• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli arkadaşlardan yardım istiyorum

3 hafta ayrı kaldıniz die şüphe edilir mi bence bunu kendinize yakıstırmayın ve esinize de yakıstırmayın hersey sex mi yani bu kadar basit mi aldatmak aldatılmak .anlatmadiginiz baska bisey yoksa bu durum gayet normal yani..

erkek her şartta ister diye düşündüğümüz için şaşırıyoruz belki de. konu sahibi eşinizin bir sıkıntısı var bu konuda gibi geldi bana da. isteksizlik dışında yani. belki zorlandığı konu varsa bu isteksizliğe sebeb oluyordur.
Anlamadım zorlandığı konu ne olabilir

maddi problem yada başka bir sorunu var mı yada aşırı yorucu bir işte çalışıyodur. en büyük olasılık da erken boşalma sorunu varsa kendini kötü hissedip uzak duruyo olabilir
evet ben de bunu demek istedim. öyle bir sorun yaşıyorsa uzak durabilir. diğerleri de etken tabi

Benle ilgili bir sorun yaşıyor olabilir mi maddi bir problemimiz yok
bence yoktur kendini kötü hissetme.ne kadınlar var bakımsız pis görüyoruz peş peşe doğuruyorlar,erkekler istekli olunca hiç bir şeyi düşünmezler kendilerini kaybedip tecavüz etmiyorlar mı ? bence kendisiyle problemi var

bence yoktur kendini kötü hissetme.ne kadınlar var bakımsız pis görüyoruz peş peşe doğuruyorlar,erkekler istekli olunca hiç bir şeyi düşünmezler kendilerini kaybedip tecavüz etmiyorlar mı ? bence kendisiyle problemi var
yani kısaca o iş için erkeğin bir kadını sevip sevmemesi önemli değil

Bakımsızlık gibi bir problem yok ama ara ara beğenmiyor mu acaba diye aklıma gelmiyor değil. Çünkü ilk aylar bu tür problemler yaşadığımızda çok beyaz tenlisin vs derdi.. Göğsün küçük vs. Kırıldığımı anlayınca sustu ama..

erkek her şartta ister diye düşündüğümüz için şaşırıyoruz belki de. konu sahibi eşinizin bir sıkıntısı var bu konuda gibi geldi bana da. isteksizlik dışında yani. belki zorlandığı konu varsa bu isteksizliğe sebeb oluyordur.

Her şartta ister derken , ayda yılda bir istemediği de olur ama genelde isterler demrk istemiştim. Bu erkeklerin tabiatıdır. En azından ben böyle düşünüyorum. Diğer türlüsü bir sorun olduğunu gösterir ve tedavi gerektirir. Erkekler de genelde bu durumu kabullenemezler.

Her şartta ister derken , ayda yılda bir istemediği de olur ama genelde isterler demrk istemiştim. Bu erkeklerin tabiatıdır. En azından ben böyle düşünüyorum. Diğer türlüsü bir sorun olduğunu gösterir ve tedavi gerektirir. Erkekler de genelde bu durumu kabullenemezler.
Ah keşke kabul etse ya da sadece bana anormal geliyor Olsa ki bence anormal o yüzden yardım istedim

Arkadaşlarım cidden çok kafaya taktığım konu olduğu için buradan devam etmek istiyorum. Eşim de ciddi sorun olduğunu düşünmeye başladım artık. Çünkü her yolu denedim.iç çamaşır ı falan demeyin çünkü onu da denedim. Affınıza sığınarak sorular sormak istiyorum sizlere. Eşimin çok zor ereksiyon olduğunu ya da olamadığını farkettim çünkü benden tam olarak mastürbasyon yap demese de bana en son onun gibi bişey yaptırdıktan sonra sertleşme olduğunu farkettim onda bu normal mi. Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlarım cidden çok kafaya taktığım konu olduğu için buradan devam etmek istiyorum. Eşim de ciddi sorun olduğunu düşünmeye başladım artık. Çünkü her yolu denedim.iç çamaşır ı falan demeyin çünkü onu da denedim. Affınıza sığınarak sorular sormak istiyorum sizlere. Eşimin çok zor ereksiyon olduğunu ya da olamadığını farkettim çünkü benden tam olarak mastürbasyon yap demese de bana en son onun gibi bişey yaptırdıktan sonra sertleşme olduğunu farkettim onda bu normal mi. Şimdiden teşekkürler
Eğer sıklıkla ereksiyon sorunu yaşıyorsa hayır normal değil.
Ama kimi zaman sertleşmek için bu tür şeyler yapılır/yaptırılır, zevk meselesi. Adam yatağa yattığı an hazır olacak diye bir şey yok, önsevişmenin parçası olarak düşünün.

Eğer sıklıkla ereksiyon sorunu yaşıyorsa hayır normal değil.
Ama kimi zaman sertleşmek için bu tür şeyler yapılır/yaptırılır, zevk meselesi. Adam yatağa yattığı an hazır olacak diye bir şey yok, önsevişmenin parçası olarak düşünün.
Ama her zaman böyle olması bence normal değil o kadar şeyden sonra en son onu istiyor. Hiç mi başka şeylerden etkilenmiyor.

Ama her zaman böyle olması bence normal değil o kadar şeyden sonra en son onu istiyor. Hiç mi başka şeylerden etkilenmiyor.
Sıklıkla oluyorsa normal değil diye ben de dedim zaten.
Zevk alıyor olabilir, en çok zevk aldığı şey olabilir, sonuçta herkesin en sevdiği şey başka. Ama tek yolu bu ise normal değil.

Normal olduğunu söylüyor. Bana biraz anormal geliyor. Özellikle araya uzun zaman girdikten sonra en son böyle sertleşme yaşaması öncesinde o kadar şey olmasına rağmen

Arkadaşlar sağolsun bugun eşime bu konuda benle ilgili bir sorunun mu var da böylesin diyince senin tek derdin yatak dedi. Çok ağırıma gitti

Back