Evli arkadaşlardan yardım diliyorum!!!

Canım düşünemiyor işte insan
ilk başlarda arkadaşlarıma anlattıgımda ailesi uzakta diye
herkes ne kadar şanslısın dıyordu
sımdı herkes bu kadın baş ağrıtır dıyor

acaba ben boyle kalma etme olayına cok alıskın olmadıgım ıcın benı daraltcagını mı soylesem o zamanda cok erken mı tepkı cekmıs olurum?

valla canım bunlar çok önemli konular, kesinlikle sevgiline bu konu hakkında ne düşündüğünü sormalı ve kendi fikirlerini söylemelisin, ortak yol bulursanız ne güzel

yoksa valla biliyosun bir derdim var bölümünü, okuyosun, sürekli görümcen ve kaynanandan dert yanma ihtimalin var gitmiyolar diye burda

yani herkezin annesi cnm yaa
bu sefer o dicekki şimdiden benim annemi istemiyor
bence sen kendi içinde karar ver.

bide sen kafana ohh uzakta rahat olucam diye yerleştirmişsin şimdi gelince sürekli bide yatılı olunca tabi kafana takılıyor
anlıyorum seni ama karar senin tabi.

canım ben yokken yılda bır defa gorusup ben varken 6 ayın 4,5 ayını burada gecırınce ınsanın aklına takılıyor tabı
sevgılımın annemın sana ne zararı var dıyecegınden emınım, cunku ıyılık melegı gıbı dolasıyor ortada

evlilik için ciddi ciddi bir oturup konuştuğumuz zaman bu konuyu paylaşmalıyımn sanırım

nasıl açacağım tepki çekmeden bilemiyorum ama

hele evlenince anneler dahada bi ortaya çıkıyor cnm
çok iyi düşün taşın.
ilerde sorun yaşama.basit bi sebep görünsede önemli bişey.

lifecity cim
o donem senın askerınde benım askerımde sırnaktaydı
ben o sevgılımden ayrıldım
sımdı bu baska ılıskım

ay sevgılımde sorun cıkmasın hayat guzel gecsın modunda bırı
annesıde o huyunu bıldıgı ıcın melek mukemmel anne, aman sımdıden gelın adayını seven anne moduna gectıgı ıcın evrdıgı zararlar goze gozukmuyor
ben oturup konussam ben sorunlu olacagım
ıstıhareye mı yatsam dıye az gecırmedım aklımdan

anladım cnm hyrlsıı olsun.

yani şimdi ayrılsanda biri sorsa şeymi diceksin
işte biz ilerde evlenicez annesi şehir dışından sürekli geliyor ya bizde kalırsa diye ayrıldım demekte saçma olucak.
eğer tek sebep buysa saçma olur ayrılmak.
başka bi probleminiz varmı?

annesinin hareketleri pek normal değil evt ama...sonuçta kimle evlenirsen evlen ailesiylede evlenmiş kadar oluyosun...bu bi gerçek...senin annenin nezman gelip gelmiceğine sevgilinin karışamicağı gibi seninde karışma gibi bir lüksün olmicak..ama bu gelip gitmeler sıklaşıp sizi boğucak şekilde oluyosa yeni sorunlarda doğucak demektir...o yüzden sevgilinle bazı sorunlarını konuşup arayada bir mesafe koyman gerektiğinden yanayım...evt ailesiyle aran çok iyi olmalı ama aşırısıda bir zman sonra insana huzursuzluk vermekte bana göre...iyi düşün kararlarını ona göre al derim ben

canım aslında bız ıyı anlasıyorduk
sonra bır bozulma yasadık, gerek benım abarttıgım konular ya da onun hatalı oldugu seyler duzeldı dıyebılırım
şimdi annesının bu bızı bırakmaması buyuk sorun bence
6 aydır da rahat bırakmadıkları ıcın yuzde yuz duzelttık dıyemem
bıraz kendı basımıza olup anlasıp anlasamadıgımıza bakmamız gerek kı
aıle gıbı faktorlerle bas etmek ıcın yuzde yuz emın olalım

bu arada eskı forumdakı nıckımı hatırlayamadım canım ama senınkını hatırladım kendıme ınanamıyorumkaydirigubbakcemile2

alla seni:) neyse snn eski forumluk iş bitmiş zaten:)

o zaman siz biraz görüşmeyin biraz düşün taşın
yani yapıcak bişey yok.

ama bi arkadaş daha demiş kimle evlenirsen evlen ailesiylede evleniyorsun.
bunu en başta kabullenmek lazım cnm.
her ailenin kendine göre huyları vardır
kimse kendi ailen gibi olamaz, kendi ailen gibisini bulamazsn.
işte bu yüzden diyorlar ya bütün çileyi kadınlar çekiyor diye.maalesef bu konudada bu böyle oluyor.

dua et tatlım benım ıcın lutfen:1hug:
benım aklım su an bana yetmıyor
bazen o kadar ıyı anlasıyoruz kı tamam dıyorum
ama bunlar cıkınca umutsuzluk saıryor her tarafı

sağol canım
bu dualara ıhtıyacım var
yasımdan dolayı herkes ve ılıskı 1,5 yıllık oldugu ıcın artık herkes sıkıstırıyor benı sıkıldım yanı karar verememekten

işte sanırım o restı cekecek kadar guclu degılım
ama bı yandan bu ıskenceyı cekmek ıstemıyorum
evet kadın oglunun pesıne dustu resmen

işte bende konusup aklımdakı sorunları cozmek ısterım ama nasıl acacagım
nasıl tepkı gormeden konusacagım aklımda bu sorular var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…