Evli arkadaşlardan yardım diliyorum!!!

ah tatlım boyle deyınce sen
ılerıde basımı cok vuracakmısım gıbı gelıyor

.
sen hayatini sabretmek tahammul etmek kacmakla kurmayi mi planliyorsun? yoksa cidden hzuurlu mutlu mu olmak istiyorsun?
bilemiyorum.. ama sizin kendi aranizdaki iliskinz bile sk sk cikmaza girerken anne meselesini kolaylikla halledebileceginizi hic sanmiyorum..

Son düzenleme:
ah bu erkek anneleri
şimdiden çok sorun olacak gibi duruyor
eğer bilerek kötü kalple yapıyorsa Allah razı gelmesin

canım bunlar cok onemlı cumleler
ıyıce dusunmelıyım
ıste karsındakınden soguman gerekıyor
severken pat dıye koparamıyorum bağı:a015:

günaydın akadaşlar
dün akşam erken uyudum
ondan bugun için daha plan yapılmadı
bakalım belki görüşmeme gerek kalmaz

Biraz baskın biri gibi duruyor kayınvalide.
Belli ki ilerde de çok fazla görüşeceksiniz, ayrı yerlerde yaşıyor bile olsanız.
Sık sık yanınızda olacak.
Şu koşullarda devamlı onlarla vakit geçirmeni gerektirecek bir durum yok.
Arada resmi birşey bile yok.
Niye oraya gelmedin, niye buraya gelmedin ya da niye aramadın diye kimse hesap soramaz.
Sen neden böyle bir yükün altında eziliyorsun ki?
Böyle bir mevburiyetin yok birkere.
Bahanelere sığınmaktansa, kartları daha şimdiden açık oynayıp,
ben şuan için arada resmi birşey bile yokken,
böyle şeyleri normal bulmuyorum ve görüşmek istemiyorum devamlı,
dediğin anda karşıdaki sana saygı duymalı.
Daha şimdiden, ortada birşey yokken, sen benim annemi istemiyor musun,
gibi muhabbetlere giriyorsa karşıdaki, işiniz var.
İdare nasıl edilir sormuşsun ama zordur idare etmek.
Bence net tepkilerini koymak lazım idare için.
Yok aman öyle böyle kırılmasın,diyip açık olmayıp,
bahaneler uyduruyum geçsin gitsin dersen,
ilerde daha da sıkıntı olur.
Şimdiden tanısınlar seni, sen de onları tanı.
Tepkilerini gör, ona göre de karar ver.
Seni sen olduğun için ve kararlarınla beraber kabul etmeliler.
Gitmek istemiyorsan, aramak istemiyorsan yapma,
yapmak zorunda da değilsin.

bide try cım
herseyde oglunun ıyılıgını dusunen fedakar anne
ama nedense benle ılgılı bızımle ılgılı mutlulugumuzla ılgıli, konularda hep bana tezat kararları ogluna yalakalanarak ıyılıgımıze soyluyormus gıbı hep benım mutsuzlugumu ısteyen seylerı soyluyor
ustelık guya ben oglunu elıme alırım korkusundan başını boş bırakmıyor
Allah çıkarsın ne diyeyim ben razı değilim
şimdiden soğuttu beni herşeyden

Bence şimdiden mesafeni koy.
He sert ol demiyorum ama nazikce davetlerini çevirebilirsin, hepsini olmasa bile arada bir

Yani sonuçta oğlu şuanda bekar olduğu için bence gelip gitmesinde büyütülecek bişey yok...
bekar oğlu varken başkalarının evine gitmesi de pek mantıklı olmaz...
maddi konularda durumu gerçekten olmasa neyse de çirkeflik uğruna yapmazlarsa çok sinir olurdum heralde...
ama sevgilinin de pek yapabileceği bişey olmaz sanırım yapmak istemezlerse...
senin ailen de yapmak zorunda değil tabiki onları kesinlikle ezdirme zaten...

arkadaşlar evde annesi anneannesi teyzesi ve kızkardeşi var
yani kadınlar hamamı gibi
teyzesı tanısalım dememıs kı
sevgılım kendı ıstıyormus
bende dedım oyle olmaz yani
ben cok meraklı gıbı kosturup gelemem dedım
o zaman ya onların yanındayken arayıp senı tanıstırmak ıstıyorum dersen gelırım sadece gururum var yanı sonucta
bugun aksam hepsı bınıp gıdecekmıs
saat 6da bınceklermıs
bende saat 5 gıbı otobus garına gıder hadı hoscakalın der el sallarım dıye dusundum
yanı eve gıdıp oturmamda ayakustu gorusmek daha guzel dıye dusundum

bu arada masrafları senin ailenin yüklenmesini ve kendi ailesinin pek fazla bir şey yapmasını istemediğini söylemişsin. bence bu durumda sen de ailene masraf yaptırma, ikimiz de çalışıyoruz. kimsenin ailesine haksızlık etmeyelim. kendimiz yapalım herşeyi de. ailen senin için bir kenara para koymak istiyorsa koysunlar. kendine ait olarak o parayı bir kenara koy.
sert olmana gerek yok mesafe koyma konusunda. sen benim ailemi aramıyorsun, ben kendimi kötü hissediyorum aileni ben de aramak istemiyorum, herşey karşılıklı olmalı diye düşündüğünü söyle bence.
sonra istemeye gelip sizin kız hep bizimkinin dibindeydi demeye getirirler şaşar kalırsın. hiç bir şeyi tek taraflı yapma. talep edilmesine izin verme. gerekirse ayrılığı göze al çünkü sonra dengeleri tekrar yerine oturtamıyor insan. zamanında yapmadıklarını evlenince hiç yapamazsın.

canım tek başına yaşayan bekar kızı da var
kendı evlıyken 6 ayın 4,5 ayını oglunda gecırerek ozellıkle bızım gorusemedıgımızı bıldıgı halde ozellıkle durması hoş değil bence

aılemı tabıkı ezdırmek ıstemıyorum ama sevgılım pek bır ana kuzusu cıktı

canım bende aılemın durumunu acıklayacagım
hıc aılemle ılgılı maddı durumumuz kotu acıklaması yapmadıgım ıcın aılemın durumunu ıyı sanıyor
ondan pırlantanın aılesı yardım etsın e donecek olay
işte onu soylersem annesı melek gıbı ben seytan gıbı gozukecegım ne yapacagım bılmıyorum
en ıyısı mesafeyı sevgılımle her konuda koyup herseyde kız evı naz evıne dondurmek olay

Bence şimdiden mesafeni koy.
He sert ol demiyorum ama nazikce davetlerini çevirebilirsin, hepsini olmasa bile arada bir

bende koymak istiyorum
belki kadını sevecektim ama şu an kendınden soguttu beni maalesef
Allah'ım nolru yardım et
şu kadın yuzunden sevgılımden vazgeçmek üzereyim

beni yanlış anladın. ailenin durumunun kötü olup olmaması değil mesele. eğer öyle düşünüyorsan bilemem tabi ama. benim demek istediğim sürekli hakkaniyeti gözet. seninkiler yapıversin diyememesi için baştan tavrını eşitlikten yana koy. yoksa her seferinde bunlarla uğraşırsın.yani seninkiler yapamıyorsa eşitlik gereği benimkiler de yapmayacak. biz çalışıyoruz yavaş yavaş yaparız. kimse kimseye borçlu hissetmesin. vs .demek istedim. ailenin durumu iyi olsa bile ona ne yani.

işte canım o aılemın durumunun ıyı oldugunu dusunup senınkıler yardım eder dıe dıle getırıyor
ama kendı aılesıne toz kondurmuyor onların durumu kötü diyor, ama kadın sürekli gezme tozma yeme içme de , ama adları durumları kötü oluyor ben anlamadım bu işi

senin sürekli her şey eşit demeden bu durumdan kurtulman mümkün değil işte. maddi manevi eşitlik istemen lazım. ben hatta önce eşit diye başladım ve şu anda benim annem evdeyken bana yardım ediyor, senin annen misafir oluyor o yüzden benim annemin daha sık gelmesi normal diyorum ve görüyor öyle olduğunu durumu kabul ediyor.

evet genel bır konusmada hersey esıt dıye bende konusmalıyım
ama bu gelıp kalmasını ıstemedıgımı nasıl soyleyebılırım ki off ne zormus
sonra pırlanta evlılıge nıye karsısın nıye ıstemıyor işte bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…