• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmelerine daha çok seneler olan kızlar..Nedenlerimizi paylaşalım...

bende 5-6 sene evlenecegim sevdicegimle insallah :) rabbimin izniyle..
ama bana uzun geliyooo.. sevdigiim ozliceeem ben yaaa.. :çok üzgünüm:
nedenini sorarsaniz.. 5 sne okumayi dusunuyoruz, meslegimizi elimize alip , evlenmek ..
kizlarr insan nasil sevdiginden uzak 5 sene kalir yaa cok uzuluyorum bu konuda ..:gitme:
napcam ... ben

kızlar sadece 2 yılım kaldı sanırım :)))

2012 yaz sonu gibi

çünkü okulumun bitmesine 2 sene var daha sevdiceğim askerliğini yapmış halde geldi bana çok şükür :) çalışmayı beklemeyi düşünmüyorum onun işi gucu yerinde olur o zamana sadece atanmamı beklicem o kadar :)

Bizimde 3 sene sonra okul bitiyo. Sonra askerliği var nişan,düğün falan derken yani aşağı yukarı 4-5 senenmiz var.Püüfff kafamçokkarıştı

Bizim okullar bitti, iş güc var, askerlik yapıldı ama buna rağmen sayısını bilmedğim yıllar var aile onayı olmadığı için... Keşke onaylasalarda kaç sene olursa olsun beklerdim mafoldumben

2017-2018 gelin adaylarııııı nerdesinizzz bir tek ben mi bu kadar geç evleniyorum acaba :)
şaka bir yana daha 3 sene okul, askerlik, iş bulma... bir 6 senemiz daha var gibii
olsun insan sevdiğiyle birlikte olduktan sonra beklemek işin kolay kısmı bence kızlar... :34:

Sanırım bizim de 2014te olur gibi :)
Hayırlısıyla inşallah
Eğer öyle olursa 6 senelik bir ilişkimiz olmuş olacak :)

bizim seneye belki bir ihtimal nişan olur o da belki..
2014te de evlılk. bu dedıklerımde belkı zor olur bılemıyorum
sartlar keske bize uygun olsaydı....

İş yok,güç yok,para yok,ev yok.:27::27:

hahahahah 3 anahtar yok dimi:)))

1) ev anahtarı

2) iş yeri anahtarı

3) araba anahtarı:))))

olur olurr herşey olur kıslarr yeterki siz isteyin,yeterki güvenin.....bakıyorumda çevreme iiki evlenmişim diyorum ve 3 anahtarım hala yok ama huzurum var çok şükür...

hahahahah 3 anahtar yok dimi:)))

1) ev anahtarı

2) iş yeri anahtarı

3) araba anahtarı:))))

olur olurr herşey olur kıslarr yeterki siz isteyin,yeterki güvenin.....bakıyorumda çevreme iiki evlenmişim diyorum ve 3 anahtarım hala yok ama huzurum var çok şükür...

Amin şekerim,Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah.:16:

bende gelivereyiiiim araniza.. 2016 gelini olma ihtimalim var eger ki hersey planimiza göre giderse:1::9:
Allah bozmazsa 4 senecigimiz var sevdigimle..
seneye askerlik (2 senemizi alir heralde)
sonra is bulmasi para biriktirmeye baslamasi (1 sene)
eee sonrada isteme söz nisan (1 senede ordannn..)
4. senemizdede insallah kavusuruz birbirimizeee

Back