• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli arkadaşlardan yardım istiyorum

Aileme gitmeden uc hafta oncesine bakardim.eger ciddi bi degisim varsa kafama takardim ama hersey ayniysa takilcak bisey yok.
siz sadece heralde aradan uc hafta gecince daha bi ozlemlemle sicak yaklasacagini felan dusunuyosunuz ama adam gayet normal mac bitmemistir felan yani pek onemsememis bu ayriligi.

Merhaba canım ben pek anlayamadım yani eşinde erken boşalma vs gibi bişey mi oluyor ya da hiç mi ilişkiye girmiyorsunuz. İlk msajına baktım sen tatilden ilk geldiğinde olmaması normal sonuçta insanın bir günü bir gününü tutmuyor ama 10 günü geçmiş hala böyle mi devam ediyor?

Merhaba canım ben pek anlayamadım yani eşinde erken boşalma vs gibi bişey mi oluyor ya da hiç mi ilişkiye girmiyorsunuz. İlk msajına baktım sen tatilden ilk geldiğinde olmaması normal sonuçta insanın bir günü bir gününü tutmuyor ama 10 günü geçmiş hala böyle mi devam ediyor?
İsteksiz gibi geliyor bana görev sanki onun için mesela dün olsun dedi ben hazırlandım baktım uyuyor

Aldatan erkekler karısıyla sevişmiyor mu sanıyorsunuz? Ereksiyon sorunu yaşamasıyla aldatmasının direkt bir ilişkisi yoktur.

Aldatan erkekler karısıyla sevişmiyor mu sanıyorsunuz? Ereksiyon sorunu yaşamasıyla aldatmasının direkt bir ilişkisi yoktur.
Aldatıyor demiyorum ama benim için uyuması bile heyecanının olmadığı anlamına geliyor. Belki de yanlış düşünüyorum

Aldatıyor demiyorum ama benim için uyuması bile heyecanının olmadığı anlamına geliyor. Belki de yanlış düşünüyorum
İlişkiniz artık rutine döndüyse heyecanlanmıyor olabilir. Belirli bir süreyi geçen hele ki çocuk olan ilişkilerde olabilir bence bunlar.

bence normal. Sizinde hazır hıssetmedıgınız zamanlar olmustur İllaki..

İlişkiniz artık rutine döndüyse heyecanlanmıyor olabilir. Belirli bir süreyi geçen hele ki çocuk olan ilişkilerde olabilir bence bunlar.
Yani heyecanlanmadığını yanlış anlamamışım demek ki ona göre yanlış anlıyormuşum da

Yani heyecanlanmadığını yanlış anlamamışım demek ki ona göre yanlış anlıyormuşum da
Salt ereksiyon sorunu için heyecanlanmamıştır diyemem. Heyecanlansa bile erekte olamamış olabilir.

Genel olarak ilişkiye karşı ilgisizse heyecanlanmıyor olabilir.

Eşinizdeki cinselliklikten ziyade ilgisizlik gibi. Sorununuz konusunda destek alabilmeniz için; siz gitmeden önce nasıldı, sadece cinsel anlamda mi böyle yoksa genel olarak mi bir ilgisizlik var gibi soruları cevaplandırmanız gerekiyor

Şayet tatilden önce herşey mükemmelken sonrasinda böyle birşey olduysa aldatma olabilir. Ama yok zaten daha önce de böyleydi ve siz gittikten sonra oh hayat ne güzelmiş diye düşündüyse varlığınız rahatsızlık vermiş olabilir. Kısacası hareketleri ve ilgisizliğinin boyutu yorum yapmak için önemli

Peki ya uyuması
Ben olayları mı karıştırıyorum anlamadım.

"Peki ya uyuması" dediğiniz olay siz döndükten sonra eşinizin sorun yaşayıp ilişkiye giremediği geceki olay mı? Eğer öyleyse evet uyumasa da olurmuş ama adam demoralize olup uyumak istemiş de olabilir.

İsteksiz gibi geliyor bana görev sanki onun için mesela dün olsun dedi ben hazırlandım baktım uyuyor
Bu kadar kafana taktığına göre yeni bir durum sizin için yani sen tatile gitmeden önce böyle değildiniz doğru mu anlıyorum?

Eşinin de üstüne gittikçe kaçıyor sanırım. Bence birkaç gün daha üstüne düşme ama cinselliğe senin de ihtiyacın olduğunu bunun hakkın olduğunı belli et. Bu şekilde bir sorunu varsa da dökülür zaten kendiliğinden.

Sen ısrar ettikçe kavga eder şimdi yüz verme öyle :KK12: Sonuçta sonsuza kadar böyle sürecek değil o yüzden kafana takmadan çözmeye çalış.

Ben olayları mı karıştırıyorum anlamadım.

"Peki ya uyuması" dediğiniz olay siz döndükten sonra eşinizin sorun yaşayıp ilişkiye giremediği geceki olay mı? Eğer öyleyse evet uyumasa da olurmuş ama adam demoralize olup uyumak istemiş de olabilir.
Hayır daha sonradan da böyle oldu önce kendi istedi sonra uyudu

Bu kadar kafana taktığına göre yeni bir durum sizin için yani sen tatile gitmeden önce böyle değildiniz doğru mu anlıyorum?

Eşinin de üstüne gittikçe kaçıyor sanırım. Bence birkaç gün daha üstüne düşme ama cinselliğe senin de ihtiyacın olduğunu bunun hakkın olduğunı belli et. Bu şekilde bir sorunu varsa da dökülür zaten kendiliğinden.

Sen ısrar ettikçe kavga eder şimdi yüz verme öyle :KK12: Sonuçta sonsuza kadar böyle sürecek değil o yüzden kafana takmadan çözmeye çalış.
Belli ettim arkadaşım etmez miyim. Ama hep sen abartıyorsun uyuyamaz mıyım dalmışım vs. Yorgunum vs

Belli ettim arkadaşım etmez miyim. Ama hep sen abartıyorsun uyuyamaz mıyım dalmışım vs. Yorgunum vs
Allah allaaah derdi neymiş bu adamın bi de normalmiş ayağına yatıyor. Kavga edip yüzgöz olmadan hafif yollu azarla bence çocuk mu kandırıyorsun sen diye. Sonra da çok muhattap olma. İlla ki dökülür derdi neyse çıkar kokusu.

Allah allaaah derdi neymiş bu adamın bi de normalmiş ayağına yatıyor. Kavga edip yüzgöz olmadan hafif yollu azarla bence çocuk mu kandırıyorsun sen diye. Sonra da çok muhattap olma. İlla ki dökülür derdi neyse çıkar kokusu.
Öyle sıkıldım ki suçlanmaktan normalini bilmediğim için hep beni suçladı ilk zamanlar evliliğin yatar uyurdu bunu da ilk bir ay ben korktuğum için hiç olmamıştı onun etkisi devam ediyor der kapatırdı yok hergun hergun olmaz yok iki gün üst üste oldu vs. Vs. Yok sen nankörsün falan

Arkadaşlar başka akıl verecek olan yok mu üç yıllık evli arkadaşlar ilişki düzeniniz nasıl genelde kim ister bahaneler olur mu

Back