- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
ah tatlım boyle deyınce sen
ılerıde basımı cok vuracakmısım gıbı gelıyor
.
sen hayatini sabretmek tahammul etmek kacmakla kurmayi mi planliyorsun? yoksa cidden hzuurlu mutlu mu olmak istiyorsun?
bilemiyorum.. ama sizin kendi aranizdaki iliskinz bile sk sk cikmaza girerken anne meselesini kolaylikla halledebileceginizi hic sanmiyorum..
Yani sonuçta oğlu şuanda bekar olduğu için bence gelip gitmesinde büyütülecek bişey yok...
bekar oğlu varken başkalarının evine gitmesi de pek mantıklı olmaz...
maddi konularda durumu gerçekten olmasa neyse de çirkeflik uğruna yapmazlarsa çok sinir olurdum heralde...
ama sevgilinin de pek yapabileceği bişey olmaz sanırım yapmak istemezlerse...
senin ailen de yapmak zorunda değil tabiki onları kesinlikle ezdirme zaten...
bu arada masrafları senin ailenin yüklenmesini ve kendi ailesinin pek fazla bir şey yapmasını istemediğini söylemişsin. bence bu durumda sen de ailene masraf yaptırma, ikimiz de çalışıyoruz. kimsenin ailesine haksızlık etmeyelim. kendimiz yapalım herşeyi de. ailen senin için bir kenara para koymak istiyorsa koysunlar. kendine ait olarak o parayı bir kenara koy.
sert olmana gerek yok mesafe koyma konusunda. sen benim ailemi aramıyorsun, ben kendimi kötü hissediyorum aileni ben de aramak istemiyorum, herşey karşılıklı olmalı diye düşündüğünü söyle bence.
sonra istemeye gelip sizin kız hep bizimkinin dibindeydi demeye getirirler şaşar kalırsın. hiç bir şeyi tek taraflı yapma. talep edilmesine izin verme. gerekirse ayrılığı göze al çünkü sonra dengeleri tekrar yerine oturtamıyor insan. zamanında yapmadıklarını evlenince hiç yapamazsın.
Bence şimdiden mesafeni koy.
He sert ol demiyorum ama nazikce davetlerini çevirebilirsin, hepsini olmasa bile arada bir
beni yanlış anladın. ailenin durumunun kötü olup olmaması değil mesele. eğer öyle düşünüyorsan bilemem tabi ama. benim demek istediğim sürekli hakkaniyeti gözet. seninkiler yapıversin diyememesi için baştan tavrını eşitlikten yana koy. yoksa her seferinde bunlarla uğraşırsın.yani seninkiler yapamıyorsa eşitlik gereği benimkiler de yapmayacak. biz çalışıyoruz yavaş yavaş yaparız. kimse kimseye borçlu hissetmesin. vs .demek istedim. ailenin durumu iyi olsa bile ona ne yani.
yani kimin durumu iyi polemiğine girme hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?