Evlenmelerine daha çok seneler olan kızlar..Nedenlerimizi paylaşalım...

maşallahh bayağ uzun bi vakit....
hayırlısı olsun canım zaman çabucak geçsin kavuşun hemen:asigim:

maşallahh bayağ uzun bi vakit....
hayırlısı olsun canım zaman çabucak geçsin kavuşun hemen:asigim:

Ah canım ya bizde bundan dolayı tartışıyoruz hep kendisiyle.O babam şimdi verse evlenecek te, benim baba malesef 25'ten aşağı vermez benii.Normalde baştan hemen askere gitmeyi planlıyordu okul bitince.Ama abisi ne yapıcan hemen gidip bitir kısa dönem yapparsın falan demiş ki uzatırsa okulunu tecili de bozulacak bu daha kötü ya o kadar bekleyiş boşuna..

Ben normalde hemen evlenmek istemiyorum! ama geçmişimiz olunca uzatmakta istemiyorumCADIARZU ne olacak onuda bilmiyorum hayırlısı bakalımm:Saruboceq:

yani canım bncede okuyup kısa dönem yapması daha ii olur.:teselli:
ama şu yönetmeliklerde bir değişklik olmazsa malum bir sürü söylenti var...fisfisfis

benimki gidio şubattan artık ağustos gibi döndüğünde ekım kasım gıbı nısan yapalım dıoruz hyrlısı olsun ya valla..kafamçokkarıştı

bnde uzatmk ıstemıorum ama sartlar onu gerektırıoo acele de etmk ıstemıorum of off:1ninca:

O yönetmeliğin belirsizliği öldürüyo zaten bizi..Bide derler bu sistemde devam edicek oda gider açıköğretimden okumaya başlar tam bitti derken birde diyorlarmış standart askerlik 12 yıl diye :1shok:

Asıl üzüntü o zaman olur iştee:gitme:

Bu arada benim yaşım daha 21 canım evlenmek için çok erken aslında 4 yıl beklemekte evlenemek için ideal bir yaş ama 4 sene geçmişimiz olunca bi 4 yıl daha bana biraz banel geliyo işte..

Erkek arkadaşımın düşüncesi açıköğretimden okuyacak hadi en fazla 3 yılda bitirse 24 hatta 25 yaşında olacak askere gidecek 7 ay gitse iyi de 12 ay gittiğini düşünürsek 26 eee işe girecekk söz,nişan 1 yıl sonrada evliikk 27 yaşş çok uzun geliyo bana yaa kafamçokkarıştı

Eğer hiç uzatmassa 26da evlenmiş olacağız :1no2:CADIARZU

nedeninie gelince ubrada en çok bekleyecek olan bnmdir herhalde
ya bizim öss var önümüzde iki ylımız bitti
üniversite var askerlik iş söz nişan kaydirigubbakcemile3
bi beş yıl bizi bekliyo yanee =((((

ailesinin paşa keyfini bekliyoruz da ondan..tabi asıl sorun bizimkinde. elini taşın altına sokma konusunda anlam weremediğim bi cesaretsizlik örneği gösteriyor werdiği sözlere rağmen o da ayrı konu tabi..çok sinirliyim çok!!!!!!!

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ne yapalım artık burdan 4 yıl sonra falan konuşuruz sözümüz nerde nişanımız ne zaman olcak diye inşallah hepimizi Allah sevdiğimize kavuştursun :Saruboceq:

iyi tatlım bizimde ya yeni yılın ailk haftası görüşücüzzz aşkımla yeni yıl yeni yıl yeni yıl bir an önce gelsinndelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…