BöYle hisseteminz normal kızlar okadar çok şey düşünüp yoruldunuzki beyninizin size yaptığı oyun gibi gelio uğraş et ama mutsuz hissizsininiz gibi ohaoldumsmile hepsi psikolojik birazcık dinlenmeye düğün telaşından kurtulmaya ihtiyacımız varzemuszemus çünkü bende zaman zaman vücudum uyuşmuş gibi oluyorum bütün gün pc basında oraya buraya bakmaktan yoruluyorum evet bnde evleniyorum 3.5 ayım kaldı biliyorum ama nie strese girmiyorum bitmzse bitmesin diyroum evlendikten sonrada alınır bi çok şey şuanda önmli olan keyfini çıkarmak mutlu olmak gelinlik provalarını aksatmamak gelin çiçeğiyle nikah şekerleriyle bizi mutlu edicek ufak şeylerle uğraşmak ve düğünden önce mutlaka ufacık bi tatil kaçamağı yapmak(vaktim yok olmaz lafları duymak istemiyorum bekarken son tatilimiz) temmuzda izne çıkıyorum 9 gün tatilimi yapıyorum ağustosta izne çıkıyorum alıverişimi yapıyorum düğünden 1 hafta öncesinde de artık nişanlımla ilk zamanlardaki gibi gezip tozmak istiyorum hepsinize tavsiye çok gerilmeye yorulmaya gerek yok eksik hiç bitmez tadına varın herşeyin sevgiler:icecream:.... Empatik bnde yakın yerlerde istiyorum balayını iznimiz yok(yazın kullanmamız gerek):S balayına git gel bana gelişmeleri aktar aslında ayarladığın yerle aynı iş mekezindeyiz çıkıp soradabilirim ama kalıp yorum almak daha iyi olur:)hadi yorumlarını bekiyorummmmm.............
Hepinize mutlu mutlu ömürler diliyorum arkadaşlar..
2 gün sonra 1.ayımız dolacak:)
Hepinize mutlu mutlu ömürler diliyorum arkadaşlar..
2 gün sonra 1.ayımız dolacak:)
Kimimizin düğününe 1 hafta var,kimimizinkine 1 ay,kimimizinkine 1 yıl..
Ortak noktamız evlenecek olmamız..
Benim düğünüme yalnızca 1 ay kaldı.
Hala kabullenemiyorum sanki bu durumu,sanki evlenecek olan ben değilim gibi.
Sanki çok farklı şeyler hissetmeliyim,mutluluktan ayaklarım yere basmamalı vs..
Ama bunların hiçbiri yok.Aslında mutluyum,çok seviyorum nişanlımı.
Ama içimde bir hiçlik duygusu var.
Bu evden gideceğimi,yeni bir eve,yeni bir hayata sahip olacağımı hayal bile edemiyorum.
Ara ara bu evden ayrılacağım düşüncesi dank ediyor kafama,o zaman da kederleniyorum.
Karma karışık,saçma sapan duygular içerisindeyim.Koşturmaca,stres..
Bitsin istiyorum artık bu süreç,ama diğer taraftan da korkuyorum.
Nedir bu duygular,normal mi bu hissettiklerim?
Evlilik zor,bir kez yaşanıyor bu duygular..Çok yabancı..Yeni bir hayat..
Bu nedenle normal değil mi yani hissettiklerim.
Birden bire bu duruma alışabilmem mümkün değil değil mi?
Aklım biraz karışık yani..Ne hissedeceğimi bilmiyorum.
İçiç buruk..
Yalnızca 1 ay kaldı..
Sevdiğim insanla yeni bir hayat kuracağım için mutluyum ama evden ayrılacağım için üzgünüm..
Karmakarışığım..
Pekii siz arkadaşlar?
Evlenmek üzere olan arkadaşlar neler hissediyorsunuz?
Ve en önemlisi evli olan arkadaşlar,siz neler hissettiniz ve nasıl gelişti bu duygular,bu süreç.
Bekliyorum paylaşımlarınızı arkadaşlar..
Teşekkürleropuyorumnanaktan
Canım bende Van'a gidicem düşünsene İstanbul'dan Van...
Bende üniv. Edremit'te okudum, oraya o kadar alışmıştımki İstanbul'a gelince başım dönüyordu. Hala sevmem İstanbul'un kalabalığını, inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur.
kızlar bende evden ayrılcam diye hiç üzüntü yok yaaa
allah aşkına varmı benim gibi olan
bende üzülmek istiyorum yaaa
dünden razıyım varya utanıyomda kendimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?