- Konu Sahibi BosnakGuzeli
sanada mutluluklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
moralinizi bozmayın arkadaşlar ben 4,5 yıl flörtten sonra nişanlandım.hemen hemen 2,5 sene de nişanlı kaldık..bu 7 senenin 4 senesi okul+askerlik fln derken 3 ay oldu evlendik.hiç de bozulmuyo büyüsü korkmayın.birlikte yaşayıp bazı şeyleri öldürmedikten sonra heyecan da sevgiı de devam ediyor..evlilik ne fölrte ne nişanlılığa benzemiyor o yüzden umutsuzluğa kapılmayınnnnn...mutluluklar hepinize.. opuyorumnanaktan
biz de 8 yıldır birlikteyiz benim yaşım 22 onun 25.o okul askerlik falan her şeyi bitirdi :) benim bekliyor bu sene mezun oluyorum.ama 2 yıl sonra ancak düğün.bir süre çalışıp ailemi rahat ettirmek istiyorum.evlendikten sonra onlara bakmama izin vermezler çünkü gerçi benim onlara bakmama ihtiyaçalrı yok ama ben yine de beni yıllarca okutan anne ve babama bu şekilde teşekkür etmek istiyorum.bayco'da anlayış gösteriyor bu konuda bana hem sankim biraz daha büyümem lazım benim
ne güzel cnm bende biran önce 8. yılımızdayım diyebilsem de söz aşamasına gelmiş olsakboshayallersmile
ama yaşın küçükmüş erken hissetmen doğal inş herşey istediğin gibi oluropuyorumnanaktan