- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Ben 39 yaşında 17 senelik evli bir ablanız olarak diyorum ki,sakın ha sakın eşinizin ailesi ile,değil aynı evde aynı sokakta bile oturmayın.biz aynı binada oturuyoruz bu da yetmezmiş gibi eşim babasının yanında çalışıyor.ve biz eşimle ne kadar iyi anlaşsak da her sene büyük bir aile kavgası çıkıyor (daha doğru babasıyla kavgalar çıkıyor)en sonuncusunu bu cumartesi yaşadık.illa bir anne babayla yaşayacaksanız kendi anne babanız la yaşayın.
Edit:kendi anne babanız la yaşayın derken hiç evlenmeyin demek istedim.evlendikden sonra onlarla yaşayın demek istemedim.yanlış anlayanlar olmuş.
Tabii ki orası öyle, ben espri olsun diye öyle dedim:)5 parmagin 5 i bir olmuyorbenim esim yakin kriterlerde ama kardesiyle gorusmuyoruz
İns gonlune gore bulursun.
Bence once este bitiyor bu durum, der noktayi koyarim.
Birde gozukara baglanmayin , gercekleri gorun , bekar arkadaslarim.
Anladim canim :)Tabii ki orası öyle, ben espri olsun diye öyle dedim:)
Bilmiyorum ya bizim de evlatlarimiz var. Kaynana gelini gelin kaynanayi cekemiyor. Cok ucu acik bir konu. Kaynana gözü ile degil de insan gözü ile mi baksak acaba. Benim de var evladim. Kim istemez ki evladina yakin olmak. Bilmiyorum pek iyi gelin oldugumu söyleyemem ama zaman zaman da insanin esini cekip almasi yine de pek dogru gelmiyor bana. Kimse ailesini yoksayamazBen 39 yaşında 17 senelik evli bir ablanız olarak diyorum ki,sakın ha sakın eşinizin ailesi ile,değil aynı evde aynı sokakta bile oturmayın.biz aynı binada oturuyoruz bu da yetmezmiş gibi eşim babasının yanında çalışıyor.ve biz eşimle ne kadar iyi anlaşsak da her sene büyük bir aile kavgası çıkıyor (daha doğru babasıyla kavgalar çıkıyor)en sonuncusunu bu cumartesi yaşadık.illa bir anne babayla yaşayacaksanız kendi anne babanız la yaşayın.
Edit:kendi anne babanız la yaşayın derken hiç evlenmeyin demek istedim.evlendikden sonra onlarla yaşayın demek istemedim.yanlış anlayanlar olmuş.
Ne iş yapıyorlarCiddi misin ya,bak ben 17 senede bunu anlamışım.oglunu okutmamış ondan ayrı bir işte çalışıp meslek sahibi olmasına izin vermemiş.evi yaptığı araziyi iki evladı sayesinde aldığını kendi söylemiş bir adama şükran duymak mantıklı değil bence.ayrica biz zaten çizdiğimiz sınırların aşılmasına engel olduğumuz için sorun yaşıyoruz.
Ne iş yapıyorlar
Neyi beğenmiyor mesela
Genç ve tecrübesiz falan mı buluyor yoksa kusur bulmak mı derdi
ya iste bu karakter meselesi bizim dayılarda ananemle aynı binadalar ama dayım anasına ugrasmaz bile ki gelin ugrıcak dayımlar sormaz anne baba biihtiyacın var mı karıları ne derse bu bizimkiler suyunu cıkardı tabi orası ayrı her bayram gelinlerin annelerinde baska sehire giderler yengemler bizden haric bi akrabayı istemez gelsin diye ama kendi kızkardeseri hergun onlarda dayılarım bunları görmüyomu insan demez mi senede bi de bizim akrabalarda gelsin diye hayır bana göre davarlık resmen dayımların yaptıgı bak dersin ki alt katında ama anasıyla babasıyla ilgisi yokBen 39 yaşında 17 senelik evli bir ablanız olarak diyorum ki,sakın ha sakın eşinizin ailesi ile,değil aynı evde aynı sokakta bile oturmayın.biz aynı binada oturuyoruz bu da yetmezmiş gibi eşim babasının yanında çalışıyor.ve biz eşimle ne kadar iyi anlaşsak da her sene büyük bir aile kavgası çıkıyor (daha doğru babasıyla kavgalar çıkıyor)en sonuncusunu bu cumartesi yaşadık.illa bir anne babayla yaşayacaksanız kendi anne babanız la yaşayın.
neresi genc allahını seversen... 50 yaşinda insanlar torun sahibi oluyor32 de evlendim 33 de doğursaydım 53 yaşında ki o yaşlar artık genççocuğum 20 yaşında olurdu
Süper özetlemissiniz
Kesinlikle katılıyorum. Çok doğru tespit.Daha önce de yazmistim, mutluluğun formülü olan ev:
Zırt pırt gelemeyecekleri kadar uzak,gelince kalmayacaklari kadar yakın olmali
*Two and a half men repligi
neresi genc allahını seversen... 50 yaşinda insanlar torun sahibi oluyor
Genelde maddi durumu iyi olan ailelerde erkek çocukları baba mesleğini yapar.Zengindir o :)Detay vermek istemiyorum belki tanıdık biri okur.ama mesele sadece iş değil.kayinpederin bencil ve karşı tarafa değer vermemesiyle alakalı
Zaten diğer çocukları, akrabaları yani genel olarak pek sevilmeyen biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?