Evlenmelerine daha çok seneler olan kızlar..Nedenlerimizi paylaşalım...

bizimde tam 26 ay oldu ama daha var evlenmemize çünkü beklediği bir iş var:sinifsinif: bazen umutsuzluğa düşmüyor değilim ne zaman olacak hep böyle mi gidecek diye hakkımızda hayırlısı artık ne diyeyim

bizimde tam 26 ay oldu ama daha var evlenmemize çünkü beklediği bir iş var:sinifsinif: bazen umutsuzluğa düşmüyor değilim ne zaman olacak hep böyle mi gidecek diye hakkımızda hayırlısı artık ne diyeyim

bizimde 3 sene bitti

2 sene önce istediler babam yaşın küçük dedi sinirlendi vermedi üstelik evi olması şart

şimdi kredi çekip ev alacak ev borcu 2,3 senede ancak biter

o borcu bitirincede babam verir beni herhalde mafoldumben

Şeniz
ınsallah bebegım duamdasın
kıs sende bana dua et amakaydirigubbakcemile3
ama senınkı acelecı bu yaz ıster senı o:jeyyar:

Allah ayırmasın :Saruboceq: biz seninle ilerde aynı zamanlarda söz kesimi bölümünde oluruz kader arkadaşım kaydirigubbakcemile3

ay inşAllah canım benim:asigim: bana kalsa üniversite 1. ya da 2. senemizde isterim söz veya nişan ama tabi ondan teklif almadan hadi nişanlanalım diyemem:kedi:

8 yıllık ilişkimiz 7 ay önce sona erdi..üstelik söz kesmiştik geçen sene..Bundan sonra da kolay kolay evlilik kararı alıcağımı sanmıyorum.Çok şükür saygın bir işim var , arabamı da aldım ; kredim bitsin az bişey kaldı evimi de alıcam nasip olursa..Kendime içinde sadece ben olan bi dünya kurmayı düşünüyorum en azından 30 yaşıma kadar..

ah be güzelim olmaz mı 4 yıldır çıkıyoruz ve bi 4 yıl bekleriz benim okulun bitmesini bekledik açıktan okuduğu için dondurdu mayısta asker olacak mezun olmadığı için 15 ay ordan geldiği gibi isteyemez iş bulnması durumunu düzeltmesi bir 6 ay eee gelecek nişan söz derken bir sene nerden baksan 3 sene var offf offff

bizde 4 yıldır çıkıyoruz 2 yıllık bitiyo sonra açıköğretimden 2 yıl okuayacaktaa askere gidecekk gelecekk işe girecek biz evleneceğiz..
ayy bilmiyorum ama inşallah bazı şeyleri tüketmeyiz..
önümde hep kötü örnekler var.
geçen gün bi yakınıma sordum 6 yıldan sonra evlenmişler,ne değişti dedim?
çok şey dedi bir kere alışmıştık birbirimizee o kadar sene dedi..
sonra cicim ayı falanda olmadıı dedi..
hani evlenirsin ya bir evi paylaşmanın mutluluğu olur işte o bende yoktu çünkü daha önce evde çok bulunduk dedi..
ay moralim bozuldu tamam herkese böyle olacak diye bişey yok ama ne biliimbilmiyorumkismile

aslında ne yalan söyleyeyim o konu benide korkutuyor sonuçta sürekli beraberiz bizim bir öğretmenimiz vardı kadın kısmının sırları olacak ve erkek bunu çözmeye çalışacak erkek engellerin ne kdar büyük olduğunu görürse o kadar ilgi duyar eşine derdi klava:klava: nerde sır anam doğduğumuzdan beri neler yaptığımızı biliyorlar nerdeyse offf offf

moralinizi bozmayın arkadaşlar ben 4,5 yıl flörtten sonra nişanlandım.hemen hemen 2,5 sene de nişanlı kaldık..bu 7 senenin 4 senesi okul+askerlik fln derken 3 ay oldu evlendik.hiç de bozulmuyo büyüsü korkmayın.birlikte yaşayıp bazı şeyleri öldürmedikten sonra heyecan da sevgiı de devam ediyor..evlilik ne fölrte ne nişanlılığa benzemiyor o yüzden umutsuzluğa kapılmayınnnnn...mutluluklar hepinize.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…