Evlenmek üzere olan kızlar,neler hissediyorsunuz?

Kızlar çok heyecanlıyım balayı yerimizi sonunda ayarladık yalova armutlu tatil köyüne gidiyoruz kızlar düğünden 1 gün sonra hiç bilmediğimiz biryer inşallah çok güzel olur bu arada tam bir ay kaldı düğünümeeeeeeeeeeeeeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

BöYle hisseteminz normal kızlar okadar çok şey düşünüp yoruldunuzki beyninizin size yaptığı oyun gibi gelio uğraş et ama mutsuz hissizsininiz gibi ohaoldumsmile hepsi psikolojik birazcık dinlenmeye düğün telaşından kurtulmaya ihtiyacımız varzemuszemus çünkü bende zaman zaman vücudum uyuşmuş gibi oluyorum bütün gün pc basında oraya buraya bakmaktan yoruluyorum evet bnde evleniyorum 3.5 ayım kaldı biliyorum ama nie strese girmiyorum bitmzse bitmesin diyroum evlendikten sonrada alınır bi çok şey şuanda önmli olan keyfini çıkarmak mutlu olmak gelinlik provalarını aksatmamak gelin çiçeğiyle nikah şekerleriyle bizi mutlu edicek ufak şeylerle uğraşmak ve düğünden önce mutlaka ufacık bi tatil kaçamağı yapmak(vaktim yok olmaz lafları duymak istemiyorum bekarken son tatilimiz) temmuzda izne çıkıyorum 9 gün tatilimi yapıyorum ağustosta izne çıkıyorum alıverişimi yapıyorum düğünden 1 hafta öncesinde de artık nişanlımla ilk zamanlardaki gibi gezip tozmak istiyorum hepsinize tavsiye çok gerilmeye yorulmaya gerek yok eksik hiç bitmez tadına varın herşeyin sevgiler:icecream:.... Empatik bnde yakın yerlerde istiyorum balayını iznimiz yok(yazın kullanmamız gerek):S balayına git gel bana gelişmeleri aktar aslında ayarladığın yerle aynı iş mekezindeyiz çıkıp soradabilirim ama kalıp yorum almak daha iyi olur:)hadi yorumlarını bekiyorummmmm.............

Tamam canım iyi ya da kötü olursa yorumlarım, ayarladığın yerle aynı iş merkezindeyim demişsin ben tatil alışverişi pek yapmadım gideceğim yerde alışveriş yapma imkanım var mı yani ben kapalıyım denize girmek için uygun kıyafetler vs. yoksa alışverişimi yapıp öyle mi geleyim yardımcı olur musun

Geri sayım....
Son 4 gün......
Bugün evimi yerleştirdik. Hep başkalarının evine bakardım ama kendi evim çok güzel geliyor bana. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın...
Belki internete bir daha girme fırsatım olamaz...
Şu aralar herşey o kadar yoğun ki, düğün stresi bile yaşayamıyorum.
Allahım bi an önce bitse diye düşünüyorum...
Bitse de evime kavuşsam..
Sevdiğime kavuşsam...
Sıkıntılardan kurtulsam...
Annemin evinde son günlerim....
Gelecek günler beklediğimden de güzel geçer inşallah...
Sevgiler..a.s.

Hepinize mutlu mutlu ömürler diliyorum arkadaşlar..
2 gün sonra 1.ayımız dolacak:)

Cnm ne guzel allah nice aylara yillara eristirsin hepimizi:Saruboceq:

Nasil gidiyor evlilik hayati

Benim dugune son 1 haftam hala hicbirsey hissetmiyOrum hersey normal sositososito

Evlenicek tüm gelinciklere kolaylık diliyorum :))))

Beimde düğünüm olalı 20 gün olucak yarın. Güzel bir duygu. Allah herkese bu güzelliği yaşatsın inşallah...

Sevgilerimle.......

olumunekankayizsmile canımm yaa içimdekilere tercüman olmuş sözlere dökmüşsün sanki... Binbir türlü zorlukla babama evleneceğimi kabul ettirdik, nişanlandık ,18 eylülde de düğünüm var ama ne biliim içim bi acayip oluyo, annemden, kardeşimden ayrılma düşüncesi bile gözlerimi doldurmaya yetiyo... aynen senin gibi karmakarışığım... Ama alışılır zamanla herhalde :gitme:

inşşlh hayırlı olurr yaa... bakalım ne olucakk ...ve oturacağım yer çngene mahhllesi dioo herkess korkuyrmm yaa neysee allhh bilir işini...

Bendemi sorun varki ne huzun var ne seviş bom boş içim ne gülüyorum ne üzülüyorum sadece stresden ölüyorummm

Benimde 2 ayim Var arkadaslar..

Bende her gün her saat her dakika hatta her saniye farkli duygular icerisindeyim..
bilemiyorum..bazen hersey bana cok basit bazende hersey bana cok karisik geliyor..
bi yandan seviniyorum bi yandan üzülüyorum..
malum ailemden ayrilmak kolay gelmiyor bana..
diger tarafta adi üstünde evlilik..simdi nisanlilikta hersey lay lay lom ama evlendikten sonra nelerler karsilasacagimi bilemiyorum..
cok güzel seyler hayal ediyorum ama bazende hayaller suya düsüyor..
en önemliside ya nisanlim aslinda farkli bi insansa ve bunu evlendikten sonra görürsem diye düsünüyorum..
bi yandanda kendime kiziyorum...o seni cok seviyor senin icin neler neler göze aldi
bu yaptigin ona karsi haksizlik diyorum..

ama bugünki gibi tartismalar ve kirici laflar agir sözler olunca insanin aklina hersey geliyor..

bazende zaman gectikce bazi seyler cok degisiyor..

2 sene oldu sevgimiz git gide artiyor ama cok rahat davranilmaya baslaniyor bu herkeste böle biliyorum ama bi yandanda bilemiyorum..

2 ayim kalmis sadece sevinip hayal kurmak istiyorum aslinda ama buna bile izin verilmiyor..

ama herseye ragmen bende bi an önce kendi evimde sevdigimle beraber olmak istiyorum..

hepinize mutluluklar arkadaslar

işte tam benlik bir topic... bizim düğünümüze 4,5 ay kaldı.. sanki çok uzun bi zaman varmış gibi gelsede ne kadar az kaldı. 4,5 ay sonra yaşadığım yerden arkadaşlarımdan işimden en önemlisi ailemden ayrılacağım.. yabancı insanların içine el olacağım.. gezmeye giderim annem kızar evin yolunu bulamıyosun die bende hep ayy anne gitcem zaten son rütüşlerim bunlar bak bida gidemem arkadaşlarıma der dalgaya vururum. ama ne kadar doru evet gideceksin..
offf napcam ben ya ortamım çok güzel arkadaşlarım işim evim.. hiç ayrılasım gelmiyor.. hiç evleneceğimize inanamazken gerçekleşeceğinede inanamıyorum herhalde düğün günü kafama dank edecek evleneceğim.. ozamanda herşey çok geç olacak.. ay böyle karışık duygular içersindeyim yazdım yazdım.. hoşçakalın...

bnde cok karmasık duygulardayım anlatılmaz yasanır dedıklerı bu olsa gerek bizim nikahımız oldu dugun hazıranda nıkahtan snra neoluyo dedım bı an nufus kagıdım degıstı cok uzldum soyadımdan vazgectıgım icin.cok garip bi duygu şimdi ise 3 bucuk ay war cok zor olcak bn bir ailenin tek kızıyım baska kardesımde yok .annemle babam icin bnm için cok ama cok zor oluyo suandada ailemden ayrı dogudayım.hergun aklıma gelıyolar aglıyorum.allah yardımcımız olsun inş mutluluklar bu uuzuntulerı örter.

kızlar bende evden ayrılcam diye hiç üzüntü yok yaaa
allah aşkına varmı benim gibi olan
bende üzülmek istiyorum yaaa
dünden razıyım varya utanıyomda kendimden

ben varım
zaten uzun zamanlar ailemden uzak yaşadım hem okul hem iş için.. böyle olunca kendi düzenine alışıyosun dolayısıyla kendi düzenime evime gitcegim için üzülmüyorum
hatta kınada da aglamayı hiç düşünmüyorum :) eğer evlenmeseydim tayin olup da memleketime gelemicektim çünkü

Aynen bende de bi gram üzüntü yok :)) daha çok merak var. soyadım değişecek, şehir değişecek üstelik de afyona gidiyorum benim düğün 1 haziranda, bende sadece stres var. her saatim farklı duygularla geçiyor. bi geriliyorum, bi çok mutlu oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…