Evlenmeyi düşünen genç kızlara abla tavsiyesi.

Benim tavsiyemde kesinlikle o uzulmesın dıye kendınızdan tavız verıp kendınızı üzecek sekılde onun dedıklerıni uygulamayın. Bireysınız kendı kararlarınıza saygı duymayı öğretin. Bi yerden sonra sizi insan yerine koyamamaya başlıyorlar. Kendı evinize karısmasına asla izin vermeyin

Katılıyorum es orta yolu bulunca sorunlar aza iniyor.Benm evliligimin başlarında k.ve ve görümce çok müdahalede bulunuyorlardi lüzumlu lüzumsuz.Birkaç kez büyük tartışma yaşadık ben tepki veriyordum sinmiyordum.En sonuncusunda ayrılmaya kalkmistim ciddi ciddi.Sonra eşim ailesiyle konuştu vs bidaha bizle alakalı saçma sapan mudahalelerde bulunamadilar şuan mas.iyi gidiyor.Herkes haddini bilince hiçbir sorun olmuyor.

İşte bu birincisi yalan. Ben de öyle düşünerek evlendim tam tersi çıktı :) onlar iş yapmasın, yorulmasın, bana gelince sen de ne zaman gelsem oturuyorsun :s el kozıyım ya batıyorum adama. İkinci madde çok doğru katılıyorum

Önyargılı olmamak hayatın her alanında olması gereken bir şey.
Evlenmeden önce burada eş ailesi hk yüzlerce konu okudum. Çoğunda ön yargılı olmamak lazım gibi yorumlar yazardım. Evli olmadan başına gelmeden insan anlamıyor. Umarım ne demek istediğimi anlamak zorunda kalmazsınız. Dikkatli olmakta fayda var.

Eşim istisnasız her konuda bana destek olur
Zaten babasıyla da çocukluğunda beri hiç bir iyi diyaloğu olmamış.evimizin içine fiili olarak karışmıyor ama çenesi de durmuyor.ve tabii işle alakalı memnuniyetsizlikleri de bitmiyor.

haklı olabilirsiniz kendinizce ama ben bu genellemeye katılmıyorum ben 25, eşim 28 yaşında, 15 aylık evliyiz kendi aileme de eşimiz ailesine de çok çok yakınız ama avantajından başka hiçbir dezavantajını yaşamadım karakter, kişilik, insanlık meselesi Rabbim Allahtan korkan insanlarla karşılaştırsın.

12 yillik evliyim. Dileginiz icin tesekkur ederim. Karsilikli saygiyi asla bozmadigimiz bir iliskimiz var. Ayni sokakta oturuyoruz. Hatta ikinci dogumuma girerken esime " Bana bir sey olursa cocuklarim annene emanet" demisligim vardir.
Insanlara sans vermek lazim. Baktiniz olmuyor gobegimiz bagli degil. Aslinda evlenirken evlendigimiz insanin hatalarini gormezden gelmek, canimizi yakan davranislarini aska baglamak cok daha buyuk bir hata oluyor. Karsimizdaki insanin mayasi ailesini anlatir bence. Is ki ama cok asigim/ cok iyi bir insan diye diye aci geleni yutmayalim.
Sevgiler.

öcümü bu aileler ya herkes kaçma derdinde...sınırlarınızı çizmeyi bilirseniz, kimseden zarar görmessiniz...aile size iş vermiş, ev vermiş daha ne istiyorsunuz..kendi ayaklarınızın üstünde durabilseydiniz, bağımlı kalmazdınız kimseye...bnce kaçmak yerine kıymet bilin.

Sınır tanımaz özellikli olanları napcaz :)) konu sahibi zaten kv ile güzel anlaştıklarını yazmış zaten

Ciddi misin ya,bak ben 17 senede bunu anlamışım.oglunu okutmamış ondan ayrı bir işte çalışıp meslek sahibi olmasına izin vermemiş.evi yaptığı araziyi iki evladı sayesinde aldığını kendi söylemiş bir adama şükran duymak mantıklı değil bence.ayrica biz zaten çizdiğimiz sınırların aşılmasına engel olduğumuz için sorun yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…