Evlenmelerine daha çok seneler olan kızlar..Nedenlerimizi paylaşalım...

:Saruboceq: evet Allah'a şükürler olsun biz de 16 yaşında çıkmaya başladık :asigim: olsun canım biz de sözü nişanı uzun tutmayız sonuçta o zamana kadar ohooo baya bi tanımış olcaz kaydirigubbakcemile3 ne kadar oldu sizin? opuyorumnanaktan

23 yaşındayız. 3 sene geçti hala kız arkadaşı durumundayım. şu an askerde. her iki tarafın ailesi de biliyor , babalar dahil :lepi: ama hala resmi bir adım yok bizde. olumunekankayizsmile

zor da olsa dayanılıyor ya :hulya:

hayırlısı olsun. geç olsun güç olmasın Mügecik kaydirigubbakcemile5

aynen canım iyi söyledin geç olsun güç olmasın kaydirigubbakcemile5
benimkide yazın gidecek askere o zamanı bekliyoruz herşeyin hayırlısı olsun olumunekankayizsmile

kızlar ben de 24 yaşındayım
sevgilim ise 30 yaşında
bizde problem benim okulum
ben tıp okuyorum ve 5. yılımdayım,daha 6. sınıf var. üstelik şehir dışındayım ama allahtan her hafta sonu evime gidebildiğim bir uzaklıktayım
üstelik ben uzmanlık sınavını da kazanayım öyle evleneyim istiyorum
erkek arkadaşıma kalsa fakrlı şehirlerde bile olsak evlenebiliriz
ama bence olmaz,benim bütün işlerim hallolmalı ve ben o kararı verince herşey 2-3 ay içinde olup bitmeli
nişan,söz yok diye üzülen arkadaşlar
inanın olması daha zor,aileler giriyor,tartışmalar çıkıyor,sorumluluklar oluyor
ben dayanamam mesela
herşey engel kalmadığı gün karar verilsin ve hemen olsun düşüncesindeyimzemuszemus

allegria canım senin işinde bayağ uzunmuş gerçekten ama askerlikti falan derken zaman çabuk geçer ee birde ayrı şehirlerdesiniz sık sık görüşemezsiniz zaman daha çabuk geçer ama ayrı kalmaya dayanamıyorsun anlaşılan :teselli:

bizimde problem babam bi türlü beni vermiyor illa 25 mi olmak gerek :mymeka:

en doğrusu bu zaten.

sabırla beklemeli olumunekankayizsmile

bende varım burda şuan askerde gelmesi iş bulması ev düzmemiz vs. 2 yıl zaman alıcak sanıırm balkide 3 bilemiyorum ama hergün biraz daha yaklaşıyoruz bence.dogru değilmi kızlarrrrrrr

bizim de mayısta, 2 sene oluyor canım:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…