kendi yazdiginizi farkedemiyecek birisiniz o halde, yukaridaki alintiya bakarsaniz, surekli bir akil verme modundasiniz..
kimsenin sizin akliniza ihtiyaci oldugunu dusunmuyorum..
tespit yapmak farklidir, insanlarin ozellerini elestirmek baskadir ! ve evleri insanlarin mahremleridir. onlar istemedigi surece biz elestiremeyiz !
Akil veremeyiz, kapali olsun,tabak canak sergilemesinler seklinde, nedir bu yahu? bizler yapmiyoruz bu elestiriyi, ne mezunusunuz merak ettim? herneyse .. tespitinizi yapar cekilirsiniz, ama siz bilakis herkesin evine soyleyecek birseyler bulmussunuz masallah, ne evlerinin m2, ne tarzlari birsey birakmamissiniz.
ne doluymussunuz meger..
soylediginiz gibi herkes birbirine saygili olsun , yerini haddini bilsin..
yoksa biri cikar sizin evinizin goruntulerini istiverir, bir uzmanda cikar yorumlar , nereye saklanacaginizi bilemezsiniz
ve uzmanlik kisminida seve seve ustlenebilirim haberiniz ola ![/QUOT
ben bu işin uzmanıyım vs gibi laflarla yanı içmimar oldgnuzu düşünrek bu konularda kesinlkle en doğru bilgiye sahip oldgnuzu düşünerek olayı tarışma boyutuna ceviren sizsizniz..ne meznu oldgmu niçin merak ettiniz keza ben sizin içmimar oldgnza asla ınmıyorum yazdıklarııza bakılırsa..burası halka acık bir forum ve herkes kendi düşüncelerni yazabılır ,burda o kadar kişi knedi düşüncelrini yazdı benim yazdgım yazıya fakat sadece siz akıl verdgmı düşündünüz...kimseye helekı hıc tanımadgım ınsanlara akıl vermek gibi bir derdim yok keza suanda sizin bana yazdıklarınıza bakılırsa bana akıl vermeye ve ezmeye calısır gibi bi hal söz konusu
hepsini geçtim bu konuda ne derece dolu oldudugumda sadece beni ilgilendirir...evimin resimlerini zamanı geldiğimde koyarım eleştiren elştirir beğenen beğenir...fikir alan fikir alır....asla fikrim olmadgı hiçbir konuda yazı yazmam ve kendimden emin konusmam...son olarak merakınızı gidermek için yazayıım resim öğretmenliği mezunuyum,ayrıca istasyon sanat akademisinde 1,5 yıl içmamarlık ve endüstri ürünleri tasarımı eğitimide aldım...bu konuda uzman oldugunuzumu düşünüyorsunuz gerçekten öncelikle isim yapmanız gerekir en azından...sizin yaptıgınız eleştiriden ziyade karsısındakını ezmeye çalışmak olur keza yazdıklarınızda çok rahat bu anlaşılıyor...
şimdiden söyliyim klavyem bozuk oldugu için bazı harfler yanlış yazmış olabilirm...