EVLENMEYİ KABUL EDEYİM Mİ ETMİYEYİM Mİ ?

Adam ne derse yapıyorsunuz,6 yıl öncede yapmış, öncesinde ailesi için kapanmış birisiniz Hayatınız hiç bir zaman sizin olmamış hep birileri istedi diye yapmış.Kimse ne istiyorsun diye sormamis ama yazık sizde hiç kendinize sormamis, yazık etmişsiniz . Ağlayın ama erkek için değil size reva görülenler için,insan yerine konmadiginiz Şekil verilen bir obje,mal gibi gördükleri için.Ama eminim istediğini yapıp evlenip bu hayatı kendinize siz zehir edeceksiniz........Evlenmek , erkek önemli kolay kolay bulunmuyor.......

evlenip evlenmemenize bir sey diyemem sebep olamam ama lutfen allah rizasi icin disimi sıkıyorum demeyin cünkü allah boyle bir tesetturden razi degil bunu sizin iyiliginiz icin soyluyorum ola ki belki bilginiz yoktur diye.
Diger yandan eger ayrilmak istiyorsaniz 6 yilim gidecek diye dusunmeyin inanin simdi ayrilmak kolay evlenince zor. Esinle aranin bozulmasi sevgilinle bozulmasina benzemez. Bunlari iyi tart

Kötü kapalı nedir tam olarak? İyi insan, kötü insan kavramlarını anlıyorum. İyi anne, iyi baba, iyi eş, iyi arkadaş, iyi çalışan... Ama kötü kapalı doğru bir ifade mi? Ben dinsiz, imansız bir insanım. Ama inançlıyken de özellikle kadınların dini bir simge, şablon haline getirilmesine tamamen karşıydım. Hoş, ahlak, namus ve din dendi mi bunun örneği mutlaka kadın olmalıdır bizim gibi toplumlarda. Kendim çok sade basic giyinen bir kadınım. Ama açık ya da kapalı, şıkır şıkır giyinen tüm kadınlara bayılırım. Çok da takdir ederim kendileriyle ilgilenmelerini. Herkesin inancı kendine, giyimi kendine. Hesap verecekse de Allaha verecek. Bizlerin yargılamaya, etiketlemeye ne hakkı var?

Baslıga geldım konuya kısa bı goz attım, evlenme, yasında kucuk zaten kısıtlama kendını bu herife

Katılıyorum, bende zorla kapanmıstım aradan kac yıl gectı sevmek yerıne sogudum dahada

Ayrıl, evlenme asla. Yarın öbür gün seni evden bile çıkarmaz bu. Kendine yazık etme çok gençsin hayatı istediğin gibi yaşa.

Hayat senin hayatın ve bu hayatı başkasının istekleri doğrultusunda yaşarsan, ömür boyu mutsuz olursun!

Helal olsun diyecek pek birsey yok. Ailenin önüne getirmeden önce gereken sekile sokmasi lazim. Sohbetli dügünü felan mecbur kabul edecek . Bunun önceleri bunlar
Neden yok?Adam şekile girmiş,sohbetli düğün isteyebilir.Bunu isteyip kabul eden kadınlar yok mu hiç?Evlenmeden önce açık oynamış,evlendikten sonra sürpriz yapmamış ki.Bu istekleri doğrudur yada yanlıştır,herkesin tercihi

Kendisi istedigi gibi yasasin. Ama kizlarin duygularini istedigi kaliba sokmak icin santaj malzemesi olarak kullanmasin. Mesele o. Kaldi ki kizin giydigi papuca karisma hakkini görüyorsa dini öne sürüp, o zaman "sevgili" ile senelerce öylesine gezmemesi gerektigini bilecekti. Ama orda nedense problem yok. Kizin giydigi babetde var

Ne kadar sacma ve toxic bir iliskiniz varmis. Iliskide en cok seven ve kaybetmekten korkan kaybediyor mantigi. Adam sizi terbiye ediyormus, neden boyle biriyle beraber olmak istersinki hic anlmam? Eger kendin olamayacaksan mutlulukmu olur? Adam her istedigini yapsin sizde köle gibi onun buyurdugunu yapin oohh ne ala memleket. Bence bu beyi hemen engellemelisin.

Konu sahibi yazmış o sıfatı, ben değilki.
Ben tırnak içinde kullandım zaten ona atıfta bulundum.
Bana göre kötü kapalı yok.
Kapalı kelimesinden haz etmem zaten.
Ben örtülü veya tesettürlü derim.
Sanırım "kötü kapalı" sevgilisinin istemediği gibi giyinenler.Kot pantolon giyen, kısa tunik giyen, başında örtü olan ama makyajlı olan vs
Buna diyor kötü diye.
Yani ben öyle anladım.
Herkes her şeyi yapabildiği ölçüde yapsın banane
Ben kendime bakarım.
Ha, tesettür benim inancımda mühimdir, bu bakımdan tesettüre saygı beklerim isterim ama kimsenin yakasına yapışmam ne istiyorsa giysin insanlar valla çok saçma.
Erkekler önce kendine baksın. Sonra bizim örtümüzü dert etsinler. Yetti bu düzen.

Kızım deli misin kaç kurtul.

Ne derse yapmış işte adamı kaçırmamak için, gak dese su guk dese et. Emek bu.

Ne derse yapmış işte adamı kaçırmamak için, gak dese su guk dese et. Emek bu.

Ne saçma işler ya. Sevgililik dedigin gezdigin tozdugun eglendigin bir evre yani, evin ayri yurdun ayri.
Haftada bilmem kaç cikar bir kac saat takilirsin, nebileyim tatile gidersin belki bu yani.
Sacini supurge etmeyi nasil başariyorlar şu dönemde. Ben 8 senelik evliyken bu kadar emek emek diye ağlamam.

Hiç mi kendinize saygınız yok ?
Bu adama neden bu kadar taviz verdiniz ?
Sevgi bu değil....

Bi tane dini grup vardı Facebookta yıllar önce, kadınların pardesüsündeki kuşağa kadar laf edince koptum, sen bi yerlerini pestile çeviren kotları giyerken iyi, git giy şalvarını cübbeni sonra dil uzat demiştim de, hölölölö gibi bi şeyler dediydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…