- 2 Mayıs 2024
- 36
- -10
- 24
-
- Konu Sahibi wonderwoman2
ya neden öyle bir şey yapıyım siz ailesini nerden tanıyorsunuz beni nerden tanıyorsunuz kiEee ne oldu gözünün önünde? Biz burada salak mıyız sence? Hangi aile evlatlarına değer vermese, sırf onun hatrı için kendi ailesinin bile sahip çıkmadığı kızı evlerine alıp, yıllarca bakarlar. Hem de öyle yaşlar 20-30 küsür değilken.
Sen galiba sevgilinin ailesini kötü göstermeye çalışıyorsun, ama bu insanlar gayet medeni, iyi insanlar. İyi insan olmasalar hiç bilmedikleri tanımadıkları bir kız çocuğuna evlerini açmazlardı.
İlk başta çocuk yaşta evden attılar dedin halbuki ikiniz çocukken sevgilinin ailesinin evinde kalıyorsunuz. Şimdi gelmiş 3. çocuğu ailesi başından beri istemiyormuş vs vs yazıyorsun
hesabını tutmak değil hakkını aramasını istiyorum aslında sadece, kendi ailesine de söylüyorum ona böyle yapmamaları gerektiğini çünkü sadece ilgilenmek istemedikleri için dışladılar
ya neden öyle bir şey yapıyım siz ailesini nerden tanıyorsunuz beni nerden tanıyorsunuz kibenden önce de durum böyleymis çünkü sadece ben onlarla kalırken araları iyiydi benle birlikte düzelmiş gibiydi her şey daha sonra tamamen koptular
Yok garip değil, eksik anlattığınız bir şeyler var. Tekrar ediyorum hiçbir anne çocuğunu bu sebepten dışlamaz. Böyle bir şey mümkün değil.yemin ederim gözümün önünde olmasa ben de inanmazdım işte mesele cok garip
Kayınaile değil de sponsor arıyor gibisin, hem ev hem de araba hezorunda oldukları için değil aslında, benim ailem bu konuda destek olacağı için onların da olmasını beklememiz normal değil mi? ailesinin maddi durumu gayet iyi bu arada diğer kardeşlerine ev araba versace armani lüks seyler sağlayabiliyorlar. önceden de aşırı zenginlerken harçlık vermiyorlardı ona hic, o yüzden evlenirken destek olmaları bence gayet annelik babalık görevi gibi
8 sene evlerinde kalmışsınız, sizi kabul etmişler hastayken bakmışlar, bari bir düğün yapın araba alın demeye utanmıyor musunuz? Önce 8 sene boyunca yaptırdığınız masrafı ödeyin sonra düğün isteyin. Yediniz içtiniz temizliğiniz yapıldı çamaşırlarınız yıkandı. Her şey dahil otelde beş kuruş ödemeden kalmışsınız gibi düşünün. Sevgiliniz cebinize para koymuş sizi yarı yolda bırakmamış, ailesine evine almış, nasıl bir nankörlük seviyesi bu? Kendi doğurduğu çocuğu kabullenemeyen istemeyen anne başkasının çocuğuna bakıyor hem de hastayken başında duruyor, ne ilginç.tek başıma hastayken annesi baktı etti falan. onların evinde kalmasaydım yıllarca kesinlikle güvende olmayacaktım. ben de bu yaptıklarının çok kıymetli şeyler olduğunu fark ettim aramızdaki olaylardan bağımsız olarak. çünkü 8 yıl böyle geçti
Zaten onların evinde kalmış, nasıl kolay değilse onlardan kız almak. İğrençInsanlarlar nankòr varliklardir, bu degismiyor.
O size yillarca bakmis desteklemis.
Birden olmayan aileniz cikip bizden kiz almak kolay degildir demeleri cidden komik. Ic guveysi falan konular.
Akli varsa evlenmez sizinle
Söz sahibi olabilmek için annen vefat ettiğinde sana sahip çıkmaları gerekirdi. Engelle hepsini. Evi al yuvanı kur, maddi şeyler yüzünden de sevgilinle aranı bozma. Tek sıkıntı işi, işini değiştirsin bence. ama düğün dernek araba bunlar boş iş, dolduruşa gelme faydasız akrabaların tarafındanteşekkür ederim. evet öyle herkes kendini söz sahibi zannediyor üzerimde maalesef
Aynısını düşündüm. Ailedeki kavganın sebebi bile olabilir konu sahibiBence ailesi çocuğu senin yüzünden kayırıyor bile olabilir. Çocuk sana söyleyemiyor olabilir. Hem kendi çocuğuna hem size bakmış. Belki kıza yediriyor paralarını hep diye para vermeyi kesmiştir. 8 yıl az bir süre değil.