- Konu Sahibi BosnakGuzeli
-
ay kavuşma heyecanı sarmıştır seni şimdi ne güzel :kedi:
Allah kavuştursun bacım :lepi:
aha yine yakaladım seni allergria:ecrin_bebek:
beni mi takip ediyon sen alsanaalsanasmile
gel kız bugün pek bi şefkatliyim gel öpem seni Şeniz
:Saruboceq: evet Allah'a şükürler olsun biz de 16 yaşında çıkmaya başladık :asigim: olsun canım biz de sözü nişanı uzun tutmayız sonuçta o zamana kadar ohooo baya bi tanımış olcaz kaydirigubbakcemile3 ne kadar oldu sizin? opuyorumnanaktanbiz tam kader ortağıymışız cnm yaşlar da yakın çünkükaydirigubbakcemile3
Ben 17, sevdiceğim 18:kedi:
Erken yaşta birbirimizi bulunca böyle oldu. olsun yine de çok şükür Allah'a onu karşıma çıkardığı için:Saruboceq:
bende şuan aynı durumdayım,sabır aşamasındayım.
2,5 sene geçti hala kız arkadaşı durumundayım artık ciddiyetine dair bi adım atmasını istiyorum.
çevremdekiler yokmu söz nişan evlilik ne zaman gib laflar edip sinirimi bozsalarda duymamaya çalışıyorum
ben bu yazı bekliyorum.askere gitmeden önce umarım bana ciddiyetini gösterri yoksa beklemeye dayanacak gücüm kalmaz ne kadar kalbimi acıtsada... mafoldumben
bana pek az gelmiyo canım geç bile kaldık bişeyler içinbilmiyorumkismile
ama sabır sabır.... :gitme:
23 yaşındayız. 3 sene geçti hala kız arkadaşı durumundayım. şu an askerde. her iki tarafın ailesi de biliyor , babalar dahil :lepi: ama hala resmi bir adım yok bizde. olumunekankayizsmile
zor da olsa dayanılıyor ya :hulya:
hayırlısı olsun. geç olsun güç olmasın Mügecik kaydirigubbakcemile5
kızlar ben de 24 yaşındayım
sevgilim ise 30 yaşında
bizde problem benim okulum
ben tıp okuyorum ve 5. yılımdayım,daha 6. sınıf var. üstelik şehir dışındayım ama allahtan her hafta sonu evime gidebildiğim bir uzaklıktayım
üstelik ben uzmanlık sınavını da kazanayım öyle evleneyim istiyorum
erkek arkadaşıma kalsa fakrlı şehirlerde bile olsak evlenebiliriz
ama bence olmaz,benim bütün işlerim hallolmalı ve ben o kararı verince herşey 2-3 ay içinde olup bitmeli
nişan,söz yok diye üzülen arkadaşlar
inanın olması daha zor,aileler giriyor,tartışmalar çıkıyor,sorumluluklar oluyor
ben dayanamam mesela
herşey engel kalmadığı gün karar verilsin ve hemen olsun düşüncesindeyimzemuszemus
burası neden boş kaldı kızlarrr
bilmiyorum canım kimse yok artık herkes evlendmi yoksa ? ohaoldumsmile delikafadulden
sen neden evlenemiyodun CADIARZU
benim de çokk var...dertliyim dertli..
:Saruboceq: evet Allah'a şükürler olsun biz de 16 yaşında çıkmaya başladık :asigim: olsun canım biz de sözü nişanı uzun tutmayız sonuçta o zamana kadar ohooo baya bi tanımış olcaz kaydirigubbakcemile3 ne kadar oldu sizin? opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?