• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli arkadaşlardan yardım istiyorum

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
38
Merhaba arkadaşlar öncelikle böyle bir konuyu anlatmak çok zor ama sizlerden gerçekten yardım istediğim için yazıyorum. Benim mi düşünmediğim şeyler var acaba ne olur yardım edin. Önceki konumdanda bildiğiniz üzere 2_3haftalığına ailemin yanına tatile gitmiştim. Yani eşimle 3haftadır ayrı kaldık. Neyse evime döndüm doğal olarak eşimden ayrı bir ilgi bekledim. Eşim bizi çocukla beni alıp eve geldi inşallah maç bitmemiştir dedi ve izlemeye başladı. Bu arada iki buçuk yıllık evliyim. Sonra ben çocuğu uyuttum hadi yatalım dedi. Yakınlaşmak istedi ama olmadı. Ben şok oldum insan bu kadar süre karısından ayrı kalır da olmaz mı diye. Sonra sorun bir problem mi var diye. Senle ilgili bişey yok benden kaynaklanıyor dedi. Ama şaşkınım hiç mi hryecanlanmadı da olmadı diye.. Aklıma herşey geldi aldatılmak da dahil sordum olur mu öyle şey saçmalama dedi. Lütfen fikirlerinizi belirtin ve ne olur yargılamayın.

Merhaba arkadaşlar öncelikle böyle bir konuyu anlatmak çok zor ama sizlerden gerçekten yardım istediğim için yazıyorum. Benim mi düşünmediğim şeyler var acaba ne olur yardım edin. Önceki konumdanda bildiğiniz üzere 2_3haftalığına ailemin yanına tatile gitmiştim. Yani eşimle 3haftadır ayrı kaldık. Neyse evime döndüm doğal olarak eşimden ayrı bir ilgi bekledim. Eşim bizi çocukla beni alıp eve geldi inşallah maç bitmemiştir dedi ve izlemeye başladı. Bu arada iki buçuk yıllık evliyim. Sonra ben çocuğu uyuttum hadi yatalım dedi. Yakınlaşmak istedi ama olmadı. Ben şok oldum insan bu kadar süre karısından ayrı kalır da olmaz mı diye. Sonra sorun bir problem mi var diye. Senle ilgili bişey yok benden kaynaklanıyor dedi. Ama şaşkınım hiç mi hryecanlanmadı da olmadı diye.. Aklıma herşey geldi aldatılmak da dahil sordum olur mu öyle şey saçmalama dedi. Lütfen fikirlerinizi belirtin ve ne olur yargılamayın.
Aldatmıstır dıyemem
kendı kendını tatmın etmıştır belkı sen yokkken

Onlarda da bazı sorunlar olabiliyor hep kadınlar da değil yani.
Korkma canım başka bir şey yoktur bence.

rahat rahat p. sunu izlemiş isini görmüştür emin ol:mad::mad::mad::mad:

Takilma canim kendi kendine olmuştur niye aldatsin bizde ne korkmusuz buluttan nem kapar olduk :KK53:

yakınlasmak istedi ama olmadı demişsiniz bide esşiniz sorun benden kaynaklı demiş acaba eşinizde doktorluk bi sorun olabilir mi

Hemen aldatti durumuna girmeyin. Çok heyecan yada stres te yapmış olabilir. Daha önce de oldu demissiniz yapamam düşüncesi aklına geldiğinden olmamış tır.

Şükür yasamadim ama yani yaşansa bile aldatti diye düşünmem çok şükür kalbinizi bozmayin bu güvensizlik le evlilik zor yürür

Back