- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
Kendini bilen erkek annesiyimKayınvalideleri teste tabi tutmak. (Sadece erkek anneleri değil ama özellikle erkek anneleri)
Test edilecek konular:
1. Saygı algısı
2. Sınırları bilme
3. Ağzından çıkanı duyma.
Kendini bilen erkek annelerini tenzih ederim.
Ve orda olmadiginiz icin kalamiyorlar vay be tebrik ederim :)Eşimin ailesi de benim ailem de aynı şehirdeler.Su an gorev nedeniyle baska sehirdeyiz ama orada satin aldigimiz bir ev var . Tam olarak @yenGEnC in bahsettiği gibi.İki tarafa da araçla çok yakın ama toplu taşımayla 2 vesait ve 1 saat kadar süren bir yol oluyor.
Kendini bilen erkek annesiyim
geline çok saygılı olacağıma,işlerini yapıp ortadan kaybolacağıma,anasını kraliçe olarak kabul edeceğime,gelinin kocişini bayramlarda bile öpmeyeceğime,en ağır sözümün,sen bilirsin gelin olacağına and içerim
Tabi yaa,uyku sersemi kimini ıskalamışımYetmeeez, gik bile demeden cocuguna bakacagima, evine yilda bir kere bile gitmeyecegime, nisanindan - dogumuna eksik-gedik ne varsa takip takistirip tamamlayacagima da ant icerim
Bilincli erkek anasi oturdugu yerden bildirdi
Daha önce de yazmistim, mutluluğun formülü olan ev:
Zırt pırt gelemeyecekleri kadar uzak,gelince kalmayacaklari kadar yakın olmali
*Two and a half men repligi
Ben bu konuyuacmakistiyordım. Çok isabeto olmuş.
bir kac tavsiye de benden.
annesine kızkardeşine davranışına bakın. Onların hastalıgınacsevkatle yaklasıyorsa sizin de canım cicim aylarınız bittiğinde hasta vb iseniz ya, da bie meseleye öylevyaklasacak.
annesini kızkardeşini degersiz görüyorsa onlatı azarlıyorsa küfrediyorsa size de bir gün edecek.
onları arayıp hal hatır soruyorsa sizi de evlenince ilgisiz birakmayacak.
sakın sakın canım cicim aylarında size yapılanlarla degerlendirmeyin. Onlar gecici.
_ailesi ile de evleniyorsunuz. Ne kadar okumuş görmüş gecirmis tahsilli vb ise de ozune donuyor.
_trafikte arac kullanmasina bakin. aceleci mi saygilu mi kufurbaz mi hemen kavgaya haxir mi hemen gozu donuyor mu? kavgalarinizda durumun o noktaya gelme ihtimali yuksek.
En guzel tavsiye bu vallaben direk konu başlığına cevap veriyorum:
Evlenmeyi düşünenlere abla tavsiyesi : EVLENMEYİN
Ne kadar sınır çizersen çiz. Saygı yoksa kendi bildiklerini okuyorlarsa umursamaz davranıyorlarsa o çizgi bi halta yaramiyo. Tecrubeyle sabit.Ciddi misin ya,bak ben 17 senede bunu anlamışım.oglunu okutmamış ondan ayrı bir işte çalışıp meslek sahibi olmasına izin vermemiş.evi yaptığı araziyi iki evladı sayesinde aldığını kendi söylemiş bir adama şükran duymak mantıklı değil bence.ayrica biz zaten çizdiğimiz sınırların aşılmasına engel olduğumuz için sorun yaşıyoruz.
Aileyle iş yapmak bana pek olumlu gelmiyor. Eşimin bütçesinin aylık olarak ayrı olmasını isterdim sanırım. Çevremde böyle evlilikler var ve çok zorlanıyor özellikle kadınlar. Eş aylığını, harçlığını yani adı neyse babasından alıyor. Baba da canı ne kadar isterse o kadar veriyor ya da kazanamadık deyip vermiyor. Tüm aile kayınbabanın eline bakıyor adam versin de ailemizi geçindirelim diye. Zor bir durum bence .Ben 39 yaşında 17 senelik evli bir ablanız olarak diyorum ki,sakın ha sakın eşinizin ailesi ile,değil aynı evde aynı sokakta bile oturmayın.biz aynı binada oturuyoruz bu da yetmezmiş gibi eşim babasının yanında çalışıyor.ve biz eşimle ne kadar iyi anlaşsak da her sene büyük bir aile kavgası çıkıyor (daha doğru babasıyla kavgalar çıkıyor)en sonuncusunu bu cumartesi yaşadık.illa bir anne babayla yaşayacaksanız kendi anne babanız la yaşayın.
Edit:kendi anne babanız la yaşayın derken hiç evlenmeyin demek istedim.evlendikden sonra onlarla yaşayın demek istemedim.yanlış anlayanlar olmuş.
Ayy çok yanlış anlamışsınız.Kendini bilen erkek annesiyim
geline çok saygılı olacağıma,işlerini yapıp ortadan kaybolacağıma,anasını kraliçe olarak kabul edeceğime,gelinin kocişini bayramlarda bile öpmeyeceğime,en ağır sözümün,sen bilirsin gelin olacağına and içerim
Ben çok yanlış anlaşılmışım. Utandım:)Yetmeeez, gik bile demeden cocuguna bakacagima, evine yilda bir kere bile gitmeyecegime, nisanindan - dogumuna eksik-gedik ne varsa takip takistirip tamamlayacagima da ant icerim
Bilincli erkek anasi oturdugu yerden bildirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?