- 24 Ağustos 2015
- 1.091
- 594
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadım zorlandığı konu ne olabilirerkek her şartta ister diye düşündüğümüz için şaşırıyoruz belki de. konu sahibi eşinizin bir sıkıntısı var bu konuda gibi geldi bana da. isteksizlik dışında yani. belki zorlandığı konu varsa bu isteksizliğe sebeb oluyordur.
maddi problem yada başka bir sorunu var mı yada aşırı yorucu bir işte çalışıyodur. en büyük olasılık da erken boşalma sorunu varsa kendini kötü hissedip uzak duruyo olabilirAnlamadım zorlandığı konu ne olabilir
evet ben de bunu demek istedim. öyle bir sorun yaşıyorsa uzak durabilir. diğerleri de etken tabimaddi problem yada başka bir sorunu var mı yada aşırı yorucu bir işte çalışıyodur. en büyük olasılık da erken boşalma sorunu varsa kendini kötü hissedip uzak duruyo olabilir
bir dr a gitse hallolur aslındaevet ben de bunu demek istedim. öyle bir sorun yaşıyorsa uzak durabilir. diğerleri de etken tabi
Benle ilgili bir sorun yaşıyor olabilir mi maddi bir problemimiz yokbir dr a gitse hallolur aslında
bence yoktur kendini kötü hissetme.ne kadınlar var bakımsız pis görüyoruz peş peşe doğuruyorlar,erkekler istekli olunca hiç bir şeyi düşünmezler kendilerini kaybedip tecavüz etmiyorlar mı ? bence kendisiyle problemi varBenle ilgili bir sorun yaşıyor olabilir mi maddi bir problemimiz yok
yani kısaca o iş için erkeğin bir kadını sevip sevmemesi önemli değilbence yoktur kendini kötü hissetme.ne kadınlar var bakımsız pis görüyoruz peş peşe doğuruyorlar,erkekler istekli olunca hiç bir şeyi düşünmezler kendilerini kaybedip tecavüz etmiyorlar mı ? bence kendisiyle problemi var
Bakımsızlık gibi bir problem yok ama ara ara beğenmiyor mu acaba diye aklıma gelmiyor değil. Çünkü ilk aylar bu tür problemler yaşadığımızda çok beyaz tenlisin vs derdi.. Göğsün küçük vs. Kırıldığımı anlayınca sustu ama..bence yoktur kendini kötü hissetme.ne kadınlar var bakımsız pis görüyoruz peş peşe doğuruyorlar,erkekler istekli olunca hiç bir şeyi düşünmezler kendilerini kaybedip tecavüz etmiyorlar mı ? bence kendisiyle problemi var
erkek her şartta ister diye düşündüğümüz için şaşırıyoruz belki de. konu sahibi eşinizin bir sıkıntısı var bu konuda gibi geldi bana da. isteksizlik dışında yani. belki zorlandığı konu varsa bu isteksizliğe sebeb oluyordur.
Ah keşke kabul etse ya da sadece bana anormal geliyor Olsa ki bence anormal o yüzden yardım istedimHer şartta ister derken , ayda yılda bir istemediği de olur ama genelde isterler demrk istemiştim. Bu erkeklerin tabiatıdır. En azından ben böyle düşünüyorum. Diğer türlüsü bir sorun olduğunu gösterir ve tedavi gerektirir. Erkekler de genelde bu durumu kabullenemezler.
Eğer sıklıkla ereksiyon sorunu yaşıyorsa hayır normal değil.Arkadaşlarım cidden çok kafaya taktığım konu olduğu için buradan devam etmek istiyorum. Eşim de ciddi sorun olduğunu düşünmeye başladım artık. Çünkü her yolu denedim.iç çamaşır ı falan demeyin çünkü onu da denedim. Affınıza sığınarak sorular sormak istiyorum sizlere. Eşimin çok zor ereksiyon olduğunu ya da olamadığını farkettim çünkü benden tam olarak mastürbasyon yap demese de bana en son onun gibi bişey yaptırdıktan sonra sertleşme olduğunu farkettim onda bu normal mi. Şimdiden teşekkürler
Ama her zaman böyle olması bence normal değil o kadar şeyden sonra en son onu istiyor. Hiç mi başka şeylerden etkilenmiyor.Eğer sıklıkla ereksiyon sorunu yaşıyorsa hayır normal değil.
Ama kimi zaman sertleşmek için bu tür şeyler yapılır/yaptırılır, zevk meselesi. Adam yatağa yattığı an hazır olacak diye bir şey yok, önsevişmenin parçası olarak düşünün.
Sıklıkla oluyorsa normal değil diye ben de dedim zaten.Ama her zaman böyle olması bence normal değil o kadar şeyden sonra en son onu istiyor. Hiç mi başka şeylerden etkilenmiyor.