• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmelerine daha çok seneler olan kızlar..Nedenlerimizi paylaşalım...

nesterin sevdicegine bir an evvel kavusman dilegiyle canim rabbim herseyi guzel yuregine gore versin,kendini birakma,saglam dur,geciyor inan bana ben 2003 yilindan beridir beraberim dile kolay cok sukur allahin izniyle 24 nisan 2010 da kavusuyorum adamima.Merak etme,umudunu kaybetme,onuda cok yipratma gun gelecek sen de diyeceksin su kadar bekledim ama cok sukur dugun tarihim su zaman diye.Hadi bakalim iyi dusun iyi seyler olsun :)

çok sağol adaercim...opuyorumnanaktan
inşallah dediğin gibi olur amin canım..
sizinkini de Allah tamamına erdirsin..
mutluluklar dilerim şimdiden..a.s.:nazar:

yaşım 26 amma malesef halen yolun başındayım össye hazırlanıyorum durum açık

ben de 5 yıldır bekliyorum üniversitede tanıştık okul bitti... şubatta askere gidecek döndüğünde sanırım evlilik adını bazı adımları atarız bizde... yani umarım öyle olur...:Saruboceq:

benim nerden baksanız 1-1,5 senem var evlilik için...
a.s

Son düzenleme:
2011 eylülde düğüümüz olacak inşallah
nişanlım askerde şu anda
askerden dönünce düğünümüzü yapıcaz
onu beklemekte güzel...

ben de 5 yıldır bekliyorum üniversitede tanıştık okul bitti... şubatta askere gidecek döndüğünde sanırım evlilik adını bazı adımları atarız bizde... yani umarım öyle olur...:Saruboceq:

benim nerden baksanız 1-1,5 senem var evlilik için...
a.s

Sizin az kalmış artık Allah birbirinize kavuştursun :Saruboceq:

2011 eylülde düğüümüz olacak inşallah
nişanlım askerde şu anda
askerden dönünce düğünümüzü yapıcaz
onu beklemekte güzel...

sizinde 2 sene falan kalmış canım allah kavuştursun tatlım:Saruboceq:

Sizin az kalmış artık Allah birbirinize kavuştursun :Saruboceq:

teşekkür ederim canım sizi de kavuştursun...

Bende varım. En az 3-4 sene bekliycem, benim yaşımın gelmesi, biriciğimin askerliği, daha sonrasında iş durumları , aileyi ikna etme ,birde aramızda 8 yaş var ,ailemin karşı çıkması derken , uzun sürecek anlaşılan.. :(

Bende varım. En az 3-4 sene bekliycem, benim yaşımın gelmesi, biriciğimin askerliği, daha sonrasında iş durumları , aileyi ikna etme ,birde aramızda 8 yaş var ,ailemin karşı çıkması derken , uzun sürecek anlaşılan.. :(

sen kaç yaşındasın ki canım
bizim aramızda 6 yaş var ailem hiç problem etmedi
zaten erkeğin yaşça büyük olması her zaman iyidir bence

aaa bende varımm benide aranıza alınn. :hulya:
benim de sevgiliim 2 yıllık okuyor 2.sınıfta şuan bitirecek açık öğretimden 4 yıla tamamlayacak ve sonra askere gidecek kısa-uzun dönem hala tartışılıyor ama tek düzee bir sistem getirmezlerse kısa dönem gidecek işe girecek ancak ööylle..
4 yıldır çıkıyoruz bu arada:delphin:
YANİİ EN AZ Bİ 4 YILIMIZ DAHA VAR GİBİ GÖRÜNÜYOR kaydirigubbakcemile4

Back