- 22 Eylül 2020
- 420
- 619
- 23
- Konu Sahibi birzerdali
biseksüeldir hem kadın hem erkeklere ilgi duyuyordur. kaldı ki insan nişanlısnın gay olduğunu muhakkak anlar. anlaması lazım yani sanki .demek ki kadınlara da ilgi duyuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar güzel bir açıklama. Sonuna kadar katılıyorum.Abinizin cinsel tercihi /yönelimli sizi ilgilendirmez minvalindeki yorumları anlamıyorum. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Homofobik olmamak zorunda da değil. Bana göre konu sahibinin "iğrenç" vurgusu eşcinsel birliktelik üzerine olmuş kendisi öyle değil dese de. Ama bundan dolayı neden suçlanıyor anlamıyorum, burası Türkiye ve burada insanların çoğu(gizli gizli bunları yaşayan iki yüzlüler bile) böyle bir duruma "hee tmm o zmn" diye tepki vermez. Vermek zorunda da değil zaten. Eşcinsel ilişkiyi ben de yanlış buluyorum, Homofobik de olabilirim, olmamak zorunda da değilim.
Konu sahibi, abiniz kızı iki yönlü aldatıyor. Hem başkalarıyla takılıyor hem de kızın kabul etmeyeceği (muhtemelen) farklı ilişki türleri deneyip kızı aptal yerine koyuyor. Siz söylemezseniz bile bir şekilde o kızı bundan haberdar etmelisiniz. Sizin bildiğinizi abiniz ve kız bilmesin madem, başka bir kanaldan öğrensin.
30 üstü yaşta. Bu durumu bizim bildiğimizi anladığı an intihar eder. Çünkü yapisi bunu kaldırmaya müsait değil. O özel hayatını gizli yaşadığını sanıyor. Bizden utanır ve ömrü boyu bunu kaldıramayacağıni anlar. O nedenle yüzüne bunu diyemiyoruz
orası kesin zaten. Çünkü adam seviyor bu hayatı ve kolay kolay kopamaz. Sorun da tam bu noktada başlıyor. Başından halledilebilecek bir konuda sessiz kalarak kızın nişanlılıktan itibaren aldatılmasına göz yumuluyor. Evlenince belki yapmaz mantığı ile hareket ediliyorBelki de abiniz transseksüellerle ilişkiye girmekten hoşlanıyor ve evlenince de aynısını yapıcak
Abinizin cinsel tercihi /yönelimli sizi ilgilendirmez minvalindeki yorumları anlamıyorum. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil. Homofobik olmamak zorunda da değil. Bana göre konu sahibinin "iğrenç" vurgusu eşcinsel birliktelik üzerine olmuş kendisi öyle değil dese de. Ama bundan dolayı neden suçlanıyor anlamıyorum, burası Türkiye ve burada insanların çoğu(gizli gizli bunları yaşayan iki yüzlüler bile) böyle bir duruma "hee tmm o zmn" diye tepki vermez. Vermek zorunda da değil zaten. Eşcinsel ilişkiyi ben de yanlış buluyorum, Homofobik de olabilirim, olmamak zorunda da değilim.
Konu sahibi, abiniz kızı iki yönlü aldatıyor. Hem başkalarıyla takılıyor hem de kızın kabul etmeyeceği (muhtemelen) farklı ilişki türleri deneyip kızı aptal yerine koyuyor. Siz söylemezseniz bile bir şekilde o kızı bundan haberdar etmelisiniz. Sizin bildiğinizi abiniz ve kız bilmesin madem, başka bir kanaldan öğrensin.
Bu mantıkta hareket etsem buraya konu mu açarım ? Dünden beridir uyku uyumadım. Bu durum aile içerisinde öğrenilirse babam kronik hasta, kaldıramaz, kardeşlerim kaldıramaz. O kadar kolay değil pat diye söylemekorası kesin zaten. Çünkü adam seviyor bu hayatı ve kolay kolay kopamaz. Sorun da tam bu noktada başlıyor. Başından halledilebilecek bir konuda sessiz kalarak kızın nişanlılıktan itibaren aldatılmasına göz yumuluyor. Evlenince belki yapmaz mantığı ile hareket ediliyor
bak bu da konu başlığın :Gay transeksüel iğrenç demiyorum, lütfen doğru anlayın. Elbette iğrenç değil.
Çok basit abi telefonunu gördüm bu kadar. Gerisini zaten abin hallederBu mantıkta hareket etsem buraya konu mu açarım ? Dünden beridir uyku uyumadım. Bu durum aile içerisinde öğrenilirse babam kronik hasta, kaldıramaz, kardeşlerim kaldıramaz. O kadar kolay değil pat diye söylemek
Yakın zaman icersinde hayvnlara ve cocuklarada yönelimi olur abinizin "farklılık" arayışında oldugu icin ...Gerçekten sizler gibi insanlara hayret içinde bakıyorum. Ben abimin cinsel yönelimi farklı nasıl olur diye bu durumda değilim. Hiç beklemediğim birşey ile karşılaştım ve nişanlısı bunu kabullenecek bir kadın değil. Bunun dışında abim gayet sığ fikirli, erkek yapar kadın yapamaz kafasında, parayla insanlarla birliktelik kuran ve bunu artık farklı boyutlara taşımış biri. Sizin düşündüğünüz entellektuel bir tarz yok yani karşımızda ki tercihlerine saygı duyalım. Artık sapkınlık boyutunda farklı şeyler deneyen biri var. Anlatabiliyor muyum
Bu mantıkta hareket etsem buraya konu mu açarım ? Dünden beridir uyku uyumadım. Bu durum aile içerisinde öğrenilirse babam kronik hasta, kaldıramaz, kardeşlerim kaldıramaz. O kadar kolay değil pat diye söylemek
Yazmicaktim yazayım gay ve trans ilişkiler iğrenç. Çünkü doğal olan bı durum değil. Bu bir sapkinliktir.Gay veya transeksüel ilişkiler iğrenç değil; pedofili, hayvanla cinsel ilişki gibi sapkınlıklar olmadığı sürece insanların cinsel hayatına/yönelimlerine iğrenç demek kimsenin haddine değil. İğrenç olan hayatında birisi varken bunlara devam etmesi. Biseksüelse neyse ama eğer gayse ve kızı kandırıyor paravan evlilik yapıyorsa çok büyük haksızlık
sız neyın dayatmasını yapıyorsunuz ya ıyı erkekler bırbırını mıncırsın alkıs tutalım ay ne guzel ask dıyelım bu mu yanı