Evlendikten sonra ogullari kiymete biniyorBen 39 yaşında 17 senelik evli bir ablanız olarak diyorum ki,sakın ha sakın eşinizin ailesi ile,değil aynı evde aynı sokakta bile oturmayın.biz aynı binada oturuyoruz bu da yetmezmiş gibi eşim babasının yanında çalışıyor.ve biz eşimle ne kadar iyi anlaşsak da her sene büyük bir aile kavgası çıkıyor (daha doğru babasıyla kavgalar çıkıyor)en sonuncusunu bu cumartesi yaşadık.illa bir anne babayla yaşayacaksanız kendi anne babanız la yaşayın.
Edit:kendi anne babanız la yaşayın derken hiç evlenmeyin demek istedim.evlendikden sonra onlarla yaşayın demek istemedim.yanlış anlayanlar olmuş.
Ev verdik is verdik diye..oraya gidemezsin onu alamazsin ben gel dedigimde geleceksin git dedigimde gideceksin benden habersiz nefes almayacaksin..demek ne kadar dogru?öcümü bu aileler ya herkes kaçma derdinde...sınırlarınızı çizmeyi bilirseniz, kimseden zarar görmessiniz...aile size iş vermiş, ev vermiş daha ne istiyorsunuz..kendi ayaklarınızın üstünde durabilseydiniz, bağımlı kalmazdınız kimseye...bnce kaçmak yerine kıymet bilin.
çevremde 1 tane o şekil kaynana yok doğrusu..tam tersi, hepsi gelinden korkuyor:)Ev verdik is verdik diye..oraya gidemezsin onu alamazsin ben gel dedigimde geleceksin git dedigimde gideceksin benden habersiz nefes almayacaksin..demek ne kadar dogru?
Bu sekilde yapan kv kp ler var.
Duyuyoruz malesef
çevremde 1 tane o şekil kaynana yok doğrusu..tam tersi, hepsi gelinden korkuyor:)
demekki sende korkutmuşsun kaynanayı :) şaka bir yanada, eğer bir yerde anlaşmazlık varsa, bu karşılıklıdır diye düşünüyorum...Allah allah cevrendki butun kv ler gelinden korkuyor mu?
Guzel valla sevindim biraz.
Burda cok kotu kv ler okuyoruz cunku
Imza; kv ile cok iyi anlasan bir uyeyim
Benim kayınvalidemde öyle annem hiç ilgilenmedi kayınvalidem herşey yaptı maddi manevi bizim gibi istisnalarda varValla ben kendi ailemin yaşadığı şehirde yaşamaktansa kayınvalidemle aynı şehirde yaşamayı tercih ederim. Maalesef annem beni yordu ama kayınvalidemden 3 yıldır hayır, iyilik, merhametten başka bir şey görmedim. Allah herkese benimki gibi kayınvalide nasip etsin.
Şanslıyoz ama bizim de imtihanımız kendi ailemizle demek ki?Benim kayınvalidemde öyle annem hiç ilgilenmedi kayınvalidem herşey yaptı maddi manevi bizim gibi istisnalarda var
Cok haklisiniz sizin soylediklerinize eklemek istedigim. Erken evlenmeyin. Is guc sahibi olun, koca her yerde var. Bir kee 25 i gececeksin ve ekonomik ozgurlugunu alacaksin.Ben 39 yaşında 17 senelik evli bir ablanız olarak diyorum ki,sakın ha sakın eşinizin ailesi ile,değil aynı evde aynı sokakta bile oturmayın.biz aynı binada oturuyoruz bu da yetmezmiş gibi eşim babasının yanında çalışıyor.ve biz eşimle ne kadar iyi anlaşsak da her sene büyük bir aile kavgası çıkıyor (daha doğru babasıyla kavgalar çıkıyor)en sonuncusunu bu cumartesi yaşadık.illa bir anne babayla yaşayacaksanız kendi anne babanız la yaşayın.
Edit:kendi anne babanız la yaşayın derken hiç evlenmeyin demek istedim.evlendikden sonra onlarla yaşayın demek istemedim.yanlış anlayanlar olmuş.
Benim durumum çok vahim aile konusunda Allah büyük ama ben çocuğumu yaşadığım hiç bşyi yaşatmıcam bundan Eminim cok mutlu bir cocuk yetiştirmek istiyorumŞanslıyoz ama bizim de imtihanımız kendi ailemizle demek ki?
Eşimin ailesi de benim ailem de aynı şehirdeler.Su an gorev nedeniyle baska sehirdeyiz ama orada satin aldigimiz bir ev var . Tam olarakO nasil oluyor mantik error Verdi :)))
Ne yaşadın bilmiyorum ama aynı şehi ben de ahdettim. Ben psikolojisi bozuk bir insan olabilirdim fakat kendimi eşim ve ailesi sayesinde tedavi ettim. Artık gayet iyiyim ve asla çocuğuma bunları uaşatmıycam, o mutlu bir ailede büyüyecekBenim durumum çok vahim aile konusunda Allah büyük ama ben çocuğumu yaşadığım hiç bşyi yaşatmıcam bundan Eminim cok mutlu bir cocuk yetiştirmek istiyorum
Evet cnm bende öyle düşünüyorum çok mutlu yetiştircem benim eksik olduğum herşeyi o görecek maddiyi gectimde bi çocuğun sevgisiz büyümesi kadar acı bişey yokNe yaşadın bilmiyorum ama aynı şehi ben de ahdettim. Ben psikolojisi bozuk bir insan olabilirdim fakat kendimi eşim ve ailesi sayesinde tedavi ettim. Artık gayet iyiyim ve asla çocuğuma bunları uaşatmıycam, o mutlu bir ailede büyüyecek
32 de evlendim 33 de doğursaydım 53 yaşında ki o yaşlar artık gençfazla gec evlenmekte iyi birşey değil... sonuca gec anne oluyorsun 50 yaşında ergen cocuklarla uğraşmakta kolay değil. En güzel ne cok erken nede cok gec tabiki herşey kısmet.
Benim tavsiyem de, ev işlerinden anlayan, bakımlı, iyi bir mesleği olan, güler yüzlü, merhametli biriyle tanisirsaniz kardeşiyle de beni tanıştırın
benim onerim de hali hazirda evli veya partneri olanlara gelsin,
erkek cocuk dogurmayin
zira sirf erkek anasi babasi oldugunuz icin hakaretlerre maruz kalabilirsiniz.
o zaman;
let the linc begin
1.Evinizde Rahat Etmek mi Istiyorsunuz? Uzak Durun!
2.Heran Kapı Calcak Die Tedirgin Olmak Istemiyor musunuz? Uzak Durun !
3.Kendilerine Her Misafir Geldiğinde, Sizide Cagırmalarını İstemiyor musunuz? Uzak Durun !
4.Size Her Misafir Geldiğinde Onlarında Size Koşarak Gelmesini Istemiyor musunuz? Uzak Durun !
5.Sürekli Nefeslerini Ensenizde Hissetmek Istemiyor musunuz ? Uzak Durun!
6. Eşinizle Gezmelere Gitmek Istediğiniz de Sürekli Sorgulanmak Istemiyor musunuz? Uzak Durun!
7.Sizden Sürekli Hizmet Beklenilmesini Istemiyor musunuz? Uzak Durun !
8. Aranızda ki Saygı Sevgi Bitsin Istemiyor musunuz ? Uzak Durun!
Bu Maddeler Uzar Gider Ama Bazen Bir Musibet Bin Nasihat dan Iyidir. Yaşamadan Insanoğlu Anlamıyor Hiçbirşeyi. Karsınızdakiler Dünyanın En Iyi Insanları da Olsa, Arada Mesafe Olması Herzaman Iyidir. Insan Yeri Geliyor Kendi Ailesiyle Bile Anlaşamıyor, Gerisini Siz Düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?