyi gitsin.

Anliyorum ama bu kiz zaten zor yetismis buyumus bir kere denemeli kocasida buna kendini tedavi ettirerek kendi acisindan destek olmali.Siddet huzursuzluk varsa bosan diyenlerin en basinda ben geliyorum bosan demek kolay mi diyenlerede evet kolay eziyetten daha kolay diye ben karsi cikiyorum ama bu durum az da olsa farkli.
Kucucuk cocuklar evlenmis yokluk nedir bilmeden gecim derdine dusmusler.Neyse....

Kk da bir kadin vardi defalarca kocasiyla alakali konular acti ne denilenleri yapiyor nede ayni konuyu acmaktan geri kalmiyordu.Bir noktasi dahi farkli olsa konu tekrar sayilmiyormus artik ordan ogrendik o yuzden bu konu devam tekrar falan sayilmaz.

Neyse bir sene falan gecti bu kadin devam ediyor ehh artik bu kadina yazmayalim dendi ve diyenler suan yoklar :KK66:

Valla ben kendi çapımda aklımı verdim, fikrimi söyledim gayet de vicdanım rahat. Artık bundan sonrası konu sahibine kalmış, biz üzerinize düşeni yapıp fikir beyan ediyoruz, aynı şeyi önermek zorunda değiliz o da kendisi seçsin, beğensin, ne diyebilirim? Uygulamayacak, değişen birşey olmayacak baksanıza yaşanan onca kötülüğe rağmen derdi başka bir kadının olup olmadığı... Ne diyebilirim....

Tabiki onu duymak istiyor.Ama nedense konu açıyor aynı yere çıkıyor..kendine garezi var.Dünden beri şu cıvılda kelimesine takıldım gülüp duruyorum:)))

Ben de dün kızdım o üyeye ama haklı mıdır nedir, belki de biliyordu da o yüzden öyle dedi... Yani hep aynı film, aynı senaryo hemen hemen, yaşayanlar farklı. Belki o da hep boşan boşan dedi millete, baktı ki kimse Dinlemiyor o da git kovana cıvılda madem falan demeye başladı, olamaz mı? :)

Ben de dün kızdım o üyeye ama haklı mıdır nedir, belki de biliyordu da o yüzden öyle dedi... Yani hep aynı film, aynı senaryo hemen hemen, yaşayanlar farklı. Belki o da hep boşan boşan dedi millete, baktı ki kimse Dinlemiyor o da git kovana cıvılda madem falan demeye başladı, olamaz mı? :)
Haklısın olabilir:))

Yatılı okullarda nice zorluklara göğüs gererek büyümüş ve üniversiteyi bitirmeyi başarmış bir kadının dağları devirebileceğine inanıyorum.
Böyle koca dayağı yiyip en büyük derdinin kocanın eski sevgilisi olacağına inanmak istemiyorum
hemen bi işe başla eğer işsiz isen. az ya da çok eline para geçsin
güçlü dur, yere sağlam bas, sonra da o kocayı boşa
kimmiş ki o bi kadını dövüp sokağa atıyor?

ailen olması şart değil, kendin varsın. hayatta bir çok şeyi başarmışsın, bu adamdan da kurtulmayı başar.

Eski konularınızı bilmiyorum bu konuyla ilgili yorumum kocanı seviyormusun?kocana güveniyormusun? Eğer icinde en ufak bir suphe varsa nasıl mutlu olabilirsin eşinle.
Yok ben herseye rağmen evliligimi duzelticem diyorsan sadece tek tarafli cok yipranirsin eşininde çabalamasi gerek.

Sayın arkadaşlarım, hepinize teşekkür ediyorum. Bu süreçte yaşadıklarımı aktarayım.

Eşimle aramızdaki meseleleri komuştuk. Ikimizde hata yaptıgımızı farkettik. Eşim.yaşattığı herşey için özürler diledi. Tecrübesizlik cahillik ne dersen de affetirmez tabi.
Bir süre ayrı yaşamaya ayrı hayatlarda mücadele etmeye karar verdik. Ben bu yazı başka bir şehirde arkadaşımın yanında geçireceğim. Oda ailesinin yanında. Yaşadığımız hiç birşeyi affedememekle beraber içimi acıtmasınada engel olamıyorum. Döndükten sonra bir iş bulacagım gerisi gelir diye düşünüyorum

Önceki konunuzu hatırlıyorum sizin yapacağınız şeyler yeterli değil eşinizin çabalaması lazım, okulunu bitirmesi iş sahibi olması aile babası olması lazım. Siz ne yapabilirsiniz, kendinize iyi gelecek şeyler yapabilirsiniz. KendiniZi iyi hissederseniz eşinize yansıyacaktır o da daha çok kıymet verecektir. Bence spora başlayın, kafanızı inanılmaz rahatlatacak ama düzenli spor olmalı. Sonra hobi edinin, dans kursu çini kursu gibi. Su içmeye gayret gösterin, bu sizin daha iyi hissetmenizi sağlayacak şeylerdendir. Bir de düzenli olarak kan (hormon, vitamin vs ) tahlili yaptırın, eğer bazı değerler normal dışındaysa bu sizin iyi hissetmemenize sebep olacaktır. Bunun dışında eşinizle birlikte yapabileceğiniz hobiler edinebilirsiniz, birlikte yemek yapabilirsiniz, gün içinde sarılmaya konuşmaya gayret edebilirsiniz, birbirinizle konuşurken kötü günleri değil iyi anıları hatırlatınız.

Güncellemenizi şimdi gördüm////

Back