- 5 Kasım 2009
- 5.950
- 539
- 363
- Konu Sahibi BosnakGuzeli
-
bu topiği 20 lik kızlar basmış kaydirigubbakcemile3
bende 20 erkek ark. 28 :kedi:
ben 18, bitaneciğim de 18 kaydirigubbakcemile3
ayy 16 sayfa okudum evlenmeme yıllar var çünkü sevgilim yok diyen ancak 3 kişi olmuşuz... vah vah bize yani... akannehir
pamuğum prensesim en kısa zamanda buluver aşkı da peşinden gelicem ben yaaa kaydirigubbakcemile3
bu topiği 20 lik kızlar basmış kaydirigubbakcemile3
bende 20 erkek ark. 28 :kedi:
ben varım kader arkadaşım üzülme :teselli:
Merhaba bayanlar, mesajlarınızın bir kısmını okudum,okudukça hüzünlendim,sabırla bekleyişlerimi,yaşadıklarımı ,gün ,ay,yıl sayışlarımı hatırladım, ben de 4,5 yıl erkek arkadaşımı bekledim ben mesleğime başladım o iki yıl daha tıp okudu ardından da 1 yıl sınava hazırlandı hak verdim destek oldum sustum bekledim ve görevine başladı artık hiiiç bi engel kalmamıştı ama sonunda maalesef onun halaaaaaa hazır olamayışı ve "nasıl olsa beklersin sen her koşulda yine bekle, biz nasıl olsa bi gün evleneceğiz "tarzı tavırlarıyla yani özetle hala onun hayatında bana bir türlü sıra gelmeyişiyle o yere göğe sığdıramadığım aşkıma noktayı koydum. Yani daha doğrusu ayıldım, kendime geldim ve baktım ki ben hazırım yuva kurmaya ve evlenmek istiyorum artık ama ertelenen sadece evlilik değil benim hayatım aslında!!! Kendime onun hayatına saygı duyduğum kadar saygı duymadığımı kendi hayatımı bu arada kaçırdığımı farkettim ve seve seve katlanıyor insan her zorluğa ama onun benim için hiç bir adım atmadığını da fark ettim sonunda!!!En önemlisi de bu aslında yani daha yazabilecek çok şey var bu konuda da...işin özü şu ki kızlar,insan sabretmeli ve saygı duymalı sevdiğine, koşulların olgunlaşmasını beklemeli evet ama şartlar eşit olmalı yani sizin kendinizden fedakarlık yaptığınız kadar o da sizin için bi fedakarlıkta bulunup en azından ailesini de alıp gelip size bir yüzük takıp bu benim sözlüm diye size bir garanti vermeden "kız arkadaşım" etiketiyle yıllarca "Bekle aşkım, biz evleneceğiz ama önce şunu şunu halletmem gerek"diyor ve başka da hiç bir şey yapmıyorsa buna hakkı yok bence kimsenin. Fazlasını beklemek kesinlikle hakkınız!
Sonra ne mi oldu? Biz ayrıldık seve seve ama benimle bi adım öteye geçemedi, bir türlü adam gibi masaya vurup seni kaybetmektense tabii ki koyayım Allah'ın adını da seni artık laftan sözden kurtarayım diyemedi,ağladı anca ama hep ve hala benden bekledi. Üstelik ikimizde maaşlı insanız,ama daha hazır değilmiş:)) Demek ki o kadar sevdiKızlar asla çok seviyorum her şeye varım senle demeyin, biz her şeye varız da onlar niye sizn için küçücük bir şeye yoklar yok öyle yağma!!!
Şimdi nişanlıyım, hatta yılbaşında da nikahım oldu:) kiminle mi ayakları yere sağlam basan korkak olmayan, adam gibi bi adamla mutlu muyum evet hem de çok !!! Bekleme nedenleriniz gerçekten engel mi yoksa bi tarafından bahanesi mi iyi ayırt edin, sevdiklerinizle sonsuz ama gerçek mutluluklar dilerim...
İnşallah canım, siz birbirinizi bu nedenle kaybetmez sonunda da gereksiz yere fazla yıpranmadan birbirinize kavuşmuş olursunuz. Dilerim çook mutlu olursun, sevgiler...
25 oldum geçen ay.
2,5 yılı geçti beraberiz. :sm_confused:
bu sene haziran okullar bitecek, 6 ay askerlik ve hayırlısıyla iyi işlere yerleşeceğimiz düşünülürse önümüzde 1,5 sene hatta daha fazla var mafoldumben
2011 bahar aylarına denk geliyo benneyaptımki
söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum..
bi ara bu yüzden ciddi anlamda mutsuz olmaya başlamıştım..
tabi ilişkimizi de yıpratmıştım..
ama sonuçta biraz daha sabretmem gerektiğine karar verdim..
çevremdekiler de daha erken dediği için peki dedim..
ama şu bi söz yüzüğü bile takamama ve sonuçta sadece kızarkadaşı olarak kalma durumu beni de üzmüyo değil..
umarım herşey güzel olur...
az kalmışşkaydirigubbakcemile5
bende şuan aynı durumdayım,sabır aşamasındayım.
2,5 sene geçti hala kız arkadaşı durumundayım artık ciddiyetine dair bi adım atmasını istiyorum.
çevremdekiler yokmu söz nişan evlilik ne zaman gib laflar edip sinirimi bozsalarda duymamaya çalışıyorum
ben bu yazı bekliyorum.askere gitmeden önce umarım bana ciddiyetini gösterri yoksa beklemeye dayanacak gücüm kalmaz ne kadar kalbimi acıtsada... mafoldumben
bizim de bu ayın 25inde 4 yıl olacak..
benim de arkadaşlarım eee bişey yapmıyo musunuz diyip duruyolar..
bizden çok sonra başlayanlar evlilik yoluna girdiler..
bense hala sadece bi kız arkadaşım..
birçok kişi buna takılmamı anlamıyo..ama bu gerekli bişey..
ilişkinin ciddi olduğunu gösteren bişey bence..
benim 15 tatilden umutlarım vardı söz yapacaktk ama olmadı..
kırgınım neyse..
pembelila, yazdıklarını okurken hüzünlendim.. Benimde bir erkek arkadaşım vardı askerliğini bekledim, askerden geldi gezdik tozduk evlenicez derken bi öğrendim ki son bir yıl hep aldatılmışım, ondan ayrıldım tam 4 yılım gitti ona.. Şimdide başka biri var hayatımda 3. senemize giriyoruz, iş yapıcaklar mayısta sonra bize gelicekler ailesiyle istemeye onunda askerliğini bekledim, kaderim galiba bu :).. Şimdide korkuyorum üç yaş fark var aramızda ben ondan daha büyğüm ama çocuksu bulmuyorum nedense bunu sana yazmak istedim :) Şuan kendimi hazır hissetmiyorum bunu ona söylesem bencillik olmaz dimi yazdıklarını okurken epeyce düşündüm.
nehiyy sana çok üzüldüm..
umarım bu kez mutluluğu yakalarsın.. opuyorumnanaktan
bizim de bu ayın 25inde 4 yıl olacak..
benim de arkadaşlarım eee bişey yapmıyo musunuz diyip duruyolar..
bizden çok sonra başlayanlar evlilik yoluna girdiler..
bense hala sadece bi kız arkadaşım..
birçok kişi buna takılmamı anlamıyo..ama bu gerekli bişey..
ilişkinin ciddi olduğunu gösteren bişey bence..
benim 15 tatilden umutlarım vardı söz yapacaktk ama olmadı..
kırgınım neyse..
aynı şeyleri yaşıyoruz işte.
ben yazı bekliyorum ama umarım Allah hepimize herşeyim hayırlısını nasip eder.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?