• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmelerine daha çok seneler olan kızlar..Nedenlerimizi paylaşalım...

kızlar meraba benm de evlenmeme daha en az 3 sene var söz nişan fln da yok zaten ortada bu bekleme konusunda ben de cok sıkıntılıyım surekli kafama takıorm bide bu sene sonnda biz ayrılcaz ben memleketme döncem o 3 seneyi ayrı gercircez fln fln ama hiç bi zaman birbirmzi tüketirmiyiz büyü bozulur mu diye korkmadm acıkcası bizm ilişkmz daha yeni sayılır 1.5 seneye yaklastı bu süre içnde aynı ewde de cok bulunduk hatta bi ara sevglm ben de yasıyor gibiydi artık gelemiyor işleri yuzunden gerci..ama ben bunun hiç bi zaman evliliği kötu etkilediğini dusunmedm acıkcası.tam tersi cok ii oluyor bence sevdigin erkeğin her halini göruosun onu daha ii tanıosun o da senn her halini göruo en bakımsız en çirkn en suratsız hallerini ama sizi gercekten seviosa her halinizi sevio emin olun hiç bi zaman rol yapmak olmadgunz biri gibi görunmk zorunda kalmıosunz bn bunun rahatlıgını cok yasadm ve sevgilimi deli gibi seviorum o da beni sevio zemuszemus.. bize her ay cicim ayı yani sakın öle dusunmeyin o arkadasn sevgisi bitmiş bence ondan öle demiş...benm tek derdm su anda hasretlk cekmek istemiorm ama kaderde varsa cekicez yapcak bişe yok :çok üzgünüm: o yusden herkes için hayırlısı bence

5 sene var diyorum
2yıl okul bekliycem
6 ay yada 15 ay askerlik
ee sonrada ev bulma iş bulma durumu :D
10 seneyide bulabilir bu yaşam şartlarını bakılırsa

valla ya bu seneler nasıl geçicekkkkkkkkkkk oooooooooofffffffffffffffffffboshayallersmile

moralinizi bozmayın arkadaşlar ben 4,5 yıl flörtten sonra nişanlandım.hemen hemen 2,5 sene de nişanlı kaldık..bu 7 senenin 4 senesi okul+askerlik fln derken 3 ay oldu evlendik.hiç de bozulmuyo büyüsü korkmayın.birlikte yaşayıp bazı şeyleri öldürmedikten sonra heyecan da sevgiı de devam ediyor..evlilik ne fölrte ne nişanlılığa benzemiyor o yüzden umutsuzluğa kapılmayınnnnn...mutluluklar hepinize.. opuyorumnanaktan

Ay ne güzel mutluluklar darısı başımıza opuyorumnanaktan

merhaba kızlar uzun zamandır yazan olmamış ama bende sizdenim.
erkek arkadaşımla 3 yıldır birlikteyiz ikimizde 18 yaşındayız bu yüzden önümüzde 6 ya da 7 yıl var malesef:(:(

bilmiyorumkismilebenimde var herhalde yaaaaa:delphin: bekleyelim diyo bekliyoz bakalımmm 4.yılımızdayız inanın ilk günkü heyecan ikimizdede :kedi: askerden geldi 1 hafta oldu işe başlayalı bakalım ne zaman olur ama seneye anca nişan olur herhaldeee fisfisfis

ne güzel en azından askerliğini yapmış gelmiş işini bulmuş erkek arkadaşın ins en kısa sürede evlenirsiniz:-)↲Bizim daha okullar var sonra onun askerliği var ben bu yıl girdim üniye erkek arkadaşım hukuk istiyorum bidaha denicem dedi şimdi tekrar gircek bakalım sınava da az kaldı ben ondan çok heyecanlanıyorum sanki:-)↲Off dertlendim yine 2014 sonu söz istiyoruz ins bi aksilik çıkmaz.↲Babamin karşısına okulu bitirip iş bulmadan çıkmazmış:-)

son iki ilişkimde evlilikle sonlanmadan sonlandıeyvahedigeldismile yaşımda 30 oldu bakalım daha adayım bile yokk:olmaz: herkese hayırlı kısmetlerboshayallersmile

ben bekliyorum maddi sebebler:1no2: birde ailesini iğice tanımam lazım
5 yıllık ilişkim benimki ama napayım yasakkelime

biz de 8 yıldır birlikteyiz benim yaşım 22 onun 25.o okul askerlik falan her şeyi bitirdi :) benim bekliyor bu sene mezun oluyorum.ama 2 yıl sonra ancak düğün.bir süre çalışıp ailemi rahat ettirmek istiyorum.evlendikten sonra onlara bakmama izin vermezler çünkü gerçi benim onlara bakmama ihtiyaçalrı yok ama ben yine de beni yıllarca okutan anne ve babama bu şekilde teşekkür etmek istiyorum.bayco'da anlayış gösteriyor bu konuda bana hem sankim biraz daha büyümem lazım benim :utangac:

biz de 8 yıldır birlikteyiz benim yaşım 22 onun 25.o okul askerlik falan her şeyi bitirdi :) benim bekliyor bu sene mezun oluyorum.ama 2 yıl sonra ancak düğün.bir süre çalışıp ailemi rahat ettirmek istiyorum.evlendikten sonra onlara bakmama izin vermezler çünkü gerçi benim onlara bakmama ihtiyaçalrı yok ama ben yine de beni yıllarca okutan anne ve babama bu şekilde teşekkür etmek istiyorum.bayco'da anlayış gösteriyor bu konuda bana hem sankim biraz daha büyümem lazım benim :utangac:

ne güzel cnm bende biran önce 8. yılımızdayım diyebilsem de söz aşamasına gelmiş olsakboshayallersmile
ama yaşın küçükmüş erken hissetmen doğal inş herşey istediğin gibi oluropuyorumnanaktan

benim ilişkim biçoğunuza göre çok yeni daha 6 aylık:asigim: ama engeller bizde de var.benden 7 yaş büyük aşkım.o çalışıyor ben daha üni 1 deyim,o istanbulda ben ankaradayım ve kpss ile ankaraya geçmeye çalışıyor ve daha askerliğinide yapmadııı:sinifsinif: ben 19 o 26 yaşında ve ailesi evlilik işinin çok gecikmemesini istiyor.ankaraya gelirse sorun olmaz son senemde evlenebilirim ama ankaraya gelemezse asıl sorun o zaman çıkarbilmiyorumkismile

bizde 7. yılımızdayız ama daha 5yıl var:sinifsinif: ben çalısıyorum o okuyor okul bıtıcek memur olck derken aılesıne bıraz destek olcak efendıme soylıyım para biriktrcek dugun ıcın sonracıma aıleler tanıscak soz nısan dugun amannn amaaaannnn boshayallersmile geçer mi ya zaman beklıyorum hayırla sabırla rabbımın bızı kavustrcagı guunu beklıyorm darısı tüm sevenlerın başına benımde :asigim:

Back