senin kocan normal bir insan değil, psikolojik sıkıntıları var belli ki. borçtu harçtı stresti falan deyip kendini avutmana acıyorum. bu insanın öfke konusunda çok ciddi sorunları var, yani bu sana dünya kadar küfür ediyor, hakaret ediyor, şiddet uyguluyor, seni sokaklara atıyor, eski sevgilisinin konusunu açıyor, seni sevmediği her yönden belli ama kendisi de kimi sevdiğini, sevmediğini bilmiyor ve sen buraya gelip 3. şahıs diyorsun, yardım istiyorsun. buradaki kadınlar zaten sana gereken aklı fikri verdi. devam niteliğinde ya da aynı içerikte konu açman zaten yasak. sana bir sürü insan zaten önceki konunda aklı verdi, bu evliliğin nesini kurtaracaksın? herif seninle sevişmiyor bile. kocan güya ama sana zerre kadar bile saygısı yok, sevseydi sana öyle davranmazdı. gerçekten saf falan olduğunu düşünüyorum yani düzeleceğine inanman falan. yok arkadaş siz karı koca hakikaten sağlıklı düşünemiyorsunuz, o bir alem sen ayrı bir alem. ben sana söyleyeyim senin rezil gibi bir hayatın var, evliliğin zaten evlilik değil çünkü senin kocan adam değil. adam olsaydı sana yaptıklarını yapmazdı. sen belli ki bu kafadan çıkamayacaksın, düzelemeyeceksin çünkü anlamıyorsun, sana tek tavsiyem Allah'ını seviyorsan şu rezil dünyana bir çocuk getirme, kimsenin günahına girme. bak ben senden insan olarak sadece bunu rica ediyorum, ne olur çocuk yapma. şu lanet kocanı baba yapacak kadar vicdansız olma lütfen. kendin kendine ne yaparsan yap, ye dayağını küfrünü otur arkadaş, sana "git kocana cıvılda" diyen üyeyi ti'ye aldık ama haklıymış kadın, sizin gibilere ne desek boş. biz iyiliğinizi istedikçe siz kötülük istiyorsunuz. o kadar çok alışmışsınız ki değersiz olmaya, size değer verip akıl veren insanları hiçe sayıyorsunuz. git cıvılda arkadaş, inşallah çocuk yapmazsınız ne diyelim?
sen mutlu olamazsın bu sözde koca ile, hani şu karısını sokaklara atan... senin bir yuvan falan yok, toparlanacak birşey yok, sen 3. şahıs diye düşünmeye devam et çünkü senin algıların, her şeyin kapanmış. sen git bunun ayaklarına kapan, kocam de, git cıvılda tamam mı, düzelecek diye kocaman bir hayal dünyasında yaşamaya da devam et ama madem aklı selim insanları dinlemeyeceksin, burada kimsenin vaktini alma bari. senin duymak istediğin şey belli: git kocana süslen, iyi davran, her yaptığını sineye çek, dayağını ye çünkü o senin kocan, küfür de eder, başkasını da sever, aldatır da tamam mı, sen boşanma da ne yaparsan yap... bunu duymak istiyorsun belli ki.