EVLENMEYİ KABUL EDEYİM Mİ ETMİYEYİM Mİ ?

Yol ver gitsin. Babet giymeyeceksin, far yok ama rimel serbest. Bu nedir ya. Marka ismi de verseymiş paşam. Nars'tan rimel serbest ama Mac yasak. Sneaker sadece siyah renk. ajşajra. Akıl tutulması yaşamalık, kendini seviyorsan kaç, böyle bir adamla mutlu olma ihtimalin 0.

bir de lütfen şu emek verme olayını demeyin ya. Benim de 3 yıllık sevgilim var emek falan vermiyorum. Ben kendi hayatımı kendi istediğim şekilde onunla beraber yaşıyorum, yani ilişki kolay birşey aslında, neden tuğla taşımak olarak lanse ediyorsunuz ki? İlişkide emek verilmez. Bir de yazdığınız kötü kapalılardan değilim lafı çok çirkin. Ben açık bir kadınım ama iyi kapalı, kötü kapalı ne demek. İnsanları böyle kategorize etmek ne kadar yanlıs, ne kadar saçma. Kişi ne istiyorsa, nasıl istiyorsa öyle giyinir, bunun iyilik kötülğkle alakası yok. Sizi geliştirecek insanlarla beraber olun, dibe çekecek değil

Ah ahhh iyiki kaçmamışım

Güncellemeyi görüp üzüldüm umarım iyisindir canim benim umarim iglesip mutlu bir yuva kurmuşsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…