• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ama onu aklimdan bir türlü cikaramiyorum

bunu yazmistim :
bu yazmicakdim önemli oldunu düsünmedim ama belki , düzgün yorum yapmak isteyenler icin yazcam, gecen bana facebook dan yazdi ve bir ay sora avustralya gelip görüsmek istedini söyledi. ben ona yazmadim, bana tekrar numarasini verdi ve istedin zaman ara dedi. buyrun simdi benim sucum ne? evet ilgi duyorum saten esile arkadasim dedi , ayri yasiyorlar gibimis.

Yahu sen o söylediğine ne bakıyorsun? Hepsinin söylediği şey bu zaten. Ayrı yaşıyorum veya mutsuzum arkadaş gibiyiz aramızda bişey yok. Adam nikahlı! Boşansın da öyle konuşmaya başla!

size son gönderdimi okumadiniz galiba
Okudum ve yorum yaptım. Iki kere okudum hatta alıntı yapıp, yazdığınız için.
O konuşmadan sonra adam sizle konuşmayı kesmiş, artık istemiyor ki adam sizi, yoksa yazardı ya da arardı ya da kalkar gelirdi yanınıza. Eşinden yana tercihini kullanmış, yuvasını yıkmak istemiyor bunların hiçbirini yapmadığına göre; ama siz mücadele etmek istiyorsunuz, bu bilfiil yuva yıkmaya uğraşmak oluyor artık. Mademki ben kimsenin yuvasını yıkmam, bu hakaretleri hak etmedim, siz kötü kalpli gördüğünü yaftalayan kadınlarsınız, adam yıkarsa yıkar yuvasını diyorsunuz, adamın size gelmesini beklemeniz gerekmez mi?

Adamın aklını karıştırma bekar adam mı kalmadı[/QUO
Okudum ve yorum yaptım. Iki kere okudum hatta alıntı yapıp, yazdığınız için.
O konuşmadan sonra adam sizle konuşmayı kesmiş, artık istemiyor ki adam sizi, yoksa yazardı ya da arardı ya da kalkar gelirdi yanınıza. Eşinden yana tercihini kullanmış, yuvasını yıkmak istemiyor bunların hiçbirini yapmadığına göre; ama siz mücadele etmek istiyorsunuz, bu bilfiil yuva yıkmaya uğraşmak oluyor artık. Mademki ben kimsenin yuvasını yıkmam, bu hakaretleri hak etmedim, siz kötü kalpli gördüğünü yaftalayan kadınlarsınız, adam yıkarsa yıkar yuvasını diyorsunuz, adamın size gelmesini beklemeniz gerekmez mi?
esinden yana tercihini yapsaydi neden bunu söylesin lütfen bir düsünün, ben sansimi denicem

Yahu sen o söylediğine ne bakıyorsun? Hepsinin söylediği şey bu zaten. Ayrı yaşıyorum veya mutsuzum arkadaş gibiyiz aramızda bişey yok. Adam nikahlı! Boşansın da öyle konuşmaya başla!

Aşağıda cevabını vermiş, nikahlı mikahlı, uzak duruyor filan bakmıyor bak:

sorunuz amacim ne oldunu sordunuz? ben bu adama ilgi duyorum ve baglanti kurcam bu karari aldim bu yazilardan sora

Umarım fakedir ve bizi bi güzel kekliyordur diyorum, "Evli adama yaz tabi cağnım nolcak" yorumu bekleyip bunu alamayınca, bu kez "İnadına ariycim burada yazılanlardan sonra"ya bağlayacak bi iqya inanmak istemiyorum. :)

Senin kafan iyi mi evli barkli adamla ne işin var?Hayır biraz empati yapsan..Benim eşimi dışardan birinin ayartmaya çalıştığını düşünmek bile istemiyorum.Adam da sütten çıkmış ak kaşık değil o ayrı..

bakin ben en son kisiyimdir insanlarin yuvasini yikilmasini isteyen, konu buda deyil ben bu adamla yeni tanimiyorum internetden, bir gurupda tanistik, ilgi alanlarimiz aynidi, ve bu yukardaki yazdim sohbetden once , aklimin ucunda bile yokdu

En son insansan şayet ne işin var evli barklı adamla? Adam sana yazmıyor sende halaaaa kanırtacak mısın?

Senin kafan iyi mi evli barkli adamla ne işin var?Hayır biraz empati yapsan..Benim eşimi dışardan birinin ayartmaya çalıştığını düşünmek bile istemiyorum.Adam da sütten çıkmış ak kaşık değil o ayrı..
neden öyle diyorsunuz, yanlis evlilik yapmis olamaz mi ?

esinden yana tercihini yapsaydi neden bunu söylesin lütfen bir düsünün, ben sansimi denicem
Onu dediğinde sizinle konuşuyordu, sonrasında konuşmayı kesmiş, artık tercihi yuvası olmuş. Konuşmayı kesmek demek artık seni istemiyorum demek. Sizi istemeyen bir adam için şansınızı denemeniz buradaki hanımların size yuva yıkıcı hakaretlerini doğrular ve biz zaten demiştik sizin böyle bir kadın olduğunuzu, hak etmesen etmezdik o hakaretleri diyip, haklı çıktıklarını düşünürler. Karar ve seçim sizin. Öyle bir niyetiniz olmadığını da burdakilerin size iftira attığını da kanıtlamak sizin elinizde.

yarin aricam saten adami cok merrak ediyorsaniz sorayim. kararim kesinlesti herkese cok tsk ederim. ask maalsef laf dinlemiyor :-) iyi geceler .
Evet evet evli bir adama aşık olmuşsunuz tebriiikk ediyorum sizi. Allah akıl versin sizin gibi düşünenlerde tükenerek bitsin.

merhaba arkadaslar,

ben 32 yasinda bekar kendi ayaklarimin üstünde duran insanim. bundan 4 ay önce internetde birile tanistim, daha dogrusu saten instagram üzerinden konusuyorduk ama o gün baya uzun sohbet ettik, kendisi evli ve esile mutsuz oldunu söyledi. hic yüze yüze görüsmedik ama hep ilgi duydum ona. bana sordunda hayatinda biri varmi diyince , hayir dedim, buna sevindini soyledi. sora bana mesajlar atti, beni cok begendini. ama 1 ay sora hic birsey gelmedi. ve halen de öyle. ama maalesef aklimdan hic cikmiyor, biliyorum evli oldunu ve yanlis oldunuda cok iyi biliyorum kendime kiziyorum ama aklimdan birtürlü cikmiyor. kendisi fazla sohbet eden biri deyil, bilmiyorum neden birden boyle oldu. sizce ona acik acik sorayimi?
Saten değil zaten
Sora değil sonra
Eşile değil eşiyle
Birile değil biriyle
Oldunu degil olduğunu
Sevdini değil sevdiğini
Sordunda değil sorduğunda
-da, -de kullanimina girmiyorum bile..
Içim şişti..

Ayrica, ayaklari uzerinde duran biri olmak icin akli basinda olmak gerekiyor azicik da olsa.. Meslegi olup para kazanan insan sadece gecimini sagliyordur, ayaklari uzerinde "sağlam" duran biri değildir..
Aklinizi basiniza toplamakla baslayin bence işe..

Evli adamlar hep aynı şeyi söylerler. mutsuzum boşanıcam ev arkadaşı gibiyiz vs. Bu laflara aldanmayın lütfen aklınızı kullanın. Anlıyorum etkilenmişsiniz ama sonra üzülen siz olursunuz. Hazır o sizi aramıyorken bence siz de kendinizi çekmeye çalışın bu işten. Naçizane tavsiyem.

Onu dediğinde sizinle konuşuyordu, sonrasında konuşmayı kesmiş, artık tercihi yuvası olmuş. Konuşmayı kesmek demek artık seni istemiyorum demek. SizI istemeyen bir adam için şansınızı denemeniz buradaki hanımların size yuva yıkıcı hakaretlerini doğrular ve biz zaten demiştik sizin böyle bir kadın olduğunu, hak etmesen etmezdik o hakaretleri diyip, haklı çıktıklarını düşünürler. Karar ve seçim sizin. Öyle bir niyetiniz olmadığını da burdakilerin size iftira attığını kanıtlamak da sizin elinizde.
ben insanca burda akil danistim, hakaret asaglici kelimler yedim, onu diyenler karakterini belli etti, simdi siz gercekten ben böyle insanlara birsey mi kanitlamak zorunda oldumu mu düsüniyorsunuz? hayir kesinlikle, düzgün yazana saygim var okadar

Back